Eskiden hep erkeklerden yakınılırdı, ama şimdi günümüzde kadınlardan da şikayetçi olunmaya başlandı.Bayılıyorum buna 😍Peki ya sizce hangi taraf daha bencil davranıyor? #Ankaralı #CinselYaşam
Cinsel ilişki esnasında kadınlar mı daha bencil davranıyor, erkekler mi?
Eskiden de kadınlar şikayetçiydi ama fazla dile getirmiyorlardı. Dönemimizde biraz daha cinsellik tabusu kırılmaya başlandı. Erkekler hep yok hiç aktif değil öyle yatıyor vs serzenisteydi ama o dönemler kadınlarda yetersiz ön sevişme, hazda eksiklik, orgazma ulaşamama, erkeğin erken boşalma sorunları yüzünden keyif alamadığı için o şekilde olduğunu düşünüyorum. Seks bir nevi görev olarak görülmeye başladıysa iki taraf içinde sonuç ve yaşanılan an hüsrandır.
Kadının bencili yatakta makbuldür erkeğin bencili odun. Hakikat budur çünkü sadece kendi zevkine odaklanmış kadın istedigi zevki yasamak icin erkegi adeta sömürür. Erkek ise isi bitince doner sırtını uyur. Burdan kadınlara çağrım; lutfen yatakta bencil olun
Kadınlar açık ara öndedir. Her şey onların hakkı, önceliği ve tercihiymiş gibi sürekli ben ne istersrm, ne dersem, ne söylersem o olacak, yoksa çeker gidetim modundalar. Oysa biz erkekler de insanız ve duygularımız var...
Kadınlar daha bencil :DDD geçenlerde bir eskortla anlaşmıştım eve geldi falan neyse tam işe girişeceğiz baktım ölü gibi yatıyor paramı geri aldım kalk ulan boşver git evimden dedim :DDD karşılığında para verdiğim bir fahişe bile bencilse normal kadınları siz düşünün artık :DDD
Bence erkekler. Çünkü çoğumuz yeri geliyo kendimizi mutlu etmek için kadını bir obje olarak kullanıyoruz ama asla o esnada kadını mutlu etmek için bir çabamız olmuyo bide üstüne kadının canını yaktığımız anlar bile oluyo. ALLAH bizi kahretsin..
cogunluk tecrubesiz oldugu icin oral veya anal istemez sizde bunu bencilige baglarsiniz , amma erkekler onune gelenle yatip kalkiyor daha tecrubeli oluyor buna Ragmen bencilik yapiyor , TABİKİ ERKEKLER
Kişiden kişiye değişiyor kimi kadın partner bencil oluyor kimi erkek daha toleranslı. Kişilik meselesi diyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tecrübelerime dayanarak kadınların daha bencil olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hemcinsime tavsiye; birlikte olduğunuz kadın bencilse derhal kıçına tekmeyi basın. Emin olun sağ elinizle daha mutlu olacaksınız
En İyi Cevaplar