Eski sevgilimle uzaktan ilişki yaşıyorduk üniversite zamanlarımda geldiğinde cinsellik yaşıyorduk toplam 5 kere olmuştur mezun olduğumda zaten buluşamadık pek ve bu imkanı bulamadık sonrası beni eşinden yeni boşanmış bir kadınla aldatmak oldu bazen diyorum onun kişiliği bu ben cinsel ilişki yaşasaydım da aldatırdı bazen de diyorum sırf uzaktan ilişkiden bunaldık diye mi bunu yaptı seven insan sırf bu yüzden aldatmaz dimi gerçekten bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlunmaz. Olunmamalı. Evlilik gibi ağır yükümlülükleri ve sorumlulukları olan, sonlanırken maddi külfet getiren, ömür boyu sürecek bir sözleşmeye cinsel yönden tatmin edileceğinizi garanti altına almadan imza atamazsınız. Bir kişiyle sevişeceksiniz ve uyumlu musunuz, tatmin olacak mısınız bilmiyorsunuz. Büyük risk.
03 Yorumla
Soran1 yılKasdettiğim bu değildi cinsel ilişki denenmiş ve uyumlusun biliyorsun. Fakat sürekli bunu sağlayamıyorsun sürekli sağlaman için evlenmen gerekir ama karşıdaki erkek eşinden yeni boşanmiş bir kadınla sürekli bunu sağlayabildiği için seni aldatıyor durum bu...
- 1 yıl
Aranızda cinsel ilişki varsa, bunun sürekli olması, her istediğinizde olması için evli olmanıza gerek yok. Senden alamadığını başka bir kadından alıyorsa da aldatıldığın için ayrılman gerekir.
Soran1 yılAldatılmak karşıdaki insanın hatası olduğu icin kendimi suçlu görmüyorum bu konuda fakat aklıma maalesef takılıyor evli olsak dahi aldatırmıydı diye cevabım kendi kendime evet oluyor. İnsan sevdikten sonra beklemez mi illa cinsel ilişki fazla olmuyor diye aldatılmak mı gerekiyor eğer böyleyse gerçekten kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Olunur her şey o değil ki ama biraz mantıklı ol size bu şekilde gelene sen yolu göster amac belli zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Olan olmuş kafana takıp eskiye dönme eski eskilerle beraber göm gitsin.
12 Yorumla
Soran1 yıl🙏🏻umarım yapabilirim
1 yılEe ilişkiyi yaşamışsın ya. Ki bununla alakası da yok zaten.
03 Yorumla
Soran1 yılYaşadık ama üniversitesi zamanlarımdı ve ben mezun olunca bu imkanı bulamazdı sonu evlilikti bizim çalıştığı iş yerinde eşinden yeni boşanmış bir kadınla aldattı işte başka bir erkek seven bir erkek onun yaptını yapmazdı dimi
- 1 yıl
Bunun sevgiyle alakası hiç yok. Sevsede yapabilir bazen erkek kendine engel olamaz.
Soran1 yılYaptığı zaman pişman bile olmadı ki yakaladım ve aldattığı kişiye söyledim o kişinin yanında bana bağırdı hayatımdan çık dedi ben engel olamama kısmına katılıyorum erkeklerin nefsi ağır fakat bu başka bir olay pişmanlığı kızdan ayrılınca geldi beyfendinin
Gizli Üye(30-35)1 yılUzaktan ilişki yürümüyor arada bir buluşup hasret gidermek gerek yoksa senin gibi aldatılmak ya da aldatmak kaçınılmaz son
08 Yorumla
Soran1 yılUzaktan ilişkiye mâl etmek istemiyorum ben işte o karektersiz ki aldatmış demek istiyorum gönül rahatlığıyla çünkü evlenicektik 6 sene uzaktan ilişkiyo sürdürüp ben mezun olunca kaçmak buyuk alcaklikti
Cevap sahibi1 yılYani o kadar emek verdiyseniz evet haklısın bir çuval inciri berbat etmiş. Peki nasıl anladın
Soran1 yılAnlaşamıyorduk en son ayrılma kararı aldık. Sonra ben kendisine tekrar döndüm 2 gün sonra pişman oldum mesaj attım baktım numarasını değiştirmiş gmailinden kendisine ulaştım seni seviyorum hep sevicem ama ben yapamıyorum bizden olmuyor seni hiç unutmucam demeye başladı neyse ben çok ısrarcı oldum en büyük hatam buydu benim hiç bir şekilde bana dönmüyor iliskiyi bitireceksek gel yüz yüze konusalim diyorum istemiyor. En son kendisinin oyun hesabı var instagramdan ordan bir kız takip ediyor sadece ama kızında yanında bir erkek var sarmaş dolaş dedim heralde oyun arkadasinin sevgilisi sorun etmedim. Aradan 3 gün gecti yine takipcilerine bakarken aynı kız tek kendisini koymuş ve boynunda bana aldığı kolyenin aynısını gördüm kızı Facebook da arattim baktım fotoğraflarını beğenmiş kıza instagramdan konuşma tarihlerimizi verdim altınada numaramı bıraktım beni ara diye kızın numarasından eski sevgilim telefona çıktı o an ki şokun etkisiyle zaten ağzımı açamadım bana bir güzel bagirdi kiza kendini akladı kızla ilişkiye devam ettiler. Acı bir durum rabbim kimseye vermesin
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun üzülme direkten dönmüşsün ciddi bir yola girseydin evlenmek gibi sonra daha çok üzülürdün
Soran1 yılO yüzden bu soruyu sordum hani sebep sadece uzaktan ilişkimiydi yoksa bu insan gerçekten kötü biri mi...
Cevap sahibi1 yılTelefona çıkması zaten nasıl biri olduğunu açıklıyor hem samimi olsa 6 yıllık ilişkiyi heba etmez sonuca giderdi
Soran1 yılÖyle haklısınız. Sağolun bir erkek gözüyle bakılmasını istemiştim 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim üzülme önüne bak çivi çiviyi söker 😉
1 yılOlunur ama evlenince şart 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır olunur
12 Yorumla
Soran1 yılTürünün tek örneğisin 👏🏻
- 1 yıl
teşekkür ederim
Seven yapmaz demekli senıde kullanmıs
01 Yorumla
Soran1 yılBuna inanmak istiyorum. Seven uzaktan ilişki de olsa aldatmaz dimi kıyamaz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne