Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide bencil olan taraf mısın ilgili taraf mı? ramcoli Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsel birliktelikte bencil olan taraf mısın yoksa ilgilenen mi? Hangisinden daha fazla keyif alıyorsun? Cinsel ilişkide bencil olan taraf mısın ilgili taraf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bencil değilim. 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hiç bencil değilimdir normalde fakat sevgilimn bencil olmamı istediği zamanlar oluyor 1 1 Yorumla ramcoli +1 yıl İki tarafında bencil olmadığı zaman muazzam bir ilişki ortaya çıkıyor ya iki tarafta karşı tarafı memnun etmeye çalışması ulaşılması zor zevk doruklarına çıkarıyor Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İlgili, alakalı , sevgilisinin / eşinin isteklerini yerine zevkle getiren bi adamım ajdjdj özellikle ağzıma oturulmasına bayılırım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. İlgilenirim tabii ki 1 2 Yorumla ramcoli +1 yıl Güzel ve umarım karşında ki kişi de bencil olmaz o zaman can sıkıcı olabilir Yorumla ramcoli +1 yıl Pp de ki sen misin şimdi gördüm de dikkatimi çekti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorgunsam bencil 2 5 Yorumla ramcoli +1 yıl Her ikisinide yapabiliyorsun o zaman moduna ve duruma göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bazen istekli olmasam bile onu mutlu etmek için yaparım Yorumla ramcoli +1 yıl Evli misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo Yorumla ramcoli +1 yıl Düzenli bir ilişkin var o halde Yorumla
MuzaAşıkŞeftali Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Erkeğim mutlu olmadan mutlu olmam 0 1 Yorumla ramcoli +1 yıl Sen küçük bir minnak kız çocuğusun yasin 18 bile değil bence Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. İlgilenen 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bencilim 0 11 Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Belli Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🖕🏻 Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Bencil! Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ok Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Sana ok inş daha çok kilo alırsın 😅 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Arkadaşım uslübunu düzelt kabalaşma Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sen benim arkadaşım dahi olamazsın Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Kötü bişi demicem bana yakışmaz kalbini kırmakta istemiyorum herkes kendine yakışanı yapar iyi günler Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kendine yakışanı yap sende Yorumla iyiniyetlii +1 yıl Çirkinleşiyosun iyice herşeyden pişman ettiriyosun başka bişi yaptığın yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bencil değilim.
Hiç bencil değilimdir normalde fakat sevgilimn bencil olmamı istediği zamanlar oluyor
İki tarafında bencil olmadığı zaman muazzam bir ilişki ortaya çıkıyor ya iki tarafta karşı tarafı memnun etmeye çalışması ulaşılması zor zevk doruklarına çıkarıyor
İlgili, alakalı , sevgilisinin / eşinin isteklerini yerine zevkle getiren bi adamım ajdjdj özellikle ağzıma oturulmasına bayılırım
İlgilenirim tabii ki
Güzel ve umarım karşında ki kişi de bencil olmaz o zaman can sıkıcı olabilir
Pp de ki sen misin şimdi gördüm de dikkatimi çekti
Daha çok tatmin etme odakliyim
Yorgunsam bencil
Her ikisinide yapabiliyorsun o zaman moduna ve duruma göre
Evet bazen istekli olmasam bile onu mutlu etmek için yaparım
Evli misin?
Yo
Düzenli bir ilişkin var o halde
Erkeğim mutlu olmadan mutlu olmam
Sen küçük bir minnak kız çocuğusun yasin 18 bile değil bence
İlgilenen
Bencilim
Belli
🖕🏻
Bencil!
Ok
Sana ok inş daha çok kilo alırsın 😅
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Arkadaşım uslübunu düzelt kabalaşma
Sen benim arkadaşım dahi olamazsın
Kötü bişi demicem bana yakışmaz kalbini kırmakta istemiyorum herkes kendine yakışanı yapar iyi günler
Kendine yakışanı yap sende
Çirkinleşiyosun iyice herşeyden pişman ettiriyosun başka bişi yaptığın yok