Cinsel Yaşam Konu cinsellik olunca cesur musun temkinli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Konu cinsellik olunca cesur musun temkinli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kendimi sakınmıyorum aşırı cesur da değilim olursa olur olmazsa olmaz bir şey benim için 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Cesur ve özgürüm her zaman 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Konu cinsellik olunca cesurum kendimi sakinacak bir durum yok sonuçta eşimle seks yapıyoruz ve yıllar geçtikçe her şey daha güzelleşti... 3 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bilgi Yönünden söylerim her şeyi! Yaşamak yönünden sadece bana özel olanla 2 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cesur, özgüvenliAncak cesurluğun ve özgüvenin de bir bedeli var 0 0 Yorumla
Ankara_beyii Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cesur olabilmek için karşındaki insan ile ilişkine samimiyetine bağlı bence 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl keşiş gibi yazılar yazıp ruhen abaza olmayanlardanım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cesurum ama bu kadarını da istemezdim. Bazen olur olmadık şeyler gelebiliyor başa 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Cesurum 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cesurum. 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Ayıp abi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aykırı ve çok cesur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kendimi sakınmıyorum aşırı cesur da değilim olursa olur olmazsa olmaz bir şey benim için
Cesur ve özgürüm her zaman
Konu cinsellik olunca cesurum kendimi sakinacak bir durum yok sonuçta eşimle seks yapıyoruz ve yıllar geçtikçe her şey daha güzelleşti...
Bilgi Yönünden söylerim her şeyi! Yaşamak yönünden sadece bana özel olanla
Karşımdakine bağlı bu durum
Cesur, özgüvenli
Ancak cesurluğun ve özgüvenin de bir bedeli var
Cesur olabilmek için karşındaki insan ile ilişkine samimiyetine bağlı bence
keşiş gibi yazılar yazıp ruhen abaza olmayanlardanım.
Cesurum ama bu kadarını da istemezdim. Bazen olur olmadık şeyler gelebiliyor başa
Türkiye’de yaşadığım için temkinli olmak zorundayız shahshha
Bakire olanlar derneğiyimm
Sevilmem ve sevişmem. Yalnızlığımı değişmem.
Cesurum
Cesurum oldukça
Cesur
Cesur
Cesurum.
Ayıp abi
Gerksiz cesurum
Cesur
Horoz gibiyim polemiğe girmem koyar geçerim.
Cesurum
aykırı ve çok cesur.
Karşımdakine bağlı