Cinsel Yaşam Sevgili olmadan cinsellik yaşar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Sevgili olmadan cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duygusal olması çok önemli ama bazı durumlar da duygusallığa bakmıyor 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaşayan çok ama benim yaşamam için beni çok cazveden bir kişi olması lazim 1 0 Yorumla
Xures Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl sevgili olmadan yaşanmaz en iyisi sevgili edin sevdiğinle yaşa kısa öz cevap budur :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer karşı taraf da isterse sadece yüzeysel ve oral yaşamak isterim doğrusu sen peki 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zaten öyle değil mi ilişkiler para ve statün varsa direk yatak boyutuna geçiyorsun 1 0 Yorumla
ezgi_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Başka türlü yaşamıyorum zaten 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla ezgi_00 +1 yıl Bağlı kalmayı sevmiyorm Yorumla Soran +1 yıl Guzelsindir Yorumla ezgi_00 +1 yıl Skjskj teşekkürler sen de öylesindir Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onun adı başka olur. Ama sevgiliye yaşanan bambaşka 🥰 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet.. 10 17 Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl O kadar ateş tavan yani durum bumu anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen durum o Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Eee peki var mı bir şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Vay canım zor durum gel sohbet edelim biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok tatlım. tesekkur Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Eyvallah brom sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki dakkada bro olduk ayıp Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Ne diyeyim ki ne dememi beklersin karşında red edilmiş bir erkek var 🤪🤪🤪 Yorumla Soran +1 yıl kız lezbiyen olabilir veya istemiyor olabilir normal bir durum @EskisehirliBurak Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Yaw ne olursa olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparız dddeik de önümüze gelenle demedik tabi Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl İyide bende önüne gelenle yap demedimki sadece gel sohbet edelim dedim belki sohbette her şey değişecek ti ne biliyorsunki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ksde bana yetiyo iyi ki var dedjn bir varmış ya Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Belki geçmiş te kaldı belki bitmiş olamazmi peki 😀😀😀 ki gerçekten tende bitti yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedi günde mii Yorumla EskişehirliBurak +1 yıl Yedi günde değil daha 3 gündür sallatili idi ve dünde bitti Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nikah olmadana sla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Resmi nikah? Yorumla mdrx592 +1 yıl En güzeli ve doğrusu o zaten. Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Asla, asla, asla... 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yaşarım 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yaşarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Duygusal olması çok önemli ama bazı durumlar da duygusallığa bakmıyor
Yaşayan çok ama benim yaşamam için beni çok cazveden bir kişi olması lazim
sevgili olmadan yaşanmaz en iyisi sevgili edin sevdiğinle yaşa kısa öz cevap budur :)
Eğer karşı taraf da isterse sadece yüzeysel ve oral yaşamak isterim doğrusu sen peki
Zaten öyle değil mi ilişkiler para ve statün varsa direk yatak boyutuna geçiyorsun
Başka türlü yaşamıyorum zaten 😂
Niye
Bağlı kalmayı sevmiyorm
Guzelsindir
Skjskj teşekkürler sen de öylesindir
Onun adı başka olur. Ama sevgiliye yaşanan bambaşka 🥰
Evet..
O kadar ateş tavan yani durum bumu anlaşılan
Aynen durum o
Eee peki var mı bir şeyler
Yok
Vay canım zor durum gel sohbet edelim biraz
Yok tatlım. tesekkur
Eyvallah brom sen bilirsin
İki dakkada bro olduk ayıp
Ne diyeyim ki ne dememi beklersin karşında red edilmiş bir erkek var 🤪🤪🤪
kız lezbiyen olabilir veya istemiyor olabilir normal bir durum @EskisehirliBurak
Yaw ne olursa olsun
Yaparız dddeik de önümüze gelenle demedik tabi
İyide bende önüne gelenle yap demedimki sadece gel sohbet edelim dedim belki sohbette her şey değişecek ti ne biliyorsunki
Ksde bana yetiyo iyi ki var dedjn bir varmış ya
Belki geçmiş te kaldı belki bitmiş olamazmi peki 😀😀😀 ki gerçekten tende bitti yani
Yedi günde mii
Yedi günde değil daha 3 gündür sallatili idi ve dünde bitti
Gayet yaşanır
Yaşarım bir partner de arıyorum hatta bulabilirsem
Boyle bi es isterim bana kendini izletcek😈
Yaşıyorum
Hayır
Sevgili değilse. eşi olur ne var ki smsms
evli olmadan dusunmuyorum...
Asla
👍👍
Nikah olmadana sla