Cinsel Yaşam Sevgili olmadan cinsellik yaşar mısınız? aleysoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 karşı mısınız bu olaya Sevgili olmadan cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evlenmeden cinsellik yaşamam 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaşayabilirim. Cinsel çekim hissettiğim birisine duygusal bir bağ beslemek zorunda değilim. 4 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaşarım öyle daha iyi aslında. Kadınların çoğu o konuda takıntılı ama aşan da çok var son senelerde. 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet genelde tek gecelik ilişkilere kapalıyım. Gerek yok, bi heyecanı da yok 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kendi kendime yaşıyorum ihtiyacım çok çok az 0 0 Yorumla
Batubey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Yaşarım yeterki bakımlı ve istekli bir kadın olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgili olayını sevmem sevgili olmak yerine arzularıma göre fizik olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaşanma ihtimali yok 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yaşarım bir sorun olmaz 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Karşı değilim gayet doğal istek ve ihtiyaç 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaşarım karşı değilim 0 0 Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Partner olmak ister misin biraz tanıştıktan sonra 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Yok ya ben duygusal bir ayıyım 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşarım tabi tadi orada 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Karşı değilim yaşarım yaşadım da zaten 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl evet svgili olmak gerrkmiyor 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Ömrüm boyu cinsellik yaşamadım 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok sonrasında pişmanlık duyuyorum 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Yani pek hoş değil evet ama yaşadım daha önce 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben yaşadım sevgi aşk olması gerekmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evlenmeden cinsellik yaşamam
Yaşayabilirim. Cinsel çekim hissettiğim birisine duygusal bir bağ beslemek zorunda değilim.
Yaşarım öyle daha iyi aslında. Kadınların çoğu o konuda takıntılı ama aşan da çok var son senelerde.
Evet genelde tek gecelik ilişkilere kapalıyım. Gerek yok, bi heyecanı da yok
Kendi kendime yaşıyorum ihtiyacım çok çok az
Yaşarım yeterki bakımlı ve istekli bir kadın olsun
Sevgili olayını sevmem sevgili olmak yerine arzularıma göre fizik olmasını tercih ederim
Yaşanma ihtimali yok
Yaşarım bir sorun olmaz
Karşı değilim gayet doğal istek ve ihtiyaç
Yaşarım karşı değilim
Partner olmak ister misin biraz tanıştıktan sonra
Yo değilim yaşadım daha rahat oluyor.
Yok ya ben duygusal bir ayıyım
Yaşarım tabi tadi orada
Karşı değilim yaşarım yaşadım da zaten
İsteğe bağlı bu... ya sen...
evet svgili olmak gerrkmiyor
Ömrüm boyu cinsellik yaşamadım