Selam KS ahalisi! Cinsellikte bencillik dendiği zaman genelde bu konudan kadınlar yakınır, erkekler ise suçlu ilan edilir. Bunun tam tersi durum olamaz mı, olabilir elbette. Böyle durumlarda nasıl davranmayı tercih ediyorsunuz? Samimi görüşler paylaşılırsa, bu konuda dertli olan arkadaşlara da faydalı olur diye düşünüyorum.. Görüşlere buyrun.Bencil partnere nasıl davranırsınız?
Cinsellikte bencil davranan partner nasıl yola getirilir?
Düşünüyorum da kısasa kısas yapmaktan başka bir çare yok mesela aşırı derecede bencil davranıyorsa sadece kendi zevkine odaklı davranıyorsa şöyle yaparım hani onunla cinsel ilişki yaşamak beni mutlu etmiyormuş gibi artık onu sevmiyormuşum gibi artık yaşamak istemiyormuşum gibi yaparım ki gerçekten de böyle çünkü sürekli kendine odaklı davranırsa ben belli bir yerden sonra sıkılırım bir yere kadar dayanırım dişimi sıkarım ama belli bir yerden sonra artık bırakırım ve ben orada yapmaya başlarım mesela o yataktan kaçıp banyoya gitmeden ben giderim ondan önce davranırım yani ve adam belli bir yerden sonra şöyle düşünür hani beni kullanıyor diye düşünür ben yapıyorum daha sonra hemen temizlenmeye gidiyor geliyor ve uyuyor temas yok bir şey yok belli bir yerden sonra artık onu kafasına dank etmeye başlar alıştırırım ben sorun yok hdjdjd
Sanırım onun bana yaptığının aynını yapardım.. Bazen güzel bir sevişmeyle kıvama getirip sevişmeye son veririm.. Bazen de evin içinde onu tahrik edecek şeyler yapıp onunla sevismem
Kendi zevkini düşünen bencil biriyle sevisir miyim sanmıyorum ama eğer birgün olursa da bunları yapardım.. Benim de nefsim var zor kullandırmasın beni😅
En İyi Cevaplar