Bakire olduğum için merak ediyorum. seks yaparken nasıl hissediyorsunuz? Nasıl bir duygu? Partnerinizle aranızda cinsel ilişkiden sonra bir bağ oluyor mu? İlk gecesi olanlara tavsiyeleriniz neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakire olduğum için merak ediyorum. seks yaparken nasıl hissediyorsunuz? Nasıl bir duygu? Partnerinizle aranızda cinsel ilişkiden sonra bir bağ oluyor mu? İlk gecesi olanlara tavsiyeleriniz neler?

Sevmediğin insanla olunca kendini sokakta çiftleşen köpekten farklı görmüyorsun ilişkiden sonra.. Sevdiğin (şuna dikkat çekmediğim sevdiğin diyorum arzuladığın değil) insanla birlikte olunca aslında sevgi patlaması yaşıyorsun. Bu durumun sonsuza kadar sürmesini istiyorsun. O an bir zevk alıyorsun evet bu masturbasyona benziyor ama sevdiğin insana zevk vermen bunun daha uzun sürmesini istemene sebeb oluyor. Cinsel birliktelik sonrasında zaten sarılıp güzel söyler söyleyip daha da mutlu oluyor insan. Çok kısa anlattım :/
Kadınların cevap vermesi lazım ama kendi açımdan mastürbasyonu yapma nedenimizi tatmin eden bir ihtiyaç. Duygusal bağ cinsellik sonrası olmadı bende hiç.
Cevap
10Cevap
Çok karışık vee çoookk derin duygular içine girdikçe giresin gelir ve çıkmak istemezsin bağımlı olursun ve özellikle ten uyumu ve partnerin iyiyse işte o zaman film kopar 😂😂
Harikulade bişey anlatılmaz😘 yaşanır ama en azından hissettirilebilir🙂🙃😉
merak etmene gerek yok, burada boşuna bir sürü erkeğin salyası akıcak anlatırken, ulaşamayacağımız ciğer yani, mırdar dicem
Yaşamak lazım yaşayınca alırsın anlatarak bişey olmaz
Anladım o zmn anlarsın nasıl bisey
Yaşamak lazım anlatmakla olmaz o
Oku bak nasıl oluyormuş
Harika güzel bir duygu
Herkes abartarak anlatir
Zevk
Güzel bir duygu
Çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?