Hafta sonu sevgilimde kalacağım daha 3 haftadır beraberiz sevişmiştik ama ben hazır olmadığım için devam etmemiştik şimdi devam etmek isterse diye korkuyorum cinsellik yaşamaktan hem korkuyorum hem utanıyorum. Karnıma ağrılar giriyor. Onu kırmadan hazır olmadığımı nasıl söylerim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu senin hayatın, ama iyi düşün. İleride evleneceğin eşin olacak adam seni kabul etmeyebilir.
Ayrıca birden fazla flörtü bulunan ve seks yapan kadınlar ve erkeklerde bağlanma problemi gerçekleşiyor. Evlilikleri uzun sürmüyor.
Bana soracak olursan evlendikten sonra yap. Evlilik gibi bir düşüncen yoksa sen bilirsin. Ama unutma bu senin değerini düşürecek bir durum. REDPİLL cilere selam olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 haftada beraber oldugun kişiye karın agrısı cekip kırmadan nasıl derim diyorsun. bu kadar mı adamın köpeği oluyorsunuz anlamıyorum bu ne eziklik.
istemiyorsan istemiyorum dersin nokta koyarsın tepki verirse zaten adamın amacı bellidir. üstüne birde onda kalacağım diyorsun. kalacaksan karın ağrısı yapmicaksın o zaman.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde kalırsan hazırlar ve züker. Sonra senden hevesi geçer, baya bir süre yapar yapar sonra sorunlar çıkar odun biri olur ayrılır senden. senaryo bu
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum
- +1 yıl
O zaman gitmemelisin. Sonrasında onun değişeceğine , aslında tanıdığın kişi olmayacağına sana olan saygısının biteceğine emin ol. aranızda sevgiliyiz ciddiyiz gibi sadece kelimelerden oluşan bir bağ var , bu da seni bırakmamaya gerekçe değil. korkup üzülmek yerine gitmemelisin
Soran+1 yılGitsem ama o an bu şu an bu değil desem yine
- +1 yıl
Olmaz. ikna olursun o an. sorun sonra söylediğim üzücü şeyleri yaşaman.
- +1 yıl
Gitme bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılHayır, hayatın doğal bir süreci.
Her iki tarafın da mahremiyetine, beklentilerine ve isteklerine karşılıklı saygı gösterildiği sürece sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum değildir , herkesin kendi tercihi, ancak 3 gün kalacaksaniz illaki isteyecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılPazar günü sadece o yüzden uyumayız dedi bende planımız beraber uyumak değil mi demiştim o da uyuyabileceğini mi sanıyorsun diyip güldü sanırım bir şeyler planlıyor
- +1 yıl
Planlamış zaten,
Soran+1 yıl3 hafta için çok erken değil mi?
- +1 yıl
Bu senin tercihine bağlı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorum diyeceksin bu kadar basit hani seni zorla kullanacak hali yok herhalde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvine gidersen bu kaçınılmaz olur bunun önüne evine gitmeyerek geçebilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbence hiç değil hayatı yaşa gençliğini enerjini doya doya yaşa derim arkadaşım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBize söylediklerini harf harfine söyle. O sana gerekli psikolojik desteği verip amacınıza ulaştırır ikinizi de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hazır olmamani çok iyi anlarım ama bir yerden başlamak gerekiyor eğer istiyorsan.. birileri istiyor diye cinsellik yasanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 hafta çok erken değil mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 haftamı oldu siz. tanisali
Daha önce. birliotelik yaşadın mi07 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen detayı anlatsana
Yani sen. simdi. bekaretini vermek mi istiyorsun.
Soran+1 yılHayır şu an istemiyorum korkuyorum ve utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa sen bana yazarmisin
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum. Sen yoksa hayatinin içine edeceksin
Soran+1 yılGizli kullanıcı olmamın sebebi sizce ne?
Cevap sahibi+1 yılYa sebebi bırak şimdi.
Düzgünce konuşalım... gel
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle aktivite yapabilecek kızları nasıl buluyor hak etmeyen insanlar?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. burada anlattığın gibi orada anlat hazır değilim de
00 Yorumlaaçık açık söyle seviyorsa anlayışla karşılaması gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçen söylemiştim aslında biraz üsteleyip brn kabul etmeyince tamam demişti devam etmek isterse diye düşündüm aslında
+1 yılacik acik söylicen knk hazir degilim diye
31 Yorumla
Soran+1 yılGeçen söylemiştim aslında devam etmek isterse ya yinede diye düşünüyorum
+1 yılsenı her sekıl rahatlatırım ama cınsellıgı ıstemıyorum de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeler neler unutulmuyor o ne ki
00 Yorumla
+1 yılistemediğini soylr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok normal benim kız arkadaşım da aynıydı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri