Herkese kolay alışamam, bağ kurmam şart. O yüzden 2 yıldır tek partnerim var. Hiç boşalmadım. O genelde 2 posta boşalır, yorulur ve biter. Ruhuma da hiç hitap etmiyo. Son zamanlarda ön sevismeyi cok kisa tutuyo. Hizli hareketleri var bu da beni rahatsız ediyo. Hazir degilim cok aceleci davraniyosun diyince libidosu düşüyo anlik. Halbuki benim daha yukselmemis tam olarak, bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben onu mutlu etmeyi önemsiyorum ama o cok bencil.
Partnerim cinsel ilişkide çok bencil davranıyor, bu huyunu değiştirmek için ne yapmalıyım?
Öncelik iletişimdir. partnerinizin siz söylemeden de boşalmadığınızda, ön sevişme olmadığında mutlu olmadığınızı bilmesi gerekiyor. Bilmiyor ise bunu ona belli edin ve hatta konuşun. Bunu sürekli yapması sizi huzursuz edecektir. İleride de istemeyeceksiniz belki de ayrılık olacak.
İlk önce onunla ilişkiye girerken değil masada yemek yerken otururken bu konunun sizin için artık önemli olmaya başladığını bundan son derece rahatsız olduğunuzu söyleyin ve akışına bırakın. Baktınız yine bencilliğine devam ediyor sizde ilişki esnasında mastürbasyon yapıp orgazm ondan önce olun ya da olmuş gibi yapın ve kalkın. Ona bunun nasıl bir duygu olduğunu yaşatarak öğretin. İnanın anlayacaktır 🤗
Bu konuları arzunun zirve olduğu zaman değil, sakin ve sevişmediğin zaman konuşmalısın. Erkek bu konuda eksikliği duymayı sevmez. Yetiştirilmesi ve erkek adam mantığının yerleşmesinde ln dolayı. Bu yüzden ondan çok memnun olduğunu ancak şunlari bunları yapara daha da keyif alacağını ve ona sürprizi olduğu soyle.
Bunu ona söylemelisin yok seni düşünmemeye devam ediyorsa yolları ayirabilirsin ama şunu da söylemek isterim ki her şey cinsellik , seks değil sevgi varsa ilişki bitmeli belkide tecrubesizdir ya da senin zevk noktalarını bilmiyordur bunu ona gösterip ne yapacağını söyleyebilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir cok tecrübeli ve sevgisi yok. Ne bana ne başkasına. Biz arkadaş gibiyiz daha çok.
Bir kere sadece kontrolü sana bırakmasını iste Sen yükselince daha çok zevk alacağınızi anlat Kontrol sendeyken her istediğini yap kafana göre Kendini yükseltene kadar beklet bişe yaptırma Kendin yükselince çatır çatır yaptır Keyiften havalara uçan kadar istekli bir şekilde yaparsınız Emin ol hoşuna gider Sadece sen yukselene kadar oyun bozanlik yaptırma Yaparsa sana verdiği değeride anlamış olursun
yorumları okudum alınma ama sorun biraz sende gibi çünkü hem oralde iyi demişsin hem de çocuğun seks süresi de gayet iyi ve bir çok kişiye nazaran çok iyi aslında orgazm olamaman biraz seninle alakalı geldi bana bence bir uzman görmelisin ve eğer sorun gerçekten sende değilse o zaman bunu ona anlatmalısın
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Performans iyi de duygusal olarak tatmin etmiyo hiç guzel sözler soylemiyo. Beni sadece cinsel partner olarak gormesi beni aşağı çekiyo. Benim ona karsi duygularim var
e bunu niye onunla konuşmuyosun burada herkes yanlış anlamış sıkıntıyı performans sanmış kendini met etmeye başlamış deseydin ya başta bencilden kastının duygusal olduğunu, bunları konuşman gereken kişi o çocuk burada ki 3 kuruşluk ab4za sürüsü değil.
Bencil bir seks sadece zevk alanı mitlu eder. Ve öyle birseydir ki partner uyumu olmadan devam eden ilişki sadece kullanılmaktan başka birsey degildir. Şunu unutmayın uyum en onemlisi partnerler birbirine uyar birbrini mutlu etmeye çalişirlarsa sekslwride okadar kaliteli olur
Oha diyorum başka bir şey demiyorum �nsan bir sevişir öpüşür uzun uzun bir Oral yapar iyice suyunu çıkartana kadar hatta o suyu içer Bu kadın için büyük bir zevktir Hatta kadını alır ağzına oturtturur emer de emer
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oral yapiyo zaten ama hizli biraz. sonuc olarak ben hic orgazm olmadim
Senin gibi düzenli güven olur saygılı ve düşünceli biri bulsam uzun yıllar görüşmek isterdim. Ve cinsellikte bencillik cinselliği öldürür bence. Karşındakinin zevk alması üzerine çalışırsan sen de mutlu olur, azar ve zevklenirsin. Karşılıklı bisey ve güzel bisey yani bu azgınlık cinselliği diri tutar. Evlilik düşünmüyorum ama cinsellik ihtiyaç maalesef. Senin gibi birine denk gelirim umarım..
Ne yazıkki cinsel konuca cogu insan bu dertlerden maruz kaesındaki seni düşünüp mutlu etmeyince olay sogukluga aldatmalarakadar ulaşıyor parneri iyi tanımak gerek uyumlumu degilmi böyle mutsuz olmakta var hep sonea
ilgili istekli bir kadın için en zor durumu yaşıyorsun ama çaresiz alıştıklarından kopman zor görünüyor ve seni mutsuz bir cinsel hayat bekliyor üzgünüm
Degismeye çalışmıyorsa seni omsemiyor demektir. Seni önemsemeyenle de senin işin olmaması lazim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kimseyi önemsemiyo ki. Benlik bi durum degil aslinda onun düşünce ve davranislari sorunlu ama kabul etmiyo. burada daha önemlisi ben niye bu kisiyi hala seviyorum.
Bilmem aliskanlik olmuştur.. sigaranın da zararını bilirsin ama alışkanlık olduğu için birakmazsin. Aynı sigara gibi de birgün elbet seni mahveder maalesef
maalesef yanlış kişiye aşık olmuşsun. aşık olduğun için de göremiyorsun. iyice düşünüp kendine uygun partneri bulman gerekiyor mutlu olmak için. yoksa sadece şimdiki partnerin mutlu olacak sen boşalmadan devam edeceksin hayatına
Çok saçma bir biçimse kendini kullandırmışsın. Orgazm olmadan yapılan bir ilişki boşa çabadır
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadinlara kendini kullandiriyosun demekten hic vazgecmiyceksiniz. Niye bunu yapan kişiyle ilgili olumsuz cümlen yok da bana kendini kullandirmissin diye yükleniyosun
Gecmiste oldum. Bazen ben de sasiriyorum o adamdan sonra bununla ne işim var diye. Farki bariz hissediyorum. Ama duygusal olarak yükseğim simdikine karsi. Hiv haketmedigi halde.
Saçma ama ben onu seviyorum. Boşalmiyorum ama onun tenine temas etmekten onun gözlerine bakmaktan onun beni öpmesinden mutlu oluyorum. Bu duygusallığımı atabilsem keske.