Kadın kendi isteğiyle adamla yatağa giriyor ama sonrasında adam tek başına karar vererek ve kadının itirazlarını umursamayarak hatta direniş çabalarını da fiziksel güçle ezerek tam kendi istediği şekilde sert sekse çeviriyor... kadın seks modundan hiç çıkarmasa da öfkeleniyor ama nafile. Zevk almamak için çabası da yetersiz kalıyor ve bedenine tam anlamıyla hükmedilirken partneri de ona kadın olduğu için böyle aciz ve çaresiz kalmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyerek zapt ettiği bedeniyle seks yaparken kadın büyük zevk alıyor o yatağa eşitlikçi ve hatta femşnşst biri olarak giren kadın için bu zevk utanç vesilesi midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana göre feminizm, kadınların doğasına çok uygun bir yaklaşım değil. Şimdiye kadar feminist olup gerçekten mutlu olduğunu söyleyen bir kadın görmedim ya da duymadım. Benim gözlemim şu ki; kadın, erkeğiyle güvene dayalı bir ilişki kurduğunda, ona kendini bırakabildiğinde ve kendini korunup kollanan biri gibi hissettiğinde daha mutlu oluyor. Böyle bir dinamik içinde kadın hem daha dişil hissediyor hem de bu durum ona daha güçlü bir iç huzur ve mutluluk sağlıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
6 ayDoğadaki erkek ve dişi hayvanların çiftleşme belgesellerini izleyin.
Hırçın dişileri gücüyle önce etkisiz hale getirip daha sonra baskınlığını ilan eden erkek canlılar.
Seks zaten insanî bir güdü değil, hayvanî bir güdüdür.
İlk insan ve hayvanlardan beri dişi canlısı erkekte her zaman gücü görmek ve bu gücün tadına varmak istemiştir.
Bunun feministlikle ilgisi yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayfeministler değil ama günümüzde kendini feminist olarak niteleyen kadınlar o kadar iticiler ki, bırak aynı yatağa girmeyi, aynı sokakta komşu olmayı bile istemem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
6 ayHayır ne alaka zevk alıyor işte 🤣 önemli olan seksin meşruiyetidir. Sert olması detaydır
08 Yorumla
Soran6 ayAma işte sert başka o sertin onayı olmadan sert olması bambaşka bir durum
- 6 ay
Kızlar sert seviyormuş işte daha ne istiyon 😅. Sekse izin verdiysen o detaya takılma yani
Soran6 ayDeğilim ev arkadaşım. Ben evdeyken yan odada yeni sevgilisi tarafından çok fena alt edildi. Bit noktada "haddini bil ellerimi filan bağlatmam" dedi ama bir süre sonra ağzı bile tıkandı. Müdahale etmediğim için kendimi suçlu hissetmeli miyim bilemedim.
- 6 ay
Nasıl müdahale edecektin yani 🤣
Soran6 ayTecavüz olsa ne yapacaktımsa öyle
- 6 ay
Yaw saçmalama.
Öyle bir şey olmadığına göre müdahale etmen de yanlış olurdu. Oesnada belki ondan zevk alıyorlar
Soran6 ayÖyle olmaz dşye itiraz etti fiziksel olarak da mücadele etti ama elleri arkasından bağlanıp ağzı tıkandıktan sonra çaresiz kaldı... zevklenmemek için de dşrendşğini biliyorum. Adam güldü boşuna kasma kendini zevk almadım demene de izin verecek değilim az sonra keyiften kıvrqnacqksın dedi... ve dediği de oldu
- 6 ay
Tamam işte zevk almış ikiside
Gizli Üye(18-24)6 ayFantezi ve reelde farklı olabilir bir insan. Utanacak bir şey yok. Ben de normalde feministleri sevmem hiç. Ama fantezi dünyamda köleyim
01 Yorumla
Soran6 ayÖyle bşr fantezisi yok. Olsa baştan teslim olurdu seks modundan çıkamadı ama zevk almamak için de kastı kendini. Ona da izin vermedim o konuda da yenildi ve zevkten kıvrandı. .
Gizli Üye(36-45)6 ayTecavüz fantezisi işte bu erkeğinin seni böyle çok arzulaması sana sahip olma istediği seni azdırıyor
00 YorumlaUzın yazmışsın ama konu net belli kadının cinsel kimliği yönetilmek bu yüzden hoşuna gitti
00 Yorumladegıldır. kadın sonunda zevkını aldım bosaldımı.. buda bır fantazıdır. t erstten gırdı bende
00 Yorumla
6 ayNe alaka hoşuna gidiyor dememekkki
04 Yorumla
Soran6 ayO benim ev arkadaşım. Önceden erkeğe yatakta teslim olan kızları bile aşağılqrdı... ama feöenlerde o gece Ben evdeyken yan odada yeni sevgilisi tarafından çok fena alt edildi. Bit noktada "haddini bil ellerimi filan bağlatmam" dedi ama bir süre sonra ağzı bile tıkandı. Müdahale etmediğim için kendimi suçlu hissetmeli miyim bilemedim... her aşamada içimden müdahale etmek geldi. Kız küfredince de ağzını tıkadı mesela o an yerimden kalktın gidip basacaktım ama cesaret edemedim Mmmppphhhh mmmppphhhh diye tıkalı ağzıyla zevk almamak için direndi kızcağız belki de benden yardım bekledş. Ama bşr süre sonra sevk inlemelwri başladı.
- 6 ay
Ne alaka ya kıznbaya zevk almış o an gitseydin seni istemezdi o kız ya da gruba alırdılar
Soran6 ayTüm cümlelerin ne alaka ile başlıyor
- 6 ay
tamam ne alaka
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence hiçbir zevk utanç sebebi olmamalı olamaz
06 Yorumla
Soran6 ayAma o geceden sonra girl power filan diyebilir mi?
Soran6 ayDeğilim ev arkadaşım. Ben evdeyken yan odada yeni sevgilisi tarafından çok fena alt edildi. Bit noktada "haddini bil ellerimi filan bağlatmam" dedi ama bir süre sonra ağzı bile tıkandı. Müdahale etmediğim için kendimi suçlu hissetmeli miyim bilemedim.
Soran6 ayUtanıyor konuşamıyor çünkü önceden böyle erkeklere teslim olan kızlar hakkında atıp tutardı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 ayFeminizminizi yatak odasına sokmayın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayAllah tren kazası vermesin abicim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kanka feminemliği sal be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBu kadın sen misin
04 Yorumla
Cevap sahibi6 ayMüdahale edip ne yapacaktın ki, ne diyebilirdin yani o esnada. Peki ondan izinsiz içine boşaldı mı ve adam gittikten sonra ne yaptınız ne konuştunuz?
Soran6 ayMmmppphhhh mmmppphhhh diye tıkalı ağzıyla zevk almamak için direndi kızcağız belki de benden yardım bekledş. Ama bşr süre sonra sevk inlemelwri başladı.
Cevap sahibi6 aySenden yardım beklemediğine aksine fazlasıyla keyif aldığına eminim haha
Gizli Üye(18-24)6 ayFeminizm yatağa girene kadardır
00 Yorumla
7 güFeministlik ne alak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayDeğildir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım