Cinsel Yaşam Cinsel ilişki nasıl hissettiriyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok acı verici gibi görünüyor... Cinsel ilişki nasıl hissettiriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fahri9595 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yok ilk yaptığında acı olur ama sonra alışırsın merak etme 😁 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki? Yorumla Fahri9595 1 yıl Aşırı zevkli oluyor. İki insan birleşiyor ve o hisler apayrı bir şey. İçine girince sende kudurursun ben sana diyim 😁 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sen ne izledin bilmiyorum, ama çok zevk vericidir, acı değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ön sevişmeyle, karşılıklı beden tadımıyla büyük bir zevk ve bağımlılık. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıcak, kalın bir şey, ıslak ve yine sıcak olan bir şeyler birleşiyor daha ne olsun :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnlemeler, artan nefes sesleri, göz kaymaları, zevkten titremeler de tuzu karabiberi bunun. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bakire biriyle olmak nasıl hissettiriyor peki beyler o ilk gece zevkli değildir bence? 0 0 Yorumla
Libilibo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Telefonunuzda kendinizin ya da başkasının ifşası var mı 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. acı zevk vericek kadar olmalidir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki? Yorumla hasegec 1 yıl sadcee penisin iceri girmesi degil tabi olay. ses, ten temasi, dudak temasi, mimikler, konusmalar. karsindakini tatmin ediyor olmak vesairw Yorumla
Özkan2433 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% 1 yıl İlk gün dışında zor sonra mükemmel 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki? Yorumla Özkan2433 1 yıl Sana anlatırım istersen Yorumla çikolataçikilop 1 yıl ilk gün o kadar zorluyor mu ya? Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bana giren bişey yok o yüzden zevkli 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. acının zevke dönüşmesi diyebiliriz kısaca 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Acı başlarda olur ondan sonra olmaz 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yok güzelim çok acitmam merak etme 😂 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet güzel 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki? Yorumla majeste34 1 yıl Anlatılmaz yaşanır çok değişik bir şey Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yok ilk yaptığında acı olur ama sonra alışırsın merak etme 😁
Nasıl bir his karşıdakinin içine girmek bu nasıl bir zevk veriyor olabilir ki?
Aşırı zevkli oluyor. İki insan birleşiyor ve o hisler apayrı bir şey. İçine girince sende kudurursun ben sana diyim 😁
Sen ne izledin bilmiyorum, ama çok zevk vericidir, acı değil
Ön sevişmeyle, karşılıklı beden tadımıyla büyük bir zevk ve bağımlılık.
Sıcak, kalın bir şey, ıslak ve yine sıcak olan bir şeyler birleşiyor daha ne olsun :)
İnlemeler, artan nefes sesleri, göz kaymaları, zevkten titremeler de tuzu karabiberi bunun.
bakire biriyle olmak nasıl hissettiriyor peki beyler o ilk gece zevkli değildir bence?
Telefonunuzda kendinizin ya da başkasının ifşası var mı
acı zevk vericek kadar olmalidir
sadcee penisin iceri girmesi degil tabi olay. ses, ten temasi, dudak temasi, mimikler, konusmalar. karsindakini tatmin ediyor olmak vesairw
İlk gün dışında zor sonra mükemmel
Sana anlatırım istersen
ilk gün o kadar zorluyor mu ya?
Bana giren bişey yok o yüzden zevkli
acının zevke dönüşmesi diyebiliriz kısaca
Acı başlarda olur ondan sonra olmaz
Yok güzelim çok acitmam merak etme 😂
İstiyor musun?
Kontrollü olarak yapılan ilişki mutluluk verir
Zevkli
çok zevkli, acıtmadan bozuyorum
Gayet güzel
Anlatılmaz yaşanır çok değişik bir şey
Yok be
Erkeğe bağlı
Bilmem
Acı ve zevk
Ne alaka çok tatlı
Haram kizim yapma