Doğru bir tavır olabilir. Fakat dozunda bir utanma duygusunun her zaman insanda vazgeçilmez olduğunu ve insana kadın/erkek herkese çok yakıştığını düşünüyorum. Utanmazlık övünülecek bir tavır değil. Edep perdesi diye bir kavram var ve bu önemli bence. Utanmayı bilmek fikrimce hiçbir kadını ve erkeği cinselliğe yeteneksiz veya yetersiz yapmaz..🍀🍀
eğer o libido seni yanlış yollara sokuyorsa/sokabilirse ve cinsel arzuların arasında sapkın şeyler varsa (başkalarıyla yatmak istemek (grup/swinger açık ilişki ve aklına başka ne geliyorsa) afedersin erkeği kız kılığına sokmak, aşağılamalı işlere girmek veya strapon gibi başka ruh hastası isteklerin varsa, tuvalet olaylarına azıyosan, teşhirciysen falan filan) evet utanılacak bir durum kimse alınmasın da her şeyin bir limiti var evet isteklerin olur konuşursun da bunları ama kalkıp ta 7/24 cinsellik de konuşulmaz kabak tadı verir artık kaldı ki böyle sapkın zevklerin varsa zaten utanmayı bırak bir an önce bi psikolog görmelisin demektir
Olsa bile eger kadin erkek farketmez disariya belli etmek son derece sikintili konular acilen bu dusunceler kafadan atilmalidir yoksa abazalar tecavuzculer kotu kadinlar turer yasanirsa ve onu alinmazsa o tatli zehir olan libido sehvet artik her ne bksa o ve erkekler hep cinsellik dusunur akli uckurundadir ya da kadinlar cinsel objedir fikirleri turemeye baslar evlenmeden once simdi ve ileride ese karsi hissetmek en dogali uygunu dogru olanidir buna kimsenin itirazi yok zaten
Utanılacak birsey degil elbette.. Ama birine söylerken karsilik olarak kotu yorum ve dusunceler görmek biraz geri cekmesine neden oluyor insanlarin kendisini.. Rahatsız hissediyoruz psikolojik olarak..
Hayır kesinlikle değil belli bir seviyede belli bir dilde olduğu sürece asla kötü bir şey değil hatta tam tersine diğer kadınlardan bir adım daha öne çıkartacak güzel bir şey.
Hayır değildir, ama tabi ki bu ülkede kadının giyimi bile odak noktasıyken kadınlara bu kadar karışılırken kadınların utanması ya da çekinmesi normal. ve doğuştan gelen yanlış bilgiler ya da tabular yüzünden kadının cinsellik konuşması yasakmış gibi algılanıyor.
Kendi adıma değil. Elbette bu yüksek libidoyu teşhir de etmiyorum sevgilime özel. Aksi başka şeydir çünkü :) Yani libido yüksek diye bunu uluorta bağıranlara da anlam veremiyorum yalan yok
Kime nasıl getirildiği önemli ulu orta her ortamda benim libidom söyledir böyledir diyen kadin veya erkek farketmeksizin edepten nasibini almamış kişilerdir. Kişilerin özel duygularını baskasına ispatina gerek var mı bence yok.
Utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, kadınların da en az erkekler kadar cinsel isteği var, ve olmalı. Asıl sıkıntı, bunu dile getirebilen kadınların, cinsel açlığı olan erkekler tarafından "av" olarak görülmesi ve "kadın seks istiyorsa benimle yatma ihtimali vardır" diye düşünülmesi. Kadınların da özgürce bu isteklerini konuşabilmesi lazım.
Asla değil aksine mükemmel bir durum ancak kadınlar bunları konuşmaz, bazen inat ederde konuşmaz. O kadının ruhuna dokunulursa ve yeterli tatmin varsa konuşur, eğer erkek kadını çözerse zaten kadın kendini saklamaz, libidoyu tattırır, sınırsızca her şeyi yaşatır, önce yaşaması gerekiyor, böyle kadına şunu sever misin diye sorulmaz, anlayan erkek üzerinde uygular, zevk verir tatmin eder. İşte bu noktadan sonra gerçek kadını gösterecektir o kadında…
Değil elbet, aksine insanların ne istediğini bilmesine ve anlaşılmasını daha rahatlatacak bir durum ama türkiyenin jeopolitik konumu bu tarz şeyleri dile getirmeye müsait değil maalesef😝🤣
Hayır tabi ki de ama önemli olan kiminle birlikte olduğun aslında gerçekten normal ama bazı erkekler bunu her ortam da anlattığı için kadın arzularını gösteremiyor güvenemiyor onlar yüzünden dürüst insanlar da kaybediyor önemli olan kiminle olduğun bence