Bazı insanlar seks sırasında sadece kendilerini düşünürler , partnerinin alacağı hazzı ve mutluluğu hiç önemsemezler. Peki siz seks yaparken önce partnerinizi mi memnun ediyorsunuz?
Cinsel ilişki sırasında sadece kendi zevkini düşünen taraf bencil midir?
Sadece kendi aldığı zevki düşünen insanlar bencil olmakla beraber aptaldır. Bu gibi insanların düzenli bir sexs hayatı edinmesi zordur. Zaten bu yapılan sadece kişinin kendini tatmin etmesidir sexs değildir. Sexs karşılıklı tatmin gerektirir. Ben ilk olarak belrli bir seviyeye kadar partnerimi tatmin ediyorum ve sonrasında karşılıklı olarak tatminleşiyoruz bu durumda memnuniyet ve alınan zevkte artıyor.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bencilliktir bence de. Ben penisimden utandığım için karşımda biri olsa onu memnun edememekten ve ona rezil olmaktan korkuyorum. Bu yüzden istediğim halde cinsellik yaşayamayaçağım. Karşındaki memnun olmazsa ve seni istemezse nasıl cinsellik yaşanır? Nasıl zevk alınır ki?
Bunun sorulması bile gereksiz artık bence,, seks iki kişiliktir, her iki tarafta birbirini düşünmek zorundadır,, benim işim bitti, çek donunu demek bencilliğin daniskasidir
Bencildir hayatta her alanda olduğu gibi sekstede her şey karşılıklı
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi erkek kendini düşünür ise hemen boşalır Oysa boşalma ya odaklı olursa bir erkek hemen boşalır Kadına ereksiyon halde biraz tempolu halde olunca zaten kadın kendinden geçer onun için kadını mutlu edin ondan sonra boşalın tamami ile kafada biter
Bana göre bencildir. Burada kişiler partnerlerine nelerden zevk aldığını, fantezilerini söylemelidir ki partneri ona göre davransın. Karşılıklı anlayış ilişkilerde önemli olduğu gibi cinsellikte de önemlidir diye düşünüyorum.
Bencillik kelimesi tam da bunun için geçerlidir benim her zaman önceliğim karşı tarafın alacağı zevktir ben ne kadar zevk haz verirsem bence karşılığını fazlası ile alırım diye düşünüyorum
@YavrummmBabanNereli Ekip çalışmasına engel bir durum yok bence. Partnere uyum saglayacagiz diye kendi zevkimizden de olmamak lazım. Ayrica dede, babanizdir
Cok bencilsin dede cok. S. eksde bi o baskin olur sonra degisir öteki baskin olur. Sadece tek taraf yönetmemeli. Bencillik olmadigi sürece uyum olur az cok.
Tabiki bencildir.. herzaman öncelik kadın dır kadının mutlulugu zevki orgazmı önceliklidir kadının orgazm oldugunu görmenin mutlulugu nun kelimelerle bir tarifi yookk... yataktayken kadının ; ruhuna, bedenine, vajinasına taparcasına seviseceksin...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet. Öyle tipleri hiç sevmem. Anlayışlı düşünceli birisi olmadan seks pek fazla zevk vermiyor
Kiminle konuşsam. butun kizlar bundan şikayetçi.. erkelerimizin hemen hemen hepsi bu konuda bencil sanırım.. ama tecrübe , rahat paylaşım konsuarak analsacak olmayinca öyle oluyor erkek de iste