Anlik oluyor o arkadaşımla odada el sakasina yapmaya basladik sonra gidip onun ustune ciktim ve surtunmeye basladim birden o da zevke geldi ve opusmeye basladik tamamen anlik oldu ve ilk ilişkimi o sekilde yasadim sende bulursun bence
Nasil ne olucak eger yonelimin varsa bunun karsi cinsle cikmadan hicbir farki olmuyor ve aksine cinsellik yasarken hemcinsin oldugu icin daha rahat oluyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
farklı cinsel yönelimim yok ama daha sıkıntı bu durum, farklı yönelimi olanlar anında fb buluyor, biz ayda yılda bir :d
Yaa bende lesbiyen seviyorum ama beni kabul edeceklerini düşnemiyorum. Hem iki tane birbiriyle anlaşan olacak bide aralarinda ben olacam
Lezbiyenler arasına erkek almiyo zaten o yüzden biseksuel bekar birini bulman lazim
Yok bee ben öyle birsey yapamam. Heteroseksuel iyidir. Lesbiyen bulursam iyi
Bende biseksuelim ve iliskimde oldu bunu hicbirzaman saklamadimda herkes biliyordu benim biseksuel oldugumu
Ben cesaret edemedim ilişkiye kuzum
Anlik oluyor o arkadaşımla odada el sakasina yapmaya basladik sonra gidip onun ustune ciktim ve surtunmeye basladim birden o da zevke geldi ve opusmeye basladik tamamen anlik oldu ve ilk ilişkimi o sekilde yasadim sende bulursun bence
Baby kız kıza ilişkiden ne olucak
Nasil ne olucak eger yonelimin varsa bunun karsi cinsle cikmadan hicbir farki olmuyor ve aksine cinsellik yasarken hemcinsin oldugu icin daha rahat oluyorsun
O da mantıklı ee sürdü mu iliskiniz sonra
Evet bi donem boyunca iliski yasadik sonra cok kavga ettigimiz icin ayrildik
biseksüelim ama bunu sadece kızlarla yaşıyorum aktif ve pasif olarak. bu da kabul mu:)
Noew
o şeymi
@nullmosaic ney mi :)
kadına pasif oldun mu
@nullmosaic çok oldum
dm mümkün mü
@nullmosaic ne için, burdan yaz
soru senşn değil
@nullmosaic yazdım
Öyleyse hayırlı olsun
Gerceksen cesaret istee deeken anlayamadık
kızlar ikginini çekiyor