Gizli Üye(18-24)10 ayBilmiyorumki. bende aynı
320 Yorumla
Soran10 ayTercih mi yoksa denemek mi istemiyorsun?
Cevap sahibi10 ayTercih diyebilirim çünkü zaten etik değil
Soran10 ayDoğru o kısmı var zaten o yüzden uzak durmak istiyorum
Cevap sahibi10 ayBencede uzak dur. Evlendiğinde yaşamak her zaman daha iyi. Huzurlu hissettirir. Öteki türlü anlık zevk
Soran10 ayAslında gerçekten sevdiğim insanla ciddi düşündüğüm insan ile yaşayabilirim
Cevap sahibi10 ayBunun vaadini verebiliyorsan bilmem. Ama genelde böyle diyenler o kızı da yarı yolda bırakıyorlar. Seven dokunmaz evlenmeye kadar bekler
Soran10 ayBence alakası yok tabii ki karşı tarafın istemesi ve bana güvenmesi lazım bence sadece olay evlilik değil güven meselesi zaten ciddi düşünmesem büyük ihtimalle ilişki aşamasına gelmem
Cevap sahibi10 ayUmarım iki tarafında mutlu olacağı şeyler olur. Bence din kişilerin huzurunu güvenceye alıyor. Her şey hayırlısı olsun 🫡
Cevap sahibi10 ayBelkide bu tarz bir şeyin kıyısından döndüğüm içindir ki güvenim zedeli. Ama tabi her insan bir değil
Soran10 ayDediğin gibi umarım hayat senin de karşına iyi insanlar güvenebileceğin kişler çıkarır
Cevap sahibi10 ayAmin amin arada dua edersin bana 😅 o gizlinin karşısına hayırlı insanlar bir eş çıkar inş diye
Soran10 ayİnşallah İnşallah Allah iyi insanlar çıkarsın karşına🤗🤗
Soran10 aySen de bana et ama 🤣
Cevap sahibi10 ayEderim merak etme umarım hayırlı bir eş nasip olur ve evlendiğinizde hiç birbirinize doymayın her seferinde aynı tutku olsun aranızda mutlu olun 😇
Soran10 ayAmin. İstersen ve yanlış anlamazsan sohbet etmek isterim
Soran10 ay? Kime diyon
Cevap sahibi10 ayEig icin tesekkürler yardımcı olamadım ama 😅
Soran10 ayNe demek. ama istersen tanışabiliriz🤗
Soran10 ay?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bence gir yasin gecmeden cok yuksek orgazm oluyosun.
02 Yorumla
Soran10 ayÖyle biri karşıma çıksa denemek isterim
Gizli Üye(30-35)10 ayAman aman bir hiisiyatı yok
217 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 benimkisi güçlü
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 aman aman hissiyat yok derken yani mühim bişey değil yani
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 yapmasa da olur yani yapınca ne boy uzuyor ne zengin oluyorsun ya da bir değişiklik oluyor bişey olmuyor hayatına devam ediyorsun
Cevap sahibi10 ayBenim eşimin psikolojisi iyiydi 34 yaşına kadar hayatında hiç bir kadın olmadı tercih de edilmemiş red yemiş
Cevap sahibi10 ay@Hakanesk olduğu gibi ne ayol farklı şeyi mi var ön sevişme gir çık boşal bu kadar
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 akşam gelsin sorayım
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 biliyor ki
Cevap sahibi10 ay@udeniz22 E biliyor yani gelip adamı mı aldatıyorum milletle mi yazışıyorum
Gizli Üye(36-45)10 ayCok zevk verici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aygüzel bir his
01 Yorumla
Soran10 ayUmarım bir gün ben de yaşarım o hissi
Anltılmaz yaşanır
01 Yorumla
Soran10 ayElbet bir gün
Gizli Üye(25-29)10 ayBende merak ediyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayvıcık vıcık bir şey
00 Yorumla
10 ayÇok iyi bir his
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne