istatistiklere göre bencil taraf erkek. çünkü istatistiki bilgiye göre bekarken mastürbasyon yaparak boşalan kızların % 85 gibi vahim bir oranı evlenince orgazm yaşayamıyor. bu da erkeklerin bencil olduğunu filmlere inanıp filmleri gerçek sandığını gösterir. erkeklerimizin rezaletidir bu
filmler erkeklerin egolarını okşamak için çekilmiş eğlence amaçlı yapıtlardır. bu nedenle kadınalr orada köle gösterilir. erkekler bunu gerçek sanıp sevgilisine ve eşine uygular
işin kötü yanı kadınların da çoğu filmleri gerçek sanması.
halbuki orijinal filmlerde ilk başta attention uyarısı olur şuna benzer içerik olur
resmimde de göreceğiniz üzere bu film şirketi tarafından attention (dikkat) uyarısıdır. ve içeriğinde her şeyin bir oyun olduğu gerçek olmadığı ifade edilir.
eğer kadınlar orgamz olamıyorsa bu erkeğin cahilliği bencilliği öküzlüğüdür.
bu soruya cevap verebilecek kadar çok ilişki yaşamadım lakin yine de bu sorunun cevabını bir kısım kadınlar bir kısım erkekler diyecek benim cevabım bu partnerlerin kişilik özelliklerine göre değişir mutlaka kadınlar daha bencildir diyemem ya da erkekler daha bencildir diyemem
Genellemek istemiyorum ama benim gördüğüm erkekler genelde daha bencil.
1/ Anal seks istemeyen kadınlara ısrarla yaptırıyorlar 2/ Oral seksi kadınlar daha çok yapıyor ve yapılmadı mı erkekler daha çok tepki veriyor. 3/ Kendi istedikleri fanteziler yapılmadı mı kadınlar sıkıcı oluyor ama kendileri kadınların istediklerini daha az umursuyor. 4/ Bazıları kondom kullanmıyor doğum kontrol hapı kullanmanızı istiyorlar.
Genelde Turkiyede erkekler demesek bu genellemeler saçma buluyorum Türk kadınları şöyle, Türk erkekleri böyle bunlar Türkleri küçük gösterme algısı bence.. Kadınlar ve erkekler üzerinden genelleme yapıyoruz. Ayrıca bu cümleleri kuran kişiler kaç tane yabancıyla biikte olmuş ve bu genellemeler sahip tartışılır. Evet erkekler daha bencil...
Çok genelleyici ve saçma olmuş. Acaba kaç kişi tanıyorsun neye göre istatistik aldım merak ediyorum. Bu bizim ülkedeki herkes abaza siğer ülkedekiler çok mu doymuş. Bu halt tüm dünyada aynı. Erkekler genelde daha düşkün. Ama genelleme yapmayalım.
Kadınlar daha bencil oluyor kendi canlari istemiyosa yalvartmak onlarda ikinci posta yı istersin baslarlar yok canım acıyo ay seyim yara oldu hadi boşal oral yap dersin ağzım yoruldu bogazım agrıdi daha say say bitmez ee ne yapalim evde karimiz varken 31 mi çekelım yoksa baskasinamı gidelim isteksiz kadin evlenmesin evde analarinin dizinin dibinde otursun
Kadınlar için ayıp utanılacak bir iş iken erkekler için ise övünülecek bir iş iken kadın nasıl rahat davransın erkek egemenliği var ilişkilerde genellikle buda ataerkil toplumun bir sonucu mağlesef erek bencil
Genel olarak bencil olanın erkek olduğu düşünülür ancak aslında mesele konsantrasyondur. Erkek başarılı olmak için yüksek konsantrasyona ihtiyaç duyar. Dolayısıyla istekleri daha fazladır. Bu sebeple benc gibi görünür. Kadının çok fazla konsantrasyona ihtiyacı yoktur. Duygusallık konsantrasyon için yeterlidir.
Daha çok erkekler bencil davranıyor bu konuda bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadın erkek değilde yatakta isteksiz Kızılay'a kan bağışında bulunuyormuş gibi durmak bencilliktende ötedir birde sadece kendi zevkine odaklanan taraf bencildir
Valla ben odakli hic olmadim. Sorun yasanan ilişkiler olmadi mi oldu tabi ki ama genel anlamda hep kadinin zevk almasini kendime öncelik edindim. Amacim hep bu yonde oldu ve bu yonde devam ediyor
Bence eşit denebilir. Belirli durumlarda erkekler çok bencil, belirli durumlarda kadınlar. Bir partnerim oral seks yapmayı çok sevmezken, kendine oral yaptığımda kafamk kaldırmaya izin vermiyordu.
Dominant olan kisiye gore degisiyor ya iki tafata yapiyor ama genelde en agir basan sanirim erkekler oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek boşalmaya odaklı ilişkiyi sever boşalır bir daha tekrarlar bu bencillik değil. kadında erkek istediğinde geri çevirmemeli ilişki yasamalilar ben hiç hayır demedim eşime biliyorum çünkü rahat olamaz yapmayınca