Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlişki süresini uzatmanın bir kaç yolu vardır. Önemli olan bizim o yolları nasıl gitmeyi planladığımızdır. Kimileri kestirme yoldan giderek zaman kaybını ve uğraşmayı sevmez. Kimileri de dağ taş yollarını dener böylece yol hem uzar hemde zorlu olur. En iyi yol temiz bir yol bularak oradan gitmek tabi en uzak biçimde.
Sevişmeye başlarken oral ilişki ve ön sevişme yapmak ilk şart. Öpüşmeler, koklaşmalar, dokunmalar. Dokunmak başlı başına başka bir yoldur onu anlatırsam çok uzun olur.
Birleşme olduğunda ise bazı geciktiriciler ile bu süreyi uzatmak mümkündür. Bu durum da hisleri zayıflatacağından tat alınmayabilir. Diğer yöntem ise mola vermektir. Evet doğru duydun mola vermek. Müsabakaya mola vermek gibi değil. Birleşmeyi kısa süreli bırakarak özellikle kadına yapılacak oral ve öpme durumudur. Kadın vücuduyla ilgilenip bir beş dakika öyle gittiğinde birleşmeye devam edilebilir böylelikle birleşme süresi yine uzar.
Burada dikkat edilmesi gereken bunu en fazla üç kere yapmak fazlası zarar getirir. Erken boşalmaya da önlem olarak kullanılan bir metottur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl'Öncelikle sürenin uzatılmasını', yetersiz olan ya da tadı damakta kalan bir zevki uzatma anlamında yorumlayalım. Zaten ideal seks süresi denilen bir süre vardır. Hadi bu süreyi kişilerin orgazm süreleri belirlesin. Kimisi bu süreyi 10 dakika içinde yaşasın, kimisi 20 dakika sürecinde yaşasın. Penetrasyon sürecinden bahsediliyorsa; ilişki öncesi ön sevişme formunda mastürbasyon yapılabilir, ilişki esnasında ara, ara ön sevişmeler olabilir, ritim ayarlanabilir. Mesela hızlı ve sert bir şekildeyken yavaşlanabilir. Yani bir şekilde kontrol edilebilir. Bu süre..
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok erkek bunun için geciktirici diye satışan ama aslında ciltte yüzeysel uyuşturma işlemi yaparak hissizleştirme yoluyla ilişki süresini uzatmak veya seksten önce mastürbasyon yapmak gibi yöntemleri kullansa da ben ara soğutma adını veriğim bir yöntem kullanıyorum.
Nasıl olduğuna gelince zaman zaman penetrasyona ara verip partnerime oral yapmak için 1-2 dakika süreyle içinden çıkıyorum ya da kısa süreli olarak vajinayı Okşamak, memeleri yalayıp emmek gibi şeylerle meşgul oluyorum. Bu sayede ilişki süresini ciddi şekilde uzatabiliyorum.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılPenetrasyon sürecinden bahsediyorsan, Okeyin rötar modeli işe yarıyor.. 5-10 dakika da olsa geciktiriyor kesinlikle..
Bununla birlikte seks anında ara ara birleşmeye ara verip, öpüşmek, oral yapmak/yaptırmak da önemli bir seçenek..
Hiçbiri olmuyorsa, ilişkiden biraz önce mastürbasyon yapmak ister istemez süreyi etkileyecektir..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi arada devreye almak lazım
Başlangıçta uzun olmalı iki tarafında zirvede hissedeceği kıvama kadar yani
Sonra boşalma söz konusu olursa ve partnerler doymamışsa boşalma gerçekleşmeden durup ön sevişmeye başlanırsa ilişki iki tarafıda tatmin edecek süreye kadar uzar10 Yorumla
+1 yılbu geneld erkeklerle ilgili bir durumdan kaynaklı oluyor kadınlar kendilerine hitap eden ve çekici gelen bir erkekle defalarca seks yapabilirler. erkekler için bu konu da tabiki en buyuk problemlerden boşla egzersiz yapmalılar ön sevişmeye oldukça önem verilip uzun uzun ön sevişme öpme koklama ve yalama olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uzatmak için özel bir taktik gerekmez. devam etmek yeterli yani ne özel taktiği gerek ki. sonuçta her şey iradeye bağlı
mesela ben kadınıma odaklanıyorum. o defalarca boşalıyor en son tamam sen de gel dediğinde geliyorum. bu bazen 50 dakika olur bazen 1 saat olur bazen bir saati geçer. bu bizim elimizde. özel bir taktik teknşk yok.10 Yorumla
+1 yılCinsel ilşki süresini uzatmak istiyosan, geç boşalan ve ve cinselliği keşfetmiş insanları partner olarak seçmeni tavsiye ederim, bazı şeyler doğuştandır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Direk olarak cinselliğe girilmemeli. Güzel bir ambians, sohbet, tanıma, güven duyma, duruma göre cinselliği yaşamayı sevmeli. En önemlisi ön sevişmenin, orgazmın uzun olmasına özen göstermeli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişme uzun tutulmalı bi kere. penetrasyonun daha uzun sürmesi için de geciktirici kremler, ilaçlar kullanılabilir tercihe göre.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çizgi film izlerken ön sevişme partnerim her santimini keşfetme gibi gibi güzel şeyler ile uzatılır zevkle. 😊
10 Yorumla
+1 yılAra ara , süreyi kısaltmadan ama pozisyon değiştirilebilir..
10 Yorumla
+1 yılBalkona çıkıp pudinggg diye bağırıp geri geliyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi mümkün olduğunca çok tutmak mükemmel bir oral ve sonunda zirvede bir bitiş 😊😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sık sık ilişki yaşayıp alışmayı sağlayın ya da kondom kullanıp hissi azaltabilirsiniz. gidip geciktirici krem furyasına katılmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sorunum bu bende bu soruyu sormuştum geç boşalıyorum diye ayrılmıştı benden partnerim beyinde bitiyor her şey
10 YorumlaErkek altta kalınca uzatmak daha kolay oluyor. 45 dakika boyunca böyle dalga dalga gelmişti. Sonuncuda bacaklarına kramp girmişti.
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde genelde kısa oluyor. ? 100 mg lustral alın ilişkiden 6 saat önce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltam tepe noktasına gelince çıkarıp sevişmeye devam ederim
10 Yorumla
+1 yıldaha az mastürbasyon uzun ön sevişme ve spor
10 Yorumla
+1 yılgeciktirici sprey, farklı pozisyonlar denenebilir.
10 YorumlaSevişme fantezi içe girene dek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. On sevsmeyi uzun tutcksnz.
Gecktrci felab10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUfak duraksamalar iyi oluyor
10 Yorumla On sevisme uzun olmalı
10 YorumlaNeler yapılır
10 Yorumla
+1 yılkadıına yapalacak oral oral oral. En etkili yöntem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım