Hangi cins cinselliğe daha düşkün ya da daha istekli mi diye sormalıydım..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar, cinselliği rahatça dile getiremedikleri için ilgisiz görünürler. Aslında biz erkeklerden daha meraklı olanları vardır. Çok uzak durmaya çalıştıkları için merak güdüleri çok olur. Cinselliği tattıklarında ise ilk korkuları geçer, çok daha rahat olabilirler. Bu rahatlık, dışarıdan sezilemeyebilir.
Cinsiyetler arasında düşkünlük her ne kadar erkekleri gösterse de bu durum aslında her iki cins için de aynı düzeydedir. Şartlar oluştuğu zaman kadın da erkek kadar hatta bazen erkekten daha fazla düşkün olabiliyor.
Erkekler cinsel isteklerinin, kontrol mekanizmasına sahip olmadığını savunuyorlar her zaman. Kontrolsüz güç, güç değildir diyerekten erkekler cevabını verip kaçıyorum.
Kadinlar desem sapiklar ususecek erkekler desem. kac erkek tanidin diyecekler o yuzden kisiden kisiye degisir diyorum
Cevap
88Cevap
Kadinlar 😁 cunku seks istegimiz (en azından benim) icimizde patliyor aciklarsam ne dusunur diye
İşte o yüzden en iyisi fuckbuddy. Ne düşünür derdin olmaz. Ama tabi bazı detaylara dikkat etmek lazım 😊
Bu durumu şöyle yorumlamak istiyorum.. bence bu konuda eşitlik var. Şöyleki hergün iliskiye girmekten bıkmayan ve bir türlü tatmin olmayan (yada edilemeyen) kadin lar oldugu gibi cinselligi hic sevmeyende var. Ayni durum bizim icinde gecerli. yalniz kadınlar belli etmezler duygularını biz ise açığa vurmak hosumuza gider ve erkekler daha çok istekli gibi olur..
Kadınlar istekli olsa bile istekli olduğunu gösteremiyorum, karşısındaki insan tarafından yanlış anlaşılmak istemediği için.
Her ne kadar kadınların G noktası içeride olsa bile, kadınlar için en iyi afrodizyak, sözcüklerdir. G noktası kulağın içindedir. Sihirli sözcükler ve hoş dokunuşlarla isteğini ve arzusunu arttırmış olursun. :)
Arkadaş cinsellik hakkında ne sorarsan sor bilirim hatta cvp veririm ama bu soru varya bu soru.. Cevaplayamayacağım tek soru bir bilsem ahh bir bilsem kafayı yediriyor bu soru bana.. Ahh ulan ahh
Pek farkın olduğu söylenemez. sadece erkekler daha fazla dile getirir o kadar..
Erkeği ateşleyen kadındır. İstek konusunda , sanırım herkes isteklidir. Ben öyleyim , inkar edemem.
Ama bu işler karşılıklı oluyor. Bir kıvılcım ve uygun ortam.
Kadın erk olarak ayrım yapmak yanlış bence.. insandan insana değişir.. ama evet genel olarak erk ler (tüm dünyada) daha aktif diyebiliriz sanırsam
kadınlar daha istekli ülkemizde erkekler istekli gibi çünkü erkekler dışa vurduğu için öyle görünüyor
Birlikte olduğum partnerlerime istinaden söylüyorum ben daha istekliyim. Yeri geliyo bildiğin kaçıyorlar...
Görünüşte erkekler ama iş gerçek birlikteliğe geldiğinde kadınlar. Bunu yaşayan bilir. Ama erkeğin doğru hareket etmesi şartıyla.
Kadınlar çok istekli ama burdaki gibi hepsi gizli gizli ;)
başta erkek istekli görünürde içine bakarsan kadınlarda daha fazladır
Erkekler sadece dışa vuruyor. Normalde tabi ki kadınlar daha çok istekli.
Bazen kadin goz korkutacak kadar istekli olabiliyor, napcam nasil doyurcam ben bunu diye dusunup sogudugum oldu, ezildigimi erkekligimi ezdigini dusundum kadinin :( kimi kimi s*k*cekti diye supheye dustum bir an.
Kadınlar daha istekli. Erkekler daha düşkün. Biz kontrol edemiyoruz, siz edebiliyorsunuz.
bilmiyom bebişim yani denemeden anlayamamıyız sence kim isteklidir ben daha istekliyim ya sen
Erkekler...
Bilimsel olarakda erkeklerde daha fazladir.
Kadınlar ama gizli saklı takılıyorlar bizim gibi net değiller
Toplumsal baskı olmasa kadınlar daha rahat konuşurlar. Kadınlar daha istekli
Erkek... ama kadının isteklisi ile gerçek seks yapılır! Ah ahh
Biz erkeklerin totelde daha istekli oldugu malum da kadin istekli olunca degusuk oluyor 😂😂 doymuyor andir galasica 😁😁🤣
Kadınlar kadar istekli si yok biz 1 kez onlar 3-4 kez boslaiyor
Kadinlar daha isteklidir erkeğin aklina bile sokan kadindir yani 💪
Iki haftada bütün dünyayı hamile bırakacak kadar sperm urettigimizi düşünürsek; erkekler daha istekli.
Bence iki taraf aynı derecede istekli, sedece erkekler bunu biraz daha fazla dışa vurup dile getirebiliyor.
Bence bu kişiden kişiye değişen bir soru Dışarıdan bakıldığında anlaşılan birşey de değil o yüzden kendi adıma ben istekli biriyim der geçerim
Her ikisi de isteyince en mükemmel tepkime doğuyor. Denedik onayladık. Her ikisi de... 😚😎
Bayan erkek diye ayıramayiz herkesin istegi vardır ama uygulamaya gecememe sikintisi olabilir
Kadını uyardıktan sonra erkeğin isteği yanında halt etmiş bence :)
Ben onu bunu bilmem kendimi bilirim ve ben çok istekliyimdir
Valla şu ana kadar karşılaştığım kadınlarda ben daha çok istekliydim
Kişiden kişiye değişir. Hatta bazen zamandan zamana ve yerden yere de değişir. Genelleme yapılamaz. Ama erkekler daha cüretkardır
Kadinlar istiyor, erkekler uyguluyor :)
Kadınlar daha istekli. Erkekler daha düşkün.
En süper yorum bence..+1
@Kayhannnnnn teşekkürler😊
Açıksözlü ve dobra kızları seviyorum ama gizli olduklarında üzülüyorum 😂😂😂😁
@Kayhannnnnn 😁😁😁
Gizliiiii 😂😁😁😁😁
@Fhe0del aa😁
Kadınlar detayci olduğu için sonuca genellikle ulaşamazlar. Erkekler düzdür istiyorum der yapar düşünmez çok fazla 😅
@sevisgenkukla dogrudur😂
Tecrübe 😋
@sevisgenkukla abla mahremini dokme ortaya 😇😇😇
Uykun gelmiş senin yat uyu 😅
@sevisgenkukla peki 😁
Aferin, böyle uslu kız ol söz dinle 😎
@sevisgenkukla ay ben size abla demisim afedersiniz ya siz erkekmissiniz sorry🙈
Haha şimdi kendine geldin işte. Ben de tam geyiğin bol bu gece selam ver de geyik yapalım diyecektim. Tüh bak bütün sırrı çözdün 😅😅
@Fhe0del
@Fhe0del senin yorumunu gordum mu bilmiyorum😊 ama gorduysem begenmisimdir sanırım bir tane kazandin beğeni 😊
@sevisgenkukla sorry😂
No sori no sori. Muhabbete gel gııı. Sıkıldım 🤔
@sevisgenkukla yok abi dalmayayim ben sagol😊
🙄 😏
@Fhe0del ekleyeyim bekle 😊
Aşk olsun 😂
@sevisgenkukla utandım 😂🙈
Utan tabi. İki laklak yapayım dedim. Sitede konuştuğum biri de yok. Hazır muhabbet biri çıkmışken. Cık cık cık. 🙄
Sohbetinize özelden devam eder misiniz lütfen..
Evet lütfen, ben de onu diyorum işte. 😋
Afedersin kapadik zaten muhabbeti😊
E hani ben hani ben 😊😊
kadınlar yok der ama bir başladılar mı doymak bilmezler çok kez şahit oldum çünkü
kadınlar daha istekli ama kendilerini tutabiliyorlar
Dizginlemek önemli kadınlar bir tık daha dizginliyor kendini :)
Daha çok biz ter döktüğümüze göre, biz istekliyiz:)
Erkekler, ama kadınlar o havaya geldiğinde erkekten daha şehvetli olabilir.
Erkekler gibi dursa da aslında kadınlar daha istekli
Erkekler gibi görünse de kadınlar da azımsanmayacak kadardir
Bence iki tarafta ama kadınların devamlılığı daha baskın..
Sende şu fenomenlik uğruna edep haya namus hepsini unuttun
Bazı kadınlar, erkeklerden daha istekli oluyor buda erkeği çok daha istekli hale getiriyor.. <3
Kadına dokunmadıkça ya da kadın şehvetlenmedikçe zor ama erkek şehveti kolay gelen bir canlı
ikiside düşkündür ama erkekler daha rahat dile getirir kadınlar daha gizli ve derinden yaşar
Iki taraftaolabiliyor ama kadınlar bunu biraz kendi içinde yaşıyor..🙄
İki taraf ama kız istemese erkek te bişey yapamaz tabi
Erkekler azgindir ama kadinlar yatakta daha azgin olurlar
Karşılıklı çekimle belli olan bir durum..
Kesinlikle erkekler
kadınlar evlendikten sonra seksi bırakıyorlar
Bence ben tabikide 😉😂😂
Erkek daha dürüst orası kesin
isteklisini gormedim🤥
Kime göre neye göre 😉😊😆😆😊
Ne istiyırsun ki istekli oşması için
@ahmetturanı pinokyo uzun burun var orda dalga gectim
@hastt nasıl ben görmedim onu kusura bakma
Kadınlar daha istekli bence :)
Ben karışmıyorum artık o konulara 😂😂
Bizz