Bu soruyu sorma sebebim hep böyle şeylerle karşılaşmam, benim için çok önemli bir şey. Sadece bir insanla evlenebileceğimden emin olduğum biriyle yaşamak isterim, bunu deyince de yobaz oluyorum 🤷♀️ Ben böyle istiyorum, yapan herkese saygım var tabii ki. Ama bunu normalleştirmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü artık cidden seviyorlar mı sadece o konuda mı yaklaşıyorlar anlaşılmıyor, kimseye güvenemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam. Bir kızın evlenmeye karar verme süreci minimum 2 yıl. Hadi karar verdi diyelim son gün bile bu kararından cayabilir ve ben hiçbir hak iddia edemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
seni ne için sevdiğini anlayamıyorsun artık insanların ben onun için sevmiyorum bile dese hep altından o olayı çaktırıyorlar işte söyle iyi olur böyle iyi olur gerçekten tiksiniyorum artık sevgiden
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef ki şu anda çoğunluk öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl16-18 yaşlarında olsam sevgilimle cinsel ilişkim olmasa sorun etmezdim.
ama 28 yaşında olunca da kusura bakmasın.10 Yorumla Niye yobaz olasin ki sevgilinle ıliskiye girmedin diye. Zorla olacak birsey degil eger seni seviyorsa senin vucudunda saygi duymalı. Zaten sevgili olduktan sonra da hemen cinsellik isterse senden önce cinselligu tercih ediyordur
00 YorumlaHayır olamam açıkçası. Ben buna önem veriyorum çok. Sevgi anlayış dürüstlük ve cinsellik olmazsa olmazdır
00 Yorumla
+1 yılDeminde sordun
Ya
Profil resmin yurt resmi galiba02 Yorumla- +1 yıl
açıklama yaptım
- +1 yıl
Anladim
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. olurum ama ıllakı ılerıde kacamak yasamak ıstersın sevdıgın sonucta
10 Yorumla
+1 yılOlunur her şey cinsellik değildir ama sevgi saygı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya bunun üzerine kurulu. İsteyen yapsin, istemeyen istemeyeni beklesin, bulursa evlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin seçimin, hani başka bir açıklaması yok, sen böyle istiyorsan saygı duymalı insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten Cinsel ilişki Olmadan Sevgili Olabilirim Sadece Duygusallık ve ilgi Bana Yeterli Sevildiğimi bilmek isterim
@shisui-kun18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenden Sana bir Tavsiye Resmiyette Evlenmeden Kimseyle Yatma
Erkekler S. iktiği Kızla Evlenmez- +1 yıl
Zaten yattığım yok doğru konuş terbiyeni bozma, sorduğum soru sormak içindi tavsiye istemiyorum cinsellik önceliği olan insanlar dikkatimi çekmiyor
Cevap sahibi+1 yılAblacım Bende Yattın demedim Demek ki içinde O... Var ki Bana Laf ediyorsun
- +1 yıl
Yattın dedin demiyorum zaten sonda yazdığın şeyden bahsediyorum sana açıklama yapan aklımı seveyim anlayacağını düşünmem hataydı bir de ne diyor Allah akıl fikir versin
Cevap sahibi+1 yılYalan Söylesem Hoşuna mı Giderdi
- +1 yıl
Of ne m@l insansın yalan mı söyle diyorum argo kullanmadan konuş demek istiyorum bunu bile anlamıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılAğza bak ağza Hele Sen bi Düzgün Konuş
Cevap sahibi+1 yılMqL Senin Anandır
+1 yılEvlenmeyi düşündüğüm bir sevgililik ise cinselliği çok düşünmezdim.
00 Yorumlaevlenmeden olmaz diyorum ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Artık sevginin yanında cinsellikte var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani illaki olması gerekir ☺️
10 Yorumla Olurum
10 YorumlaGüvensizlik anlaşılabilir bir durum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem