Cinsellik insan doğasının bir parçasıdır. Libidosu yüksek ve tutkulu bir kadın neredeyse her erkeğin hayallerini süsler. Sizce yüksek libidoya sahip ve cinsel arzularını dile getiren bir kadın olmak utanılacak bir durum mudur?#beyazorkidem😘
Libidosu yüksek ve cinsel arzularını dile getiren bir kadın olmak utanılacak bir durum mudur?
Kadın üzerindeki öğretilerin, dogmatik inançlar ve ataerkil yapının baskısı yüzünden ülkemizde cinsel arzusunu dile getirmesi ayıplanır oldu. Benim bu kadar zamanda destek verdiğim danışanlarımdan aldığım donelerse bunun tam tersidir. Erkekler, birlikte oldukları kadın tarafından arzu edilme ve bunun dile getirilmesini mutluluk verici bulduklarını söylerler.
Tabii ki burada sosyo kültürel yapının büyük önemi olduğu unutulmamalıdır. Yani birlikte olduğunuz partnerinizle doğru iletişim kurmanız ve isteklerinizi doğru anlatabilmeniz mühim bir konudur. Çünkü, bazen bu konu eşler arasında yanlış anlaşılmalara sebep olabilir ve beklenmedik sonuçlar doğurabilir. O sebeple libidal yüksekliğinizi gizlemeden, doğru şekilde ifade ederek karşınızdaki partnerinizle paylaşın. Sevdiğiniz sevmediğiniz davranışları, erojen bölgelerinizi, en çok hangi bölgenizden tahrik olup keyif aldığınızı paylaşın. Fantezileriniz varsa anlatın. Senaryolar oluşturup, roleplay olarak canlandırın. Cinsel hayatınıza katacağınız değişiklikler, heyecanınızı ve sevginizi taptaze tutarak, daha uzun ömürlü ve mutlu olmanıza yardımcı olacaktır.
Şunu asla unutmayın; cinsellik, vücuttaki mutluluk enerjisini yükseltir. Sigmund Freud’un dediği gibi sizin yaşam enerjinizdir. Bedeniniz sizi terketmeden, o enerjinizi sizi de mutlu edecek biçimde yönetin.
Aslında utanilmamasi gereken gayet doğal bir durumdur. Ama bizim erkeklerimiz bunu dile getiren kadını mimledigi için kadınlar istese bile söyleyemiyor.. Sadece erkek söyleyebilir, erkek isteyebilir erkek başlatabilir.. Burada erkekler ne yorum yazdı bilmiyorum okumadım ama Seksi seven isteyen söyleyen bir kadına iyi hoş gözle bakmadiklarina eminim gerçekte.. Hani şu evlenilecek eğlenilecek hikaye varya hih orada eğlenilecek kadın imajı çiziyor bizim aptal erkeklerimize.. Sonra da karım sevismiyor sevmiyor diye ağlıyorlar...
Konunun toplumsal cinsiyet rolleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kadına pasif rol biçen erkek egemen toplumun baskısını kırıp özgürce hareket eden kadın için iyi şeyler söylenmez. Aslında son derece doğal bir dürtü olan cinselliğin özgürce dışa vurumu bu kadar zordur işte. Ama bence erkek egemen bakışın kırılması için kadının cinsel dürtülerini özgürce ifade etmesinden başka çıkar yol yok.
Kime ve nasıl dile getirdiğine bağlı. Tabi bu söylediğim; kendinden utanma açısından değil yaptığının bana göre yanlışlığı açısından yaptığım değerlendirmemdir. Bana göre utanç kişinin kendisine özeldir ve kişinin kendisi neyden utanacağını belirlemelidir. O yüzden bu konuda bir başkasına söz düşmediği gibi bana da düşmez.
Libidosu yüksek ateşli kadınları herdaim sevmişimdir yatakta erkek egemenliğine son vericek tarzda sevisirler ve hamlenin nereden nasıl geleceğini asla bilemezsiniz hal böyle olunca iki işi bilen kişi aynı yatakta ortalığı yangın yerine carsaflari ise organzm ıslaklığına çevirir
Bunu karşılıklı düşünmek lazım. Başta bu sitedeki bir çok kadın üye olmak üzere toplumda bu tür şeylerden bahseden erkek "abazan", bu tür şeylerden bahseden kadın da "hovarda" veya "basit" olarak tanımlanıyor. Doğru ise iki taraf için de yanlış ise yine iki taraf için de birden olmalı. Tıpkı erkek yapınca "helal olsun erkektir yapar" denirken kadın yapınca "o ros pu" denmesinin yanlış olduğu gibi.
Erkeğin kişiliğine kültürüne bağlı bir şey.. Kimi erkek o kadını hafif seks düşkünü olarak düşünür kimi erkek mutluluk veren bir kadın olarak saygı duyar.
bence değil çünkü getirmeyip karşısındaki böyle bir şey isteyince yani biz sapık ya da abaza oluyoruz çoğunlukla çünkü çoğu kadın bu istekleri ile çelişiyorlar acaba söylersem kötü duruma basit duruma düşermiyim diye düşmezsiniz cinsellik basit olmaksa o zaman dünyanin büyük bölümü basit insanlarla doludur
Hayır. İnsanların kendilerine göre arzusu vardır ve o içindeki arzu dile getirmek utanılcak birşey değildir bence. Bence tam tersi 2 tarafında libidosu en üst seviyede olsa müthiş olur düşünsene geceler sabah olmaz :)
Her insanın birşeyler yaşamaya hakkı vardır. cinsiyetçi olarak düşünmemek gerekmektedir. İhtiyaç erkek/kadın olarak bakılmamalıdır. Neticede insancıl ihtiyaçlardır.
Bence utanılacak bir durum değildir. Lakin bunu bir arayış unsuru olarak kullanmak utanılacak bir durumdur. Bu durumları herkes bilmemeli sadece sohbet ettiğiniz sizin özelinizdeki kişiler bilmeli diye düşünüyorum.
Bence degil, her erkegin oldugu gibi kadin icinde bir ihtiyac. Sadece toplumsal baski, orflerden kaynakli kadinlara cinsellim hic inmemis gibi davraniliyor. Bu konuda herkes kendi izgurlugunu yasamali ve mahalle baskisina boyun egmemeli. İstenildigi zaman yasanmali ki anlami olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu durumu kaldıramayacak erkek vardır utanmayla ilgisi yok
Bana kimse dünyaya gelirken bu libidoya sahip olmak istiyor musun istemiyor musun diye sormadı, e doğamda var olan bir şey için de hiç utanacak değilim vallahi daha önemli işlerim var
Libidosu yüksek kadın her istekli erkeğin hayalidir ama libidosu düşük erkekleri korkutur libidosu yüksek kadın. Benim hayalimdeki kadın lütfen devam et demeli bana..
Elbette hayır!..
Kadın üzerindeki öğretilerin, dogmatik inançlar ve ataerkil yapının baskısı yüzünden ülkemizde cinsel arzusunu dile getirmesi ayıplanır oldu. Benim bu kadar zamanda destek verdiğim danışanlarımdan aldığım donelerse bunun tam tersidir. Erkekler, birlikte oldukları kadın tarafından arzu edilme ve bunun dile getirilmesini mutluluk verici bulduklarını söylerler.
Tabii ki burada sosyo kültürel yapının büyük önemi olduğu unutulmamalıdır. Yani birlikte olduğunuz partnerinizle doğru iletişim kurmanız ve isteklerinizi doğru anlatabilmeniz mühim bir konudur. Çünkü, bazen bu konu eşler arasında yanlış anlaşılmalara sebep olabilir ve beklenmedik sonuçlar doğurabilir. O sebeple libidal yüksekliğinizi gizlemeden, doğru şekilde ifade ederek karşınızdaki partnerinizle paylaşın. Sevdiğiniz sevmediğiniz davranışları, erojen bölgelerinizi, en çok hangi bölgenizden tahrik olup keyif aldığınızı paylaşın. Fantezileriniz varsa anlatın. Senaryolar oluşturup, roleplay olarak canlandırın. Cinsel hayatınıza katacağınız değişiklikler, heyecanınızı ve sevginizi taptaze tutarak, daha uzun ömürlü ve mutlu olmanıza yardımcı olacaktır.
Şunu asla unutmayın; cinsellik, vücuttaki mutluluk enerjisini yükseltir. Sigmund Freud’un dediği gibi sizin yaşam enerjinizdir. Bedeniniz sizi terketmeden, o enerjinizi sizi de mutlu edecek biçimde yönetin.