Cinsel ilişkide kadın mı yoksa erkek mi baskındır?
Göreceli bir soru kişiden kişiye değişir tabi. Görüşlerinizi bekliyorum.
Göreceli bir soru kişiden kişiye değişir tabi. Görüşlerinizi bekliyorum.
doğalı erkek bu biyolojik bir şey, hayvanlara bakarsan sırtlanlar ve böcekler hariç her hayvanın erkeği büyük ve baskındır itaat de dişinin doğasında vardır bahsettiğim istisnalarda erkek ya istismar görür dişi tarafından ya da yemek olur.
Cevap
17Cevap
Erkek daha baskin olmak ister hatta pozisyon olarak bile erkek ustte olup kontrolu elinde tutmak ister ama kadinlar icinde kucak olsun daha cok istiyorlar onlarda ustte olup kontrolu elinde tutmak isterler ama erkekler daha cok sertlik mi desem ya da kadinin pasifligi mi desem cok daha fazla ustte oluyor kadina o sansi vermiyorlar
Su isi cinsiyetlestirmeyin. Kisilerin arzusuna bakli. Benden baskin kadinda gordum. Kendini bana teslim edenide. Kisilerin haz alma sekline bagli bu. Kimi ait olmak ister sana. Kimide sahip olmak ister
Erkek dominant olmalı bence. Kadınını evire çevire sevmeli, gerektiğinde altında ezmeli, gerektiğinde de kucağına alıp sevmeli.
asil baskin ve istekli olan kadindir ateslisir erkek onu itfaye hirtumuyla suyla kopukle sondururur😊😍😄
Erkek baskın olmalıdır.
Cinsel ilişkide kadın daha baskıcıdır
Benim ilişkilerimde ben
Kadın baskın olup ne yapacak ki.
Erkek olmalı
Duruma göre zevke göre
O anki libodoya bağlı
Duruma göre değişir o anki
Erkek.
manita baskın olsun bende basan olurum 😂😈
Erkek sanırım
Degişir o