Eski ilişkileri hep gir çık üzerine olmuş öpüşmek sevişmek hele ki oral yapmak yok onda sadece kendine yapılmasını istiyor. Ben ona oral yaptıgım için o boşalsa bile tekrardan eski haline dönüyor ama ben bi süre sonra kuruyorum ve oral yapmıyor yapsa bile hoşlanmadıgını anlıyorum sevişmiyor bile. Neden diye sordugumda hiç yapmadım alışkın değilim diyor tamam da sadece gir çıktan zevk almak bi kadın için zor ve sevişmek talep edilecek bişey degil tutku olması lazım bu yüzden cinsel hayatımız kötü ve bu onu da üzüyor o üzülünce ben de üzülüyorum ama ne kadar böyle devam edecek o kendisi yapmayınca zaten zevkim kaçıyor. Eski ilişkilerimde hiç böyle bişey olmadı bu arada aşırı temiz bakımlı biriyim zaten eskiden de kimseye yapmamış oraldan tiksiniyor fark ediyorum
Yürümez ya ite kaka veya göz yumarak ilerler. Ben ilişkide önce partnerime yoğunlaşır mutlaka dilimi kullanarak orgazma ulaştırip hassas olmasını sağlar ve biraz on sevişmeden sonra git çık olayına girerim ve iki taraf orgazm olmadan da vücudun da dilimi gezdirir tekrar oral yaparım tiksinmen sevişirken o haz ile zevk alır iki tarafta eğer gerçekten bakımlı ve temizse oral yapacağım yer farketmez saçlarımdan tutarak istediği yere yönlendirebilir ve aldığı zevk katlandıkca vereceği zevkte aynı şekilde artacaktır keşke hemcinslerim şunu kavrayabilse
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Yani oral seksi bence iştahla yapması lazım ki sevgilisine zevk versin keyif alsın hiç yapmadım deyip kestirip atması bitirir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen diyince yapıyor zevk alamıyorum çünkü eski ilişkilerimde ben demeden yapıyorlardı ve evet iştahla yapıyorlardı ama bu öyle değil sadece ben yapıyorum bi süre sonra kuruyorum çünkü zevk alamıyorum
+1 yılo uzulunce sen de mi uzuluyorsun? mxmxm adam bencil duygusu yok seni opmuyor bile. ben olsam bir sonraki bulusmadan once taleplerimi bastan belirtirim. aliskin degil diye denemeyecek mi yani? cok sacma. veya o sana yapmiyorsa sen de ona yapma
34 Yorumla
Soran+1 yılO bana yapmayınca benim de yapasım gelmiyor ama talep ediyor ben yapıyorum o yapmıyor yapsa bile hiç istekli degil o yüzden hiç bişey anlamıyorum :/
- +1 yıl
bence sen de yapma o da yapmasin. adam daha cocuk neyin nasil yapilacagini bilmiyor kusura bakma. kesin atip tutuyordur ortamlarda nxmxm
Soran+1 yılAynen öyle ben de yapmam daha çünkü o yapmaya çalıştıgı zaman isteksiz yaptı ve ben demeden yapmıyor ne anladım böyle seksten ben de yapmam zevk karşılıklı güzel o utanmıyorsa ben de utanmam
- +1 yıl
aynen oyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bencil bir partnerin sana saygısı yok demektir. Kendine saygın varsa sana saygısı olmayan bu kişiyle yollarını ayırırsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eger kadın yalanacaksa cidden zevkle emerek istekli bir boga gibi yalnmalı kadının vajinası ancak o zaman kadın anlıyor zevkle istendigini ve kadın daha cok tahrik oluyor daha cok zevk vermek istiyor erkegine
10 Yorumla
+1 yılOraldan tiksinen de gitsin ölsün bir köşede. Daha önce yapmadım ne ya 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEskilerim bana hep yaptı zaten bakımlı ve temizim şekli rengi de güzel. Bu da tiksinmiyor aslında ama isteksiz yapıyor bu da benim zevkimi kaçırıyor
- +1 yıl
Dediğin gibi bencil insanla yürümez. İnsan haz almasınıda vermesinide bilmeli
+1 yılEşek yeminle oral ve sevişme olmadan ilişki olur mu be
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yapıyorum o yapmıyor yapsa bile zevk almıyor. Eski ilişkilerimde onlar bana yaparken zevk alıyorlardı o zevkle ben de aynı şekilde yapıyordum ama bunda tutku yok :/
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne eskisi yenisi adam bilmiyor :)
ogreticeksin ya da degistiriceksin02 Yorumla
Soran+1 yılYaparken hoşuna gitmiyor fark edebiliyorum mesela eski sevgilimle yapmadan önce o kendisi bana yaparken benden çok zevk alıyordu çünkü karşı zevke gelirse zevk verir. Ben de ona yapıyordum zaten buna da yapıyorum ama o benim uyarılmam için bişey yapmıyor zevke gelemedigim zaman ıslanamıyorum ıslatsak bile zevk alamayınca bişey anlamıyorum ki yapsam ne yapmasam ne ama o bunu anlamıyor ben diyince yapıyor öyle anlamı yok ki tutku yok :/
- +1 yıl
:))) bol sans
+1 yılSeks zevk işidir bencilik yapan tek tarafli zevk alir yurumez..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİpleri sen eline al yönlendir belki bilmiyor sevmiyorum diye ayak yapıyor rezil olacağını düşünüyordur eğer mutlu değilse de ayrilirsin sana sevgili adayı çok onada sevgili adayı cok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bütün kız arkadaşlarim benden çokça memnun kaldı istersen benimle de yapabilirsin aldatmak istersen
00 YorumlaO iliski yurumez cinsellikte bile bencil birisiyle zor
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yoksa aşkta biter tutkuda biter bunlar bittikce ilişkide biter bu kadar net
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVe sen böyle bir odunla seks yapıyosun.. yazık sana..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir yerde bencil insanla olmaz
30 Yorumla
+1 yılHic sevmem oyle insanlari oldu bitiye getiren insanlar insan sevismeli oral yapilmali karsilikli
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece kendisine yapmamı istiyor
- +1 yıl
Hayir snde yapma ozaman sn ona yapican o sana ulan bn sevgilimin her yerini yaliyorum poposunu bile
Soran+1 yılBenim eski sevgililerim popoma dilini bile sokuyordu ve oral yaparken zevk alıyorlardı ama bu öyle degil yapsa bile zevk almadıgını anlıyorum zevke gelemedigim için kuruyorum hep :/ kırmak da istemiyorum
- +1 yıl
Ama seni boyle yarim burakiyor senin her yerini yalamali bnce boynunu göğüslerinni vajinani poponu deliyini her yerini bn oyle yapiyorum hada gecen dul bir bayana yaptim kadin ust uste 2 kere bosaldi
Soran+1 yılYapsa bile istekli görünmüyor o yüzden zevk alamıyorum olmuyor
Bildiğin çöp adamı anlatmisdin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bi konuda bencil biriyle yurumez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen eğer hijyeniksen yapar adam ama Genelde bizim Türk kadınları hijyenik olmuyor kadına Oral yapmak çok zor
012 Yorumla
Soran+1 yılBen çok temiz bakımlıyım ve şeklini rengini begeniyor zaten iç dudaklarım minik ve pembe. Ya zaten eski sevgililerim hep yapıyordu bana ben söylemeden ve benden çok onlar zevk alıyordu. Ama bu yaparken isteksiz ve ben diyince yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın O adam kaç yaşında
Soran+1 yılO 25 ben 24
Cevap sahibi+1 yılal bakalim sesli cevap verdim dinle
https://voca.ro/1aF9yxync8MW
Cevap sahibi+1 yıldusundugum gibimj
Cevap sahibi+1 yılAma dinlemek için müsait değilsen yazarım
Soran+1 yılBenimki asla pis degil bi sürü sevgilim oldu kimse böyle davranmadı agzına boşaldıgım kişiler bile oldu. Evet pis olan çok insan vardır ama benimki pis olsa eskileri niye yaptı bazısıyla 69 da uyuduk düşün yani saatlerce yapmıştık. Bu da yaparken midesi bulanmıyor zaten ama hoşlanmıyor istemiyor. Ama ona yapmamı istiyor açıkça o öyle diyince ben ona yapıyorum zevk almadım çünkü iştahla yapanlara benim de iştahım kabarıyordu ama bu isteksiz yaptıgından benim de zevkim kaçıyor ve ben de ona yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEvet sevdigim için bırakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbi takip sallasana sen
Cevap sahibi+1 yılÖneri vereyim biraz
Cevap sahibi+1 yılsenn biliesin
+1 yılTabiki yurumez adam isi bilmiyo demekki sacmalik
11 Yorumla- +1 yıl
Bosuna zaman kaybi senin icin tamamen
Yürümez bacım...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yanlış insanlarla birliktesinnn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin kıymetini bilmiyor. ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsekste bencillik ile gitmez ya arayış istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında seninn vereceğin ne tatlardan mahrum kalıyordur amaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeden olur mu ya
00 Yorumla Olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAyril
10 Yorumla
+1 yılHayıe
20 Yorumla
+1 yılZoor
10 YorumlaYürümez
00 YorumlaYürümez tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yürütmem
00 Yorumla Hangi şehirdesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla
+1 yılYürümez hanımefendi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana istemedıgın kadar yapıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılEskilerim yapıyordu bi bu yapmıyor yapsa bile zevk almıyor
Cevap sahibi+1 yılBi de beni dene:)
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez
00 Yorumla