- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen olurum tabi ama herkesin düşüncesi farklı. Cinsel ilişki olmadan da sağlıklı ve anlamlı bir sevgili ilişkisi yaşanabilir. Cinsel ilişki, bir ilişkinin önemli bir bileşeni olabilir, ancak her ilişkinin temeli sadece cinsellik üzerine inşa edilmez. Birçok çift, cinsel aktivite yaşamadan da romantik, duygusal ve derin bir bağ kurabilir. Sevgili ilişkisi, iletişim, güven, anlayış, ortak ilgi alanları ve değerler üzerine inşa edilen bir bağdır. Bu tür bir ilişkide, birbirinizi anlamak, birlikte vakit geçirmek, duygusal destek sağlamak, hayalleri ve hedefleri paylaşmak gibi unsurlar ön plandadır. Cinsel ilişki, çiftlerin birbirleriyle olan bağını güçlendirebilen ve zevk verebilen bir deneyim olabilir. Ancak, cinsel aktiviteyi içermeyen bir sevgili ilişkisi de sağlıklı ve tatmin edici olabilir. Çiftler arasındaki cinsel uyum, bireysel tercihler ve değerlerle şekillenir ve her çiftin kendine özgüdür. Önemli olan, çiftler arasında açık iletişim kurmak, beklentileri, sınırları ve tercihleri anlamak ve karşılıklı rıza üzerine kurulu bir ilişkiyi sürdürmektir. Her çiftin ilişkisinde cinsel aktiviteye ilişkin kararları kendi özgür iradeleriyle vermeleri önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur neden olmasın aşkı biz başka şeylerle karıştırıyoruz evet cinsellikte olur istenir insan sevdiği kişiye dokunmak ister ama illa bir seyler yaşanmaksa mesele bu sevgili olmak demek değildir. Sevgili dediğin kişi sana herkesten yakın olan kişidir senin yükünü alan, dertlerinden uzaklaştıran hafifleten sen ona sevgilim dediğin anda herkesten daha farklı gelir senin gözüne yeri gelir kardeş abi arkadaş yeri gelir omuz, bir kucak, bir nefes.. öyle yani
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Bence olunmaz. Eğer cinsel ilişki yoksa o normal arkadaşlıktır. Gidip cafeye çay kahve içicez, sinemaya gidicez vs. Eee ben bunları normal bir arkadaşımla da yapabilirim zaten. O yüzden cinsellik yoksa o arkadaşkıktır sevgililik falan olamaz mümkün değil. Mümkün diyenlerin de aseksüel olduğunu düşünürüm
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ihtiyaçtır bu bir gerçek. İlişkide cinselliğin olup olmayacağı sevgili olan kişilere kalmış. Karar onların bu hayatlarında neyin önemli olduğuna göre değişir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
kişilerin ahlak anlayışına bağlı bana göre seven insan sevdiğine laf getirtmez iki tarafda cinsellik istiyorsa kıyar imam nikahını istediğini yapar bu sorunun cevabı çok geniş modern bir insansa ara ara ilişki olmalı ama kültürel bir anlayışdan geliyorsa anca imam nikahıyla olur sevgiliden kasıt vakit geçirmekse birbirinin tatmini ise zaten ne yaptığının bir önemi yok gerçek seven zaten bekletmez evlenir
10 YorumlaYani seviyorsan dokunmak istersin.. bunlar olmadan eksik bi ilişki olur
90 Yorumla
+1 yılYazik yazik devir ne hale gelmiş cinsel iliski olmadan sevgili olunmaz mi diye soruların olacağı hale gelmiş
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBence günümüzde olunmaz, çünkü seven insanlar hep temas ister ve bunu taçlandıran sekstir. Evliliklerin çoğu, toplumsal baskı yüzünden seks yapmayıp evlendikten sonra seçme şansı olmadığı için tatminsizlik yüzünden bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki için mi sevgili olunuyor.. Evlenene kadar ilişkiye girmek tercihim değil girmem de. Eşime saklarım kendimi
30 YorumlaLibidom yüksek olduğu için cinsel ilişki olmadan maalesef dayanamam. Hem de biseksüel biriyken oldukça zor olurdu.
35 Yorumla- +1 yıl
sevgilin yoksa olayım kjkhj
- +1 yıl
@SSvermiştim Nişanlıyım. Sevgilim olmasa da sanalda sevgili bulmazdım zaten =)
- +1 yıl
ben hep sanaldan buluyom
+1 yılSevgili elbette olunur cinsellik olmadan da ama sevgililiğin aşkın sonu cinselliktir yani belli bir yaşanmışlık tanınmışlık olduktan sonra en sonunda bu eylem gerçekleşir.
00 Yorumlasen bunun cevabını benden duymak istiyorsan bekliyorum seni? @seyda028
00 YorumlaUlan her şeyi cinselliğe bağlayan şu topluma s*kayım bea
00 Yorumlaİlerleyen ilişkilerde cinsellikte ilk sıraya geçebiliyor
00 YorumlaBence ufak tefek şeyler yaşanılması gerekiyor tam bir seks yapılmasa bike
00 Yorumla
+1 yılAslında olunur, ama şimdikiler cinsellik için sevgili oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İllaki cinsel ilişki şart değil keyifli bir oral ve sürünerek bosalma bile yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur, neden olunmasın ki. 👍🏻 sadece aradaki aşktan dolayı öpüşme ile de yetinilebilir.
00 Yorumla Normal arkadaşlıktan farkı kalmaz o zaman bunun. Yeterince normal arkadaşım var zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olmanın amacı zaten karşılıklı dokunmak bişeyler paylaşmak. Sevgili değilse arkadaş olsunlar o zaman fark ne
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle eksiklik olur tamam sevgili olunabilir ama bir eksiklik olur o yüzden bu durumda skinti durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılcınsellık yasamayacagım sevgılıyı napayım. hadı ben kabul ettım karsı taraf benı ne yapsın :) ıhtıyac kımyasal butunluk bunlar ınsanın dogasında var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasınki. İsteyen istediğini yaşasın. İsteyen evlenmeden isteyen evlendikten sonra
00 Yorumla
+1 yılYani bir erkek neden bir kıza masraf etsin hiç bir şey eline geçmedikten sonra ، he ileri düşünüp kızla evlenmek isterse olmaması gerekiyor ve tanımak için iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme seksting varsa oluyorum yoksa olmuyorum uraşamam zevksiz insanla vaktimi harcayamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seviyorsam dokunmak hissetmek tabi ki isterim yoksa kanka mı olalım
00 Yorumla
+1 yılBence birbirini daha iyi tanıma konusunda cinsel ilişki olması lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden cinsel ilişki olmamalı
10 Yorumla
+1 yılbenim için evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmaz o iş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz sevgilinin amaci cinselik zaten
00 Yorumla
+1 yılOlunur, cinsel ilişki sonradan gelişen bir şey
00 Yorumla
+1 yılHayır şart değil. Hatta olmaması tercihim.
00 Yorumla
+1 yılOlunur amaç neyse ondan şaşmaz isen olunur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. eskiden gayatte güzel olunuyordu
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zor, herkes azmış.
00 Yorumla
+1 yılSseevgili denmeez inaa
20 Yorumla
+1 yılOlunmaz
20 Yorumla
+1 yılyani biraz olsa iyi olur
11 Yorumlailk değil sonrası olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde olmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz zor sence
00 YorumlaHayır olunmaz
00 YorumlaOlunur. Cinsellik şart değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olunur
00 YorumlaOlunur
00 Yorumla
+1 yılOlunur
00 YorumlaOlunur
00 Yorumla
+1 yılNe alaka herseyi cinselimi dusunuyorsunuz