İşkolik biriyle cinsellik yaşamak kolay mıdır, zor mudur, tahammül ve beceri gerektiren bir şey midir, fedakarlık gerektiren bir şey midir, nasıl birşeydir?

İşkolik biri işten yorgun argın gelir ve cinsel birliktelik yaşamak için dinlenmiş olmasını beklemek gerekir. O da her zaman mümkün olmaz işkolik biriyle birliktelik yaşamak zordur sabır ister.
İşkolik olması cinsel isteksizliğe ve libido düşüklüğüne sebep oluyorsa tabiki hiç hoş değildir. İşkolik olabilir problem değil, fakat beni de ihmal etmemeli. Tabi ki burada kadına da görev düştüğünü düşünüyorum. Kadında erkeğini işin başından kaldırabilecek meziyet olması gerekiyor..
Nasıl ki işkolik olması acıktığı zaman yemek yemesine engel değil, istediği ya da istendiği zaman başka şeyler yemeye de engel olmaz diye düşünüyorum. Hatta artı yönü bile var başkasını gözü görmez en azından ☺️
İşkolik dediğin oğlak burcu işte. Hiç bir zevki olmayan ilişkidir kendisi. Yani iş sırasında asla yazmaz etmez sen de akşamı beklersin konuşabilmek için ama beyimiz iş için kendini o kadar yıpratır ki yoruldum der uyur. Tatil günü gelir onda da arkadaşlarla takılıcam hafta içi hep işteyim zaten der ilgilenmez. Ay lanet girsin cidden hayatım karardı ya
@Dila_nurr drmek ki Akrep burcu bulmanız gerekiyor.
@Dila_nurr gercektenmi okadarmi kötüler yuh. Fistikkk gibi karın olsun sen git arkadaşla gez. Islak odunla vurmak lazim
O kadar haklısın ki insanın tüm hevesini götürüyorlar
Yatak odasına girdiğin andan itibaren tek düşünülcek şey tutku
Gereken düşünce o ama genelde baş ağrisi geliyor tutku yerine 😀
Cevap
36Cevap
Hiç işkolik biriyle birlikte olmadım. Hep iş açısında normal oldular. Ama ben iş kolik insanları sevmem. Babamdan biliyorum. Her an iş düşünüyorlar. Bu yüzden tercih etmezdim sanırım.
Bence zordur öncelikle onun için cinsellik biraz geri planda olduğundan ötürü umduğunu bulmak daha az olur muhtemelen
İşinden zaman bulursa yaşarsın. 😂
Bence sıkıcı
Sabır gerektirir diyebilirim.
Her teklifimiz kabul edilemeyebilir çünkü.
Tecrübe etmedim ama tahminimce; iş dönüşün de yorgun argın olan birisini, dinlendirmek gerekir. Sürekli bir düşüş yaşayacaktır cinsellikte ve aseksüel bile olabilir. Kendine kısa zamanda gelmesi gerekir, ilişkiyi tehlikeye atabilir.
Bana hep işkolikler denk geldi maalesef ama cinsellikte hiçbir sorun göremedim gayet zımba gibiydiler😂
Şanslıymışsın
İşkolik derken ilişki esnasında önemli telefon geliyor veya tam sert iken aklı başka bir şeye takılıyor veya zaman yok bunları yaşıyorum
Öyle biriyle de ne seksten keyif alır insan ne hayattan.
Berbat bir şey.. Zaman ayırdığını iddia ediyor ama gözü telefonda maillerini kontrol ediyor pc basında hep ekran bagımlısı boşta kalıncada TV açar netflix izler. Şaka gibi evlilik
Üzüldüm senin adına
50 sefer bu soru çıktı karşıma görüş yazayım bari, görsel de seks hayatı bitirme potansiyelinde bir görsel yani 😅
Yani hiç öyle biriyle cinsellik yaşamadım ama yaşayanları da anlıyorum işte iş yoğunluğu stresi derken bu sefer başka sorunlar ortaya çıkıyor işkolik insanlar da aslında kendine biraz zaman ayırabilse hayatları daha da canlı olabilecek
Neden işkolik? evde seveceği isteyeceği şeyler artarsa, eve gelmek için can atabilir. Çok söyleniyorsa vs yapma bunları. Cinselliğe oralı kat. Bak nasıl koşa koşa gelecek.
Güzel yorum.
Bende işkolik biriyim ama eve girdiğim an enerjim ne kadar eksilerde de olsa onu görmem tahrik olmama yetiyor ve cinsel hayatımızı canlı tutabiliyoruz.
Ne kadarlık evlisin
@Sadecebenimmmmmm 5yıl bitti
Onzaman bu eşinin şansı
O esnada kafasının başka yerde olması hazzı azaltır bence
zordur. iş stresinden dolayı sevişme isteği olmayabiliyor, erken boşalabiliyor ya da hiç kalkmıyor :D
İşkolik veya çalışkan birini görmek bile yeterince libido yükseltici üstelik bir de seni tatmin etmek için uğraşacak üstüne bir de sabır gerektirir mi diye sormuşsunuz 😂 Bulan bırakmasın evlensin.
Daha önce görüştüğüm kişi tıp okuyordu aşırı derecede ders folik ve işkolikti ders çalışırken 5 dakikalık molada sevişirdik mola bitince hemen derse geri başlardı ders arasında sevişirdik derse geri dönerdi yani çok da zevkli sarmıyor aslında orta
Çok istekli isen işkolik falan tanımaz kolayca baştan çıkarabilirsin, bu tamamen sana, senin istekliliğine ve senin uçuk kaçık şehvetli fantezilerine yaklaşımına cüret ve cesaretind kalmış. Keyifli günler. Yapabilirsin… 🤪😎
İşkolikliğin seviyesine bağlı bence seks sırasında telefonuna gelen bir maile bakmak için kalkarsa sıkıntı mesela
Neden herkes tek yönden düşünmüş
kız işkolikse durum nasıl olur?
ben işkoliğim, insanların nasıl karşıladığını merak ediyorum
Iskolik ise zamani dardir. Var olan zamanda da kafası doludur. Fazla keyif vermez sanırım
Çok zordur
Ben bana odaklansın isterim
Sekskolik biri olmazsa iskolik olmasinin bi bk anlami yok
İşini yaparken de benimle sevişebilir. Dolayısıyla güzel bir his.
Gereksiz öyleleri işten başka karıyı görmez
sevişirken aklına işi gelmediği sürece beni tahrik bile ediyor. işkolik sayılabilecek bir sevgilim var...
Genellikle erken gelirler aklı fikrî iş olunca odaklanması zordur kısacası cinsellikte zordur
Güzel olur, çünkü işten kalan zamanı iyi ve verimli değerlendirmek için tutkulu yapar
Denemek lazm seks sırasında işleri hallettiğini görmek lazım öyle
İşkoliğin cinsellik hayatı olmaz ki yorgunluktan horlaya horlaya uyur 😂
Patronla bırlıktelık yasayan bırıne ii gelebılır ama diğer turlusu cekılmez
Hasret kalmak, özlemek, gözünde büyütmek bazen sekste kaliteyi artırır
Bana göre normal işte işini evde eşini yapar olur biter. Eve iş getirilmemeli o kadar
Aklı işte ise seks düşünmez. Libidosu düşük olur. O yüzden sürekli isteyen birisi ile birlikte ol.
Bir babanın çocuğuna oyuncak alıp kendi oynaması ve çocuğun artan hevesiyle oyuncakla oynamak için fırsat kollaması gibi 😂
Yorgun olur kirpik dipleri ağrır başı ağrır hiç çekilmez istemezdim ben
İşkolik olmasıyla cinsellikteki tutumunun ne ilgisi var ki anca ilişkinin dinamiğini olumsuz etkiler ama cinsellikle bir ilgisi yok.
Sen onun aklını başından alacaksın ki işini bile bırakır o an
Şimdi 24 saat çalışıp geldim fitnesa gitsem mi diye düşünüyorum veya 6 saat uyuyup işe gidicem deli gibi enerjim var hala; Tam bir iskoligim 4 saat sevisebilirim şu an bile. İskolikleri kucumsemeyin fazlası var azı yok 🚀
Dikkati ben de olacak işte değil
Sanırım bu ben oluyorum😄
şeyi kalkmaz :)
Aynen fotodaki gibidir :))
Sevişirken dosya okuyan gördü bu gözler hey
Aslında işkolikle daha hoş olur
İşkoliklere zaafım var 😻
Kullanılıyor hissederim sanırım ķötü yani
Sıkıcı olacağını düşünüyorum. 😄
Odaklanma açısından. İşkolik bir kişinin sürekli aklının işinde olacağını düşünmüştüm. 😄
Resimdeki adam jskolik degilki 😅😅😅😅
Başlı başına zor bir durumdur
İşkolik insanla hiçbir şey yaşanmaz
Zaman bulur bide bu oğlak insanımı
Oğlak kadınlarıyla ilişki yaşadım ama işkolik değillerdi. Ben işkolik değilim, akrep erkeğiyim. :)
Oğlak kadını hakkında ne düşünüyorsun knk
Seks dediğinde akreplerden sonra boğa ve aslanın adı çıkmış ama hayatımdaki en harika sekslerimi oğlak kadınlarıyla yaşadım ben.
Senin burç ne
Akrep
Sürekli iş düşünür o iş olmaz
Kötü bir his katlanılmaz
Ben işkoliğim ama işim S*x 😁
Soru neyse de görsel çok güzel ya 😃
Onun s2 kalkmaz
S2 kaldırana bağlı
derskolikle cinsellik yaşamak çok güzel.
ay yok aksine daha çok oluyor
Ne daha çok oluyor?
Öyle biri ile işim olmaz