Cinsel ilişki süresi nasıl uzatılır?

Bu durumun önüne geçebilecek en ideal yöntem on sevişme olayının mümkün mertebe uzatılmasıdur. İkincisi ise psikolojik olarak bununla mücadele edilmesidir. Ama doktorun hastayı tedavi edebilmesinin ilk şartı hastanın hastalığını kabul etmesidir. Erkekler bu durumu kabul etmedikleri için tedavi de edilemiyor. Sorun edenler bir şekilde çözümünü bulurlar.
Süre Uzatmanın Formilleri
1. Psikolejik Olarak rahat Olmalısın
2. Rahatlaman Gevşemen İçin Kan Akışını düşürmen için bir iki duble meyveli kokteyller ya da viski harika olur.
3. Uzun Bir Ön Sevişme gerekirse ortam değişikliğine kadar. Yatak odası , Köşe Takımı , Yer , Mutfak tezgahı vs.
4. İlişki Esnasında Orgazma Odaklanmamak
5. Orgazma Ulaşılacağı Anda ilişkiyi Sonlandırıp Pozisyon Değişikliği ya da Tekrar Oral'a geçile bilir.
Tecrübe ilerledikçe erkek boşalma süresini kontrol edebilir hale gelir. Zaman zaman 40-50 dk hatta 1 saate varan sürelere ulaşmak mümkündür. Tabi geciktirici diye satılan yüzeysel uyuşma sağlayan antiseptik krem veya sprey kullananlardan bahsetmiyorum. Onlar zevk duyusunu da köreltiyor.
Tabi beraber olduğun karşı cinsle ten uyumunun olması da önemli bir etken.
Düzenli seks yaparak süresi uzatılır ön sevişme ve oral ne kadar uzatılırsa o kadar daha çok haz ve tutkuyu yaşarsınız :)
Cevap
88Cevap
Partnerlerin durumuna göre değişir bence.
Ön sevişme uzun tutularak olabilir mesela
Kegel egzersizleri ve düzenli cinsel ilişki ise yarar
Sekste herşey kadına bağlı. Erkeğin elinde sadece miki var o da yine kadına mahkum.
Kuyu sıcaksa duramazsın 3-5 dakikaya gümlersin. Etkilendikce bu tekrar eder...
Kuyu soğuksa git babam git... tek atar sonra yatarsın.
Iliskinin süresi erkeğin performansına,
Erkeğin performansı kadının dişiliğine bağlıdır.
Kadın vardır ölüyü diriltir...
Kadın vardır diriyi öldürür...
Önce kafanda hal edeceksin boşalmayı erken boşalan erkeklerin yüzde doksanı sevişmeye başladığı an bosalayim kafasında heleki evliyse bu erkek öncelikle kadının teninin tadına varacaksın ve cinselliğe başladığında boşalmayı silecekson kafanda anca o zaman herşey yoluna girer
Turk erkeklerinin cogunda olan bir sorun sonra da aaaa niye boyle oldu anlamadım, normalde hic böyle olmaz 😂😂😂😂😂😂😂💪🏻
dimi normalde hiç böyle değildir :))
partnerler karşılıklı sevişmeyi çok sevmeli
şimdi
ben 30 40 dk boyunca yapabiliyorum diyen yalancı erkekler gelir ahaha
Birde psikolojik kısmını atlama
@Angelo_x onların 2 saati 30 saniye ahaha
Şimdi bir şey söyleyeceğim ama bu sözün üstüne söylemekten vazgeçtim 😄
Bu kadının boş boş bakışları aynı ben vallahi ya kendimi gördüm zihin dolu dolu bakış o kadar boş 😑😞
Psikolojik olarak hazırlanmakla alakalı. 5 sene kadar önce ilk ilişkimi yaşadım ve 30-40 dakika aralıksız bir şekilde devam ettikten sonra partnerim -o zamanlar ben 18 o 24 yaşındaydı- yeter artık boşalsana demişti. Ben de boşalmaya çalışmış ve ancak boşalabilmiştim. Bu durumu da seks yapmayı normal görmeye, kadınlar karşısında heyecanlanmamaya vs bağlıyorum. Erken boşalmamı gerektirecek negatif bir psikolojim hiç olmadı. Hiç de erken boşalmadım.
Erkek olgunlasinca heyecani sadece kadinin sehvetini disa vurmasi ve gelirken ki kivranmasindan alir. Bosalmayi bu tetikler. Yani saglikli bir kadinin max 10 dk da bosaldigini dusunursek erkege 10:05 sn yeter...
Evet guzel bir kunu ya degindin ben 45 dakika ya da 1 saati bulduruyorum nasil oluyo bu geciktrici sprey ilac ya da prezervatifle sürekli oartnerimle oynarim herturlu her pozisyona girerim partnerim artik yiruldum yeter der bacaklari titremeye basla yorgunluktan en sonunda ben bosalirim buda hem. partberimi hemde beni doyurmus olur o 1 saat uci de opülmedik emilmedik yalanmadim denenmedik pozisyon kalmaz
Erkeğin öncesinde hem bedenen, hem de zihnen boşalması gerekiyor. Birde düzenli seks yapıyorsa performans uzun sürebilir. Eğer performans tüm bunlara rağmen kısa sürüyorsa öncesinde mutlaka oral yapılmalı. Gerçi kısa sürüyorsada yapılmalı eller ve diller çalışmalı kadının teninde..
1,5 - 2 dakika?
neyse ki şanslıyım demek ki..
allah kolaylık versin hemcinslerime demek istiyorum
7 dakıkada benı bosaltacak bır kadın cıkmadı karsıma bendede gec bosalma sorunu oluyor doktora gıttım kızdı bana Allahtan belanı mı ıstıyorsun dedı ama Erken boşalma gercekten bır sorun ama bunun egzersızlerı ve tedavısı var yeterkı o erkek tedavıyı kabul etsın
Kegel egzersizi ve squat o bölgedeki kasları çalıştırdığı için orgazma ulaşmadan kendimizi tutabilmemize ve devam edip tekrar orgazm noktasına ulaşmamıza yardımcı olur. Onun dışında geciktiriciler var diye biliyorum..
Tekrar ederek uzatırsın, aç bitir salam mı lan bu tek ejakülasyon hakkı olsun.
Baktın ilkinde erken geldi, ikinciyi uzun tutarsın, yemedi mi üçüncüden yürürsün, tek kullanımlık mal gibi davranmayın şu adamlara..
aslında çözümü basit, ilk orgazmdan sonra bir toparlanma süresi var. Bu sürede 1 saate yakın aktif olabilir bir erkek kendini rahat tutabilir. İlk orgazmdan sonra ununu eleyip eleğini asıyorsa ya da ikincisi de 5 dk sonra geliyorsa işlemez tabi.
Geri çekme yöntemiyle 45, 50 dakikaya kadar uzatıyorum. Nadir de olsa 1 saati bulduğum oluyor tek seferde. Zaten yorgunluktan o gece tekrar olmuyor, ama arzulu bir partner olursa 2. Seferi de olur..
Zararlı şeylerden uzaklaşma, dengeli, düzgün beslenme en önemlisi psikoloji düzgün olmalı, stres azaltılmalı. En önemli şey nabız ve tansiyon o düzgünse sorun olmaz.
Erken boşalma problemlerinde, uzman hekime danışmak gerekir. Kendiliğinden çözülecek bir sorun değildir.
eğer ilaç, sprey türü bir şey kullanılmayacaksa, boşalmaya yaklaşıldığı hissedildiğinde ara verilip ön sevişmeye devam edilebilir.
seks yaparken ölmüş akrabanızı düşünseniz 40 dakika garantidir.
Erken boşalmayı önleyen tüm geciktirici sprey ve ilaçlardan uzak durunmalıdır. Kegel egzersizleri ile bu süre dahada uzatılabilir
Erkek psikolojiyi yenerse uzatır
Şimdi burda bir saat desem sallıyorsun diyen çok olacak ama acı gerçek bir saat arkadaşlar
Hmmm bu kadar kötüsüde varmış demekki o zaman 6 saat yaparak abartmış oluyorum onlara göre 😄
Kegel egzersizi, ön sevişme, geciktirici siprey ve kremler
On sevişmeyi uzun tutarak ve posizyon değişikliği yaparak uzatılabilir
Yapmadan önce 3 kere falan çeksin bir de şeker marmelat afrodizyak ne varsa
Dur başla yöntemi ile 8-12 hafta çalışırlarsa erken boşalma sorununu yenebilirler.
Bu ortalamaları kim düzenlemiş? Ben 45 dk dan 3 saate kadar yapabiliyorum. Tamamen partnerimin aldığı zevkle doğru orantılı olarak da bitirebiliyor ya da uzatabiliyorum. Şahitlerim de var :-)
Herşeyi bı anda yasamayacaksin azip bı anda hızlı hızlı gelip gaza gelirsen çabuk patlarsin yavaş yavaş ara gaz atıp hızlanıp yavasliycaksin en sonda bomba patlayacak
Vallahi ben sana söyleyeyim birinci postadan sonra ikincisi Bayağı uzun oluyor hele üçüncüsü gelmek bilmiyor
Kadınlarımız çok güzel. Ee ne yapsın garipler? Dayanamıyorlar haliyle. :)
Benim herif odun gibi ama yatakta beni haykıra haykıra orgazm a ulaştırır bana senin kapının itiyim der o denli yani
Burdakiler arastirmaya girmemiş sanırım. Herkes en az 1 saat on sevişme yapıp hiç cikarmadan 4 5 yapıyorlar 😂😂
@sllmm evet yaa unutmuşum bak onu😂😂
@sllmm hiç sorma bak biri eksilemis beni😂😂
@olchay yaa böyle söyler belki birini yatağa atarım kafasi da kimsenin inandığı yok
@sllmm özelden konusmuyorum
formulu kafada bitiyor kisi bunyesini iyi tanimasi gerek
erkeğin boşalma süresini kontrol ederse kadının vatikanı olur
Kafanda başka şeyler planlamak gerek ilişki esnasında
Ön sevişme uzun tutulursa kadın en az o esnada bir kere orgazm olabilirse devamında olcak birleşmede süre etkisi çok da önemli olmayabilir.
Tabi türk erkekleri sureyi ve karşı tarafı düşünmedikleri için süre çok az biran önce bosalalim da karsiyi bosveriyoruz
20dakika garanti sadece git gel, ön ısıtma ile 40dakika
Sürekli pozisyon değişikliği ve farklı şeyler düşünmek...
oyunlar oynayacaksın
fantaziler yaratacaksın
bol bol sevişeceksin. sürekli aynı pozisyonda kalmayacaksın
daha devam edersem roman olur burada
Ön sevişmeyi uzun tutarak hem partnerin hemde kendinin daha mutlu olmasını sağlayabilirsin en az 40 dk benim prensibim
Düzenli seks ile uzar dur başla taktiği ile uzar erkeğin boşalmayı beyninden silmesi ile uzar iyi bir konsantire ile uzar herşey beyin de bitiyor.
Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutarak, karşındakini öperek yaparak oral yaparak önce onu tatmin sonra da bitime doğru da beraber şekilde
ön sevişmeyi uzun tuttuğunda sorun kalkıyor ortadan.
Egzersizleri var uzatılır uygulama ile 45dk ile 1.5 saat sürdürebiliyorum. Sıkıntı yok o konuda
Sevişmeyi uzun tutarak oral uzatıla bilinir Bende problem yok bu konuda bana ayak uyduran yok 😀
Bendede var erken bosalma sorunu maalesef ama ilkinde oluyor sonrasında sknti yok 3-4 devam :)
Ben 9 yıllık evliyim bizim 1. si 20.25 fk kim ne derse desin 2mye geçersek toplam 45 dk gibi zman sürüyor
vay mahmut abı 45 dk yalanını atan abım yıne mı sen :)
@Kalbikırılmış34 demekki sen yapamiuorsun arastir bakalim yapan var mı yok mu
@Kalbikırılmış34 özel kimseye mesaj atmiyotum
uzun konusta demedım 1 dk yaz tek bır soru sorna sıl bu kadar net ol durust l kıvırma
@Kalbikırılmış34 burdan sor
@Kalbikırılmış34 başka kapıya
sevisme uzun surdurur ve kadinin rolu de yuksek tam zevk anin da cekilmeli
Bu bilğiyi yazanı bir skeyim bakalım kaç dakika sürüyor tutsun süreyi.
Tabiki ön sevişme ve fantezilerle uzatılır kimse sadece git gelle uzatamaz 😊😉
Yok daha neler ortalama yarım saat ön sevişmeyle daha uzun
benim öyle değil geç boşalıyorum tadını ve zevkini çıkarıyorum..
Kızlara yazık ya daha ne olduğunu anlamadan iş bitiyor
Ben 4 saat kesintisiz üstünden inmiyorum bunlar ya yalan dolan ya da bende anormallik var
Ön sevişme uzun tutularak