Gizli Üye(36-45)+1 yılLann her iki tarafı boku değnek bu konunun ama din konusunu toplumsal yönü es geçerek yazacam çünkü...
Seks benim için gizemli ama heyecan ve zevk verecek bir kapıdan içeri girmek olacak yaparsam. Buraya yapacaklarım isteklerim den ibaret olacak sanırım
Bir erkegin bedenime dokunmasi , teninin tenim de olması, has kokusunu içime cekmeyi, ağırlığını hissetmeti ve ağırlığımı hissettirmeyi, kulağıma ayıp şeyler fisildamasini, bir bakisla bir sozle veya dokunusla ona karsi vucudumun tepki vermesini istiyorum.
vucudlarimizin birbirine degdiginde çıkardığı seslere cigliklarimin iniltilerimin karışmasını istiyorum.
Günün herhangi bir saatinde arayıp beni azdirmasini ve akşamında nirvanaya ulaştırmasını, arabayi yol kenarına çekip arka koltukta eğilip bükülerek boşalmak, arkadan dayayıp eliyle oksamasini, kokumu içine çekmesini memelerimi avuclarken ensemde nefesini hissetmeyi ve sirtimda kalp atışını hissedecek kadar beni sımsıkı sarması istiyorum. Devamı geliyor...237 Yorumla
Soran+1 yıloffff, bitirdin sen beni :) bu ne istek.. kocan çok şanslı olucak :)
Soran+1 yıldevamı gelmedi.)
Cevap sahibi+1 yılDevamı bu kadar alengirli olmayacak. Ben hiç yapmadığım için erkek belli bir süre anlayışlı olmalı. Sürekli aklı penisinde gezmemeli, temizliğine ben kadar dikkat etmeli, herhangi bir şeye zorlamamalı, benim zevkini de kendi zevki kadar düşünmeli, olay esnasinda ona dokunuslarima mudahale etmemeli, yatakta tum sorumluluğu ona birakmamayi bana ogretmeli.
Seksin her iki taraf içinde öğrenilecek şey olduğunu dusunuyorum. Öğrenmeye açık olmalı ki erkekler belli bir yere kadar öğrendikten sonra umursamiyorlar gördüğüm okuduğum kadariyla.
Başkalarını düşündüğümüzü soyleyebilmeliyiz ama asla teklif etmemeli başkası da olsun diye. Ha bir de her şeyin seksen ibaret olmadığını bilmeli bunu idrak edebilmeli. Bazen sadece sarılmak istediğimi anlasın.
Boyutu süresi performansı hiç önemli değil ruhuma zevk verebilir yeter.
Ne bilim iste yaa yazacak çok şey var da millet ne der diye bu kadar kapalı yazdım. Gerisi kalsın.
Cevap sahibi+1 yıl@keremDNZ evet içimdeki erotizm yüklü kadının kitabindan
- +1 yıl
Arkadan dayayip eliyle okşamasi ve sadece sarilmak saol gizli:)
Cevap sahibi+1 yıl@keremDNZ yazmaya baslamaliyim o zaman adını da koydum zaten İçimde ki Erotizm Yüklü Kadın
@kurabiyecanavarı- rica ederim.
Ha bir de erkeklere tavsiye anlayışlı davrandığınız sürece kadını kendinize köle edersiniz ☺- +1 yıl
Mesajlarim acik gizli seni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@keremDNZ mantığın gölgesinde yaşıyorsun cümleni biraz açar misin? Birde nasıl anladın bakalım? Çok insan tanıyorum lafını geç hangi cumlelerimden anladığını söyle.
Cevap sahibi+1 yıl@kurabiyecanavarı- bekleme beni kaptan☺
- +1 yıl
Geliceksin
Cevap sahibi+1 yılHer zaman her konuda hazır ve nazirimdir @keremDNZ
Cevap sahibi+1 yılKonuyu yine erkeklere getirerek cevap veriyorum sana: çukur peşinde koşanlar olmasa cinsel soruya cevap verdim diye verici gözüyle bakmasaniz selam yazana selam yazınca cinsel organinizin fotoğrafını gondermeseniz ya da potansiyel alırım bundan diye dusunmeseniz cinsel konularda konuştum diye tüm arkadaşlarına profilimi atan olmasaydi dediğini yapardım ama olmaz. Ayrıca soran arkadaşım gizli kullanıcıya izin vermiş.
Soran+1 yılteşekkürler arkadaşım... dürüst ve cesursun...
Cevap sahibi+1 yılAnam eig seçilmiş cevabım, teşekkür ederim kanks.
Soran+1 yılönemli değil.. kim olduğunu da bilsek keşke kanks :)
Cevap sahibi+1 yılYahu kim olduğumu bilsen ne fark edecek ki? Hem bu kadar şeyi yazdıktan sonra kim olduğumu açığa çıkarmam. Arada gizli olmadan da yaziyorum bu konularda
Ayrıca sende gizlisin ben diyor muyum sana kimsin diye ha...
Soran+1 yıl:))) tamam kızma.. sadece bu kadar cesur ve fantazi dolu birin i tanımak istedim. o kadar :)
Cevap sahibi+1 yıl😊Bir de kilit altına vurduklarimi okusanız bunlar ne ki.
Ayrıca gizlilik açık olmasaydı yazmazdim cesur değilim sanki düşündüğünüz kadar ☺
Soran+1 yılokumak isterim... merak ediyorum. mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılSite kaldırmaz, TIB' da komple kapatir siteyi sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBen din ve toplum konusuna hiç girmedim, girsem çıkamazdim zaten.
Isteklerin ve arzularının yeri, zamanı , mekanı, yasi ve sınırının olmadığını dusunuyorum.
Soran+1 yılözelden yazabilirsin bana :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=rHteVSNioqk
HAHAHAHAHAHAH
Cevap sahibi+1 yıl@Miraslan adamsın l*n nerden aklına geldi feristah
@cixp00 aslında bunlar çokta içimde kalmış şeyler değil. Bunlar yapilabilitesi olan şeyler.
Cevap sahibi+1 yıl@Miraslan feristah candir ya. Bu kadın kadar fantazi dolu olmayı isterdim.
Cevap sahibi+1 yıl@cixp00 aslında iletişim kurmaktan korkuyoruz sanırım. Toplum olarak hiçbir konuda konusmuyor tartışmiyor ciddiye almıyoruz olayları. Seks te isteklerimizi arzularimizi hoslandigimiz şeyleri karşımızdakine soylemiyoruz sonra da yatagiminiz monoton ne yapayım diye hayiflaniyoruz. Bu kadar açık hatta daha da açık eşinizle nişanlılar sevgilinizle konuşun sadece cinselliği değil her konuyu konuşun. Şeffaf olun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk seksten korkuyorum ne olacağını nasıl davranacagimi bilmediğimden.
Oldu bittiye gelmesin uzun sürsun altında kivraniyorum deli olayım onun için.
mekan olarak farklı yerlerde denemek istiyorum bir park , denizde sandal içinde ya da kar üstünde.
Bazen nefsime hakim olmak istemiyorum. Bu durumlarda insanlara karşı nefret duygu kabarıyor anlayissizliklarindan kötü gözle bakmaklarindan laf sokmalarindan erkeklerin birkaç posta atarım buna tavrından dolayi cinayete kurban gitmek istemiyorum malum kan gelmedi diye öldürülen kadınlarımız var. Baba evine gönderilenleri söylemiyorum bile.
Seksin kişiler arasında kalmali anlatan arkadaslara ayipsın diyor geçiyorum. Buda beni bir erkeğe yakınlaştırmak istemiyor.324 Yorumla
Soran+1 yılişte gerçek bastırılmış duygular bunlar seks için.. ama bizim toplumumuz böyle.. ben 15 sene 20 sene evvelini düşünüyorumda daha kötüydü. en azından o konuda önyargılar yıkılıyor yavaş yavaş.. evli insanlar bile eşleriyle rahatça sevişemiyorken , şu an daha iyi herşey.. en azından nişanlılar evliler seksi doya doya yaşıyor..
eğer evleneceğin kişi deneyimli ise ilk gece altında istediğin kadar kıvranabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılOnce aday bulmam sonra bunu ona sormam lazım. 26 yaşındayım. Şunun şurasinda kendi cinselligimi yeni tanımaya basladim 15-20 sene öncesini bilmem. Evliler nişanlılar bu konularda çok kat ettiler buna sözüm yok. Birine dokunmaktan ve birinin size dokunmasindan korkmamalı gerek
Her şey herkesin kendi gönüllerince olsun.
Soran+1 yıl26 yaşındasın ve hiç bir deneyimin olmadı mı? öpüşme filan? kendini mast. yaparak mı tatmin ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı. Öpüşme benim için sayılmıyor ama orta sonda iki kez dudaklarimiz birbirine değmişti sevgilime.
Ve son soruna da evet demekle yetiniyorum
Soran+1 yılanladım.) yılların birikmişliği de var sende o zaman.) evlenince 26 yılın patlaması olacak...
hayırlısı olsun... umarım herşey istediğin gibi olur... mast yaparken tayzikli su tekniğini kullan :)
Cevap sahibi+1 yılHayal gücüm yetiyor
birde tazyikli suyla yaparken canım acıyor
Soran+1 yılsuyun tayziğini iyi ayarla.. birde normal su olsun. sıcak olmasın... tam hangi noktaya suyun tayziğinin geleceğini biliyormusun? çok içer i doğru olursa canın acır belki.. tam klitorisin üstüne gelmeli...
Cevap sahibi+1 yılHmmm dediğin gibi yapiyordum ama sanırım dediğin gibi biraz ileri içe doğru gittiği için canım yanıyor
Soran+1 yılmuhtemelen ,, ii faydam dokundu sana :))) fiziğin nasıl? vücut ölçüleri filan?
Cevap sahibi+1 yılOrantılı ama biraz kiloluyum , göbeğimden olmasa gayet iyi sayılırim 165 e 73 um. Yaşımı hiç gostermiyorum. Ne beyaz ne esmer tenliyim. Tam ortasi.
Soran+1 yılaslında boyun harika. türk kadınlarına göre iyisin ama kilo olarak 65 e inmen lazım.. balık etliyim deme şimdi :) evlenince daha da kilo alırsan o zaman kocan beğenemz :) şimdiden tedbir al canım.. idealin 65 kilo bence...
Cevap sahibi+1 yılKiloluyum dedim zaten.
Ayrıca beni kilo alıp vermemle begenip begenmeyecek kocayi ne yapayım
Soran+1 yılhaklısın ama , eşler birbirine güzel ve çekici de gözükmeli dimi.. evlenipte kendini salma. güzelliğine fiziğine dikkat et yine. bunu demek istedim aslında :)
birde kilon fazla ise ve sık sık kilo alıp veriyorsan vücudunda sarkma da olur. özellikle göğüslerde :)
sen 73 kilosun. seninde aynı dertten müzdarip olduğunu tahmin ediyorum.. büyükmü göğüsler?
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğini anladım ve evlendikten sonra daha çok dikkat ederim kendime.
Büyük olmasından kaynaklı bana göre çokta sorun olmayacak bir sarkiklik var. Uçları ideal meme diye gösterilen fotolardaki gibi yukarı bakmıyor ama aşağıya da bakmıyor nene memesi gibi de değil. Erkekler bu konuda sanırım aynı fikirde değiller.
Soran+1 yılbiz erkekler , hem büyük olsun hemde sert dimdik olsun istiyoruz :))
anlattığın gibiyse fena değiller.. zaten büyük olduğu için az çok sarkma olur. daha doğrusu sarkma denmez ona. iri oldukları için aşağı doğru dururlar... ona sarkma denmez. insanlar yanlış biliyor. haklısın.. ama yinede duş tan sonra soğuk su masajı uygula. daha sıkı olurlar ve toparlarlar. sıcak su yumuşatır. her duştan sonra soguk su tutarsan memelerine şok etkisi ile sertleşir , deri gerildiği için sıkı durur memelerin.. ayrıca doğru sütyen seçimi önemli. toparlayıcı modeller tercih et...
Cevap sahibi+1 yılOovvv yaz kış hiç fark etmez sonlara doğru soğuk suyun altında 8 dk geçiriyorum. Harika oluyor kızlar deneyin selüliti keseye birlikte yaparsanız geçiriyor. Toparlayici kullanmazsam zaten rahat edemiyorum sallanıp duruyorlar.
Soran+1 yılsallanıp duruyorlar deme :) için bir tuhaf oldu :)))
8 dk fazla değil mi. ama helal olsun.. eğer 65 kiloya inersen tadından yenmez bir hale gelirsin demek :)
Cevap sahibi+1 yılTüm vücut için fazla değil.
yürürken filan sinirlerim bozuluyor bir o yana bir bu yana sallanıyor ama. Rahat rahat dursunlar.
kilo benim için sorun olmuyor yaa bu kiloyla da begeniliyorum. Dönüp tekrar bakmaları erkeklerin hoşuma bile gidiyor bazen:))
Soran+1 yılmerak ettim ama seni :) profilini nasıl görücem , gizlisin :)
Cevap sahibi+1 yılGizli yanıtlamayi kapatacaktın o zaman
Soran+1 yılo zamanda bu kadar cesur yazmazdın dimi :) istersen çıkalım gizliden. mesaj yaz bana..
Cevap sahibi+1 yılSen çık ben sana yazayım
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2179665-siteye-ilk-uye-oldugunuzda-verdiginiz-ilk-cevabi-hatirliyor-musunuz
şu soruya cevap yaz. ben bulurum seni :)
Cevap sahibi+1 yılBulman çok kolay ama ;)
+1 yılToplulumuzda ogrenilmesi bilinmesi bastirilmis ayip gorulmus bir konu ama.. ozel olarakda gizlilige onem verilmesi gerektigini dusunuyorum.. ve bayanlarin bu konu hakkinda disiplinli. ve namus kavramina gerekli onemi gostermesi taraftariyim.. kacinci yuzyilda yasiyoruz.. namus iki bacak arasinda mi gibi dusunen kizlara-karsiyim (hersey serbest demistin)
10 Yorumla
+1 yılcinsel devrim şart!
3 dakika duramayan çüklerle
kızılayda kan verir gibi sevişen bebelerle
ne konuşulacak?01 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın. ama bunların sebebi, korkular, bastırılmış duygular ve acemilik...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar yapmamamın sebebi toplumsal görüş ya da dini inançlar değil. Özel olsun istiyorum sadece. Çünkü sonuçta önemli bir olay ve evlendiğimde biriyle yaşadığım şeyleri hayal etmek istemem yani eğer yaparsam unutamamaktan korkuyorum. Bu da eşime büyük haksızlık olur diye düşünüyorum. Serbestçe yaşayıp yapanlara kesinlikle kötü bir bakışım yok hatta arada sırada imrensem de bu görüşümle mutluyum ya :)
42 Yorumla
Soran+1 yılzaten günah olmasa, seks komasına gireriz toplum olarak :)
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ki benim yorumumla?
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel... teşekkürler..
- +1 yıl
Çünkü ben yazdım, rica ederim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğim adamla deli gibi sevişmek istiyorum ve adamın beni deli gibi arzulamasını istiyorum. Adamı kelepçeleyip her istediğimi yapmak istiyorum ona
220 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin adamın düşünceleri nası l acaba :)
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim adamın da aynı ama, sevgili olmak istemiyor, sadece seks partneri arıyor, ona da ben yokum. Beni sevmiyor yani, kendine sadece seks partneri istiyor, benimle sevgili bile olmayacak bir adamla niye birlikte olayım?
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim adam için azgın da olurum icabında REDIKSION
Cevap sahibi+1 yılAma değerimiz bilinmedi REDIKSION.
Soran+1 yılseni kullanmak istiyor sa , bu çok kötü.. uzaklaş ondan...
Cevap sahibi+1 yılevet kullanmak istiyor ben de buna yokum, öyle yapacak aptal bulursa yapın. Olmadı çağırsın bir eskort parayla yapsın, para her kapıyı açar ona.
Soran+1 yılçok kızmışsın ona :) bakiremisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet bakireyim.
Soran+1 yılilk geceniz harika olur :) peki normalde nasıl tatmin oluyorsun? mast?
Cevap sahibi+1 yılYes
Soran+1 yılneler yapıyorsun? film izlerken mi yoksa herhangi bir cisim kullanıyormusun :)
Cevap sahibi+1 yılHepinize toptan cvb, sapık niye olayım bir, insanın sevdiği insanı arzulaması sapıklık mı sence, iki her insanın cinsel dürtüleri var özellikle de erkeklerin, bakireyim cisim sokmuyorum, klitorisi uyarıyorum parmakla
Cevap sahibi+1 yılKocam çok şanslı olur ama ben olur muyum bilemem, ben sevdiğimi istiyorum ama olmuyor:(
Soran+1 yılsapık değilsin canım. umarım sevdiğin kişiyle evlenirsin ve seksi doya doya yaşarsın...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, herkes istediği şeyleri sevdiği ve kendini sevenle yaşar. Ve en önemlisi eşi olacak kişiyle yaşar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiye girmek istiyorum ama daha kimseyle el ele tutusmamis biri olarak bakire kalmak ve evlenince iliski istiyorum. d. d
15 Yorumla
Soran+1 yılbir çok kızın ortak sorunu. evlenmeden yaşamak istiyorsunuz cinselliği ama kocana ihanet de etmek istemiyorsun.)
Cevap sahibi+1 yılAynen. Sadece tek kisiye ait olmak ve o kisininde ilki olmak istiyorum
Soran+1 yılnerde yaşıyorsun? hangi şehir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılözellikle zenci bir erkek tarafından becerilmek isterdim. en büyük fantazim bu. birde iki tane iri penisli erkek tarafından becerilmek çok harika olur. en büyük fantazilerim...
23 Yorumla- +1 yıl
karım olsaydın keşke , izin verirdim
- +1 yıl
Bu hemen hemen bütün kadınlarda var ama itiraf etmezler.
Sert olmali seks dedigin. popo ya tokat bogaza kadar penis girsin. vs anlatacak sey cok bura msyt degil :)
20 Yorumlaben rahatım valla bırak cinselliği sevgilim yok ohh kafa yoramam;)
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaatlerce sevişmek onun her bölgesini emmek yalamak hissetmek okumak istiyorum gece başlayıp yorulana kadar saatlerce seks yaptıktan sonra içinden hiç cikarmadan sarilip uyumak sabah uyanır uyanmaz tekrar tatlı bir seksle uyanmak istiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal olarak birinin tecavüz etmesini ya da tost yaptığımı sürekli hayal ediyorm ama asla gerçek olmuyacak
111 Yorumla
Soran+1 yılanaldan tecavüze gerek yok zaten, normalde yapması bile tecavüz kadar acı verir :)
Cevap sahibi+1 yılDenemedim o yüzden Yorum yapamıyorm
Soran+1 yıliki erkeğin aynı anda girmesi? biri önden diğeri arkadan mı? tost :)
Cevap sahibi+1 yılEwt o
Soran+1 yıldayanabilirmisin buna?
- +1 yıl
İşte bu kadın benim olmalı.
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ki dayansamda yapmam 2 erkekle bir hayal
- +1 yıl
Yaşın küçük.. İlerde mutlaka yapacaksın
- +1 yıl
İki erkekle aynı anda ilişki ile ilgili bir hekim sakın özenipte denemeyin p*rno filmlerdeki bayanlar çok tecrübeli ve çok dikkatlilerdir. üstelik özel kas gevşeticiler kullanarak yapıyorlar. Siz denemeye kalkarsanız paramparça olursunuz şeklinde bir açıklama yapmıştı hatırlamaktayım :D bilginiz olsun
Cevap sahibi+1 yılZaten asla gerçek olmayacak yazmıştım sadece hayal
Soran+1 yıl:))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalı kızlarca seks deneyimi yapmayı çok istiyorum.. özellikle onları istiyorum ama. bana çok seksi geliyorlar.. aynı anda 3 kapalı kızla sevişme hayalim var...
12 Yorumla- +1 yıl
offf, çok iyi yaaa.. kapalı kızlar haa :)
Soran+1 yılbende de var o durum :)
+1 yıldostum guzel soru..
cinsel yasamda gordugum en kaliteli soru diyebilirim.01 Yorumla
Soran+1 yılsaol , kardeşim.. millet hep seks konuşuyor ama üstü kapalı. kimse içinden geçenler i tam ifade edemiyordu. gizli kullanıcı olayı işe yaradı. herkes cesurca yazdı :)
+1 yılben içimi az önce döktüm o yüzden bu çemberin dışındayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kizlar ilk geceden sizi korkutanlari varya skmk istiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrup seks yapmak istiyorum hem de çok
633 Yorumla- +1 yıl
Toplanip gelelim
- +1 yıl
Sorma kız ben de
Soran+1 yılçok iyi mesela.) içinde kalmış bir istek...
Cevap sahibi+1 yılİki erkek istiyorum ama ben
Soran+1 yıliki erkek mi :) performans olarak iki erkeği karşılarım :)
- +1 yıl
Harika olur
Cevap sahibi+1 yılEvliyim eşim izin verse yapardim
Soran+1 yılcesaretin için ve özgürce ifadelerin itirafların için tşkkr :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) rica ederim
Soran+1 yılbekarken neden denemedin bu fantazilerini :)
Cevap sahibi+1 yıl18yaşinda evlendim:)))
Soran+1 yıl18 mi :) çok erkenmiş.. hiç bişey yaşamadan... fiziğin nasıl? madem gizli gizli yazıyoruz. açıklarmısın? göğüsler mesela?
Cevap sahibi+1 yılFiziğim güzelmiş öyle diyorlar çok güzel değilim ama seksiyim
- +1 yıl
Biz izin veriyoruz eş istemez şans :)
Soran+1 yılzaten bence de önemli olan vücut hatları ve seksilik. güzellik geçici.. ama fiziğin iyi olması , ince bel, memelerin iyi olması ve kalça dolgunluğu herşeyden önemli.)
Cevap sahibi+1 yılBelim çok ince değil ki hatta biraz balik etliyim ama beğeniyorlar işte
- +1 yıl
biri benim de neyse gelmiorum :))
- +1 yıl
Evli misiinn ♡
- +1 yıl
benle evli olsaydın , izni kapmıştın
Cevap sahibi+1 yılKismet işte
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılseks 1,2,3 deneme sekssss 1,2,3...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiseksuelim böyle olmak istemiyorum ama öyleyim
210 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olmak isterdin?
bende bir erkekle yapmayı düşünürüm hep...
Cevap sahibi+1 yılyani sadece erkeklere ilgi duymak isterdim olmasi gerektiği gibi biseksuel misin sende
Soran+1 yılöyle sayılır.. iri yapılı yakışıklı tiplere bakıyorum bazen.) aleti büyük olanlar filan ilgim i çekiyor..
Cevap sahibi+1 yılbirliktelii oldu mu :D
Cevap sahibi+1 yılbirliktelik
Soran+1 yılolmadı ama ilgim var...
Cevap sahibi+1 yılanladım
Soran+1 yılsen hiç yaptın mı? karşı cinsle ve hemcinslerinle?
Cevap sahibi+1 yılkarşı cins degilde hem cinsimle yaptım
Soran+1 yılçok iyi.. iki kız sevişirken izlemek çok güzel...
profilini açmanı istiyorum da nasıl görüşsek :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmeme demeye geldim..
11 Yorumla
Soran+1 yılben de meme hastasıyım.. ilk baktığım yer memeler...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabah sabah
22 Yorumla
Soran+1 yılevet, herşey serbest demiştim soruda :)
+1 yılmeme emmek güzel...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı fikirdeyim.) önce meme gelir..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar