Cevabın nedir?
+1 yılTabiki de bir erkek olarak itiraf etmeliyim ki, oral sexs, sexs yapmanın süresini hiç kuşkusuz uzaltır. Bu tamamen birlikte olduğunuz erkeğe bağlı bir durum. Kendimden örnek vermek gerekirse, ben ilk olarak kadınım ve cinsel ilişki öncesi birlikte düş alırız, sonra dolaptan birer duble viski içeriz. Sonra yatak odamıza geçtiğimiz zaman o ayakta ben onun karşısında diz çökerim. ona olan saygımdan ötürü. Diz çöktüğüm sırada benim ağzım onun vajina bölgesine gelir vajinasını yalamaya başlarım. ayak parmaklarından poposunun deliğine kadar yalarım. Bu yaptığım oral sexs en az bir saat devam eder. Dilim ile onu en az 3 defa organzm ederim. En son altın vuruşumu gerçekleştiririm. Biraz geç boşalırım. Sebebine gelince bir duble viski cinsel performans kat kat daha uzatıyor. Bunu da burada itiraf etmiş oldum.
00 Yorumla
+1 yılZevki uzatmak mümkün, karşılıklı yapılan dokunuşlar, oral seks ve oynaşmalar zevki katlayarak çoğaltır. Tabi sonuç istiyorsak cinsel ilişkinin de yaşanması gerekir. Bunun için de ya oynaşmaların şiddetini parmakla ve dille daha uyarıcı bir hale getirmek gerekir ya da, erkek için geciktiricili prezervatifler ya da ilaçlar kullanılmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın ne kadar çok naz, işve, cilve yaparsa erkek o kadar çok tahrik olur. Ama tatlı tatlı yapacak kadın bunu, yani erkeği kendinden uzaklaştırmadan, aksine daha da kendine çekerek... Dişiliği kullanıp ön sevişmeyi yönetmek gerekiyor.
51 Yorumla
Ön sevişmeyi uzun tutmak, arada mola verip oynaşmak cilveleşmek..
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlat, dur, başlat taktiği bu konuda iş görür.
130 Yorumla
+1 yılÖn sevişmenin uzun olması lazım.
Endişe ve tedirginlik seks için en sıkıntılı şeylerin başında geliyor. Bu yüzden iyimser olmaya çalışın. Seks hakkında kendinize güvenin ve cinselliğe pozitif bir tutum edinin. Olumlu bakış açıları sizi de partnerinizi iyi yönde etkileyecektir.
Seks performansınız ve kendiniz ile ilgili olarak negatif düşünceler üzerinde çok durmayın. Sorunlarınızı aşabileceğinize inanın. Kendinize bunu başarabileceğinizi söyleyin. Hatta kendinizle konuşmanızda kendinize isminile hitap etmeyi tercih edin; bu kendinizle konuşmanızda daha olumlu bir etki sağlayacaktır.22 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe iyidir :)
- +1 yıl
@bilgenur35 aynen
+1 yılsevgilinin ilk ilişkide boşalmasını sağlayıp, sonraki ilişkilerin uzun sürmesini sağlayabilirsiniz. çünkü 2-3-4 gün boşalmayan erkek, ilk birleşmede hemen boşalacaktır. ikinci ve üçüncü birleşmelerde hem ereksiyon güçleşecek hemde boşalması gecikecektir. bu da size zaman kazandırır ve orgazm sürenizi uzatır. ilişkiden zevk almanızı orgazm olmanızı boşalmanıza yardımcı olacaktır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol diyen olmuş, geciktiricili prezervatif veya ilaçlar diyen olmuş.. bunlar vücudu uyuşturur alınan zevkin önüne geçer. Tek taraflı zevk aLınmış olur, bu durum bir taraf zevk Lır diğer taraf hammallık yapar anlamına gelir.
En güzeligüzel bir ön sevilme ve birleşme, sonrasıbda dinlenme ve sohbet. Sonra tekrar bu şekilde daha çok haz alırsınız. Tabi vajinayı aşındırmamak için bolca kayganlaştırıcı kullanın.20 Yorumla
+1 yıl-Ön sevişmenin süresi uzatılabilir oldu bittiye getirilmemeli.
-Cinsel ilişkinin süresini belirleyen genellikke erkeğin boşalma süresidir. Bu süre kadının aldığı hazza direk etki eder.
-Diğer önemli bir etken psikolojik.
Çiftler özellikle erkekler işin sonuna yani boşalmaya odaklanmamalı, beyin bu düşünceye kitlenirse erken boşalarak bir tepki verebilir.
-Anı yaşamalı hissederek hissettirerek hazzın doruklarına ulaşılabilir.11 Yorumla- +1 yıl
Daha birçok etken var tüm düşüncelerimi yazarsam en uzun yorum rekorunu kırabilirim. Site buna hazır değil.😊
Bira felan alkol işte cirkin bir seyi düşünmek ve ya donmelerden cogu kisi yazmis baktim da o ucu a getirip tutmak cok zararli tamam ben de yapıyorum da abartmayın ya da abartin gorun noluyo xd
24 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasil bir zarari var
- +1 yıl
Patlarir anam nasi aciyo biliyo musun bak simdi bir o ilk his geldi mi tutmak var o biraz daha kolay ama ucuna gelince tutman icin cok sıkman lazim bir kramp girer bacaktan sip diye kalirsin yilani söylemiyorum bile yapin kisa sürsün olsun bir 15dk bekle tanker yine doluyo yapa yapa aliscaksin zaten
- +1 yıl
Okadar gelmeden de durulabilir aslinda ama😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmaya odaklanmamak ama bunu yaparken de kafayı başka şeye değil partnerinize odaklamak. Mesela bir kadın elinde bir tablet ile candy crush oynarken bir erkeğin onu yalaması onun hem çok zevk almasını hem de daha geç boşalmasını sağlar.. Ya da bir erkek mesela bir yandan telefon görüşmesi yaparken diğer yandan üzerinde birinin plöaso veya bir kadının ağzına alması, onu hem geç boşaltır hem daha zevkli olur. Tabi bunlar bir kraliçe ile olmalı.
10 Yorumla
+1 yılUzun oral ve uzun ön sevişme küvet 🛁 olabilir aslındae🤭🤭😃😂🤭🙈☺️
10 YorumlaKişisel dikkat: sabır ve irade
Biyolojik: geciktiriciler ve bazı antidepresanlar
Fiziksel:yatak odasını çok hızlı bir uzay mekiğinde veya kara deliğe yakın bir yerde seçmek. aynı anda ilişkiye başlayan x ve y çiftlerinden x dünyada y ise az önce bahsettiğimiz yatak odalarından birinde olsun, x çifti 3. çoçuğunun üniversite mezuniyet törenindeyken y çifti yataktan kalkıp duş almaya gider😄00 Yorumla
+1 yılmesela bence kucağımda oturcak bir süre sigara içiçek ama hala içinde olcam hareketsiz en basiti:D
10 Yorumlauzun ön sevişme ve pozisyon değiştirmek.
61 Yorumla- +1 yıl
Çıkarmadan yapmak sence?
Ön sevişme uzun olmali ve dudaklarim elerim nefesim vcudun heryerinde her noktasinda hissetmeli ve cildirmali. Kucagimda gelip surtunurken hissetmeli ve opusmeli o sirada eller de bos durmayacak. Ten tenin sicakligini kalp hizlanisini hisedecekki. Saatler sonra sen bana ne yaptin demeli. Kendimi tutarak gec bosalan biriyim. Karsimdakinide bosalmasina izin vermeden uzatmali
10 YorumlaTam boşalacak zaman geri çekeceksin sonra tekrar dıptıs dıptıs sonra tekrar geri çekeceksin sonra tekrar dıptıs dıptıs
22 Yorumla- +1 yıl
😂.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tam zevkin doruklarına gelmeden konsantrasyonumu başka şeylere verip dikkatimi dağıtıyorum.. öncesinde de uzun bir önsevişme yaparak ikimizin de tam anlamda hazır olmasını sağlıyorum..
10 YorumlaUzun sevişme gir çık bitti yok elleşme dokunma o gögüsleri dikleştir bir em bir irkilsin partner o vajina bir ıslansın elini sür bak tadına okşa öp kokla romantik seks cümleleri... 🌹🔥👄👅 ıslak vajina emme ımmm 😅👄💦💦💦👅🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Olayi anlatmadin yaşadın resmen 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol iyi gidiyor, ön sevişmeyi uzatmak falan. ama seks yaparken boşalmayı geçiktirmek için boşalmadan önce geri çekilmek ve sevişmek daha işe yarar
10 Yorumla Birbirilerinin zevklerini has aldığı sevdiği her anı yaşattıkları müddetçe yani iyi tanımak akabininde bolca anlayış ve kendin olmayı gördüklerinden duyduklarından birikim ve tecrübeye dönüştürmek kişilerin elinde yaş bir sayıdır önemli olan uygulamada kimin iyi olduğudur.😊
00 Yorumla
+1 yılUzun ön sevişme alkol pozisyon değişme pozisyon aralarında ön sevişme ve kadının penisi eli ile geriden uca sıvazlaması, testisleri sıkıp çekmesi, seksi yönetmelik bazen tokatlaması ısırması tırmaşaması uzatıyor ben öyle yaptıryorum
00 Yorumlapartnerinizle birlikte ortak olan ön sevişmedeki zevklerinizi daha uzun tutarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. hafif dozda uzun ön sevişmelerle seksi uzatmak mümkün. Önemli olan nasıl seviştiğini bilmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzat
Ayakları yerden kesme
Sıkma bırakma olayını öğren
Pozisyon değiştir
Kısa süreli beklemeler yap
...10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılOkey de ultra haz var rahat 20 dakika gec geliyor erkek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz erkekler tutabiliyoruz önemli olan erkeğin nokta atışları iyi bilmesi kadını kitap gibi okumak sonra özetini çıkarmak
10 YorumlaSevişerek uzun sevisme ilişkiden daha haz ve mutluluk verir uzun süreli bir ilişki için geciktirici kullanabilir erkek
10 Yorumlailişkiden önce belki biraz alkol olabilir ve ön sevişme süresi uzatılabilir bence biraz da sert olmakta yarar var :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSok çıkar bekletme içinde. Dil at el at fazla zıplatma üstünde. Pozisyondan pozisyona gir dön dolaş asla yok telaş. Açıklayıcı sanırım
10 Yorumla
+1 yılSeks süresini uzatmanın yolu faturaları düşünmektir.. 😂😂
21 Yorumla
+1 yıluzun ve tutkulu ön sevişme
başlat dur başlat taktiği
içerideyken yerleşip çıkartmadan ön sevişmeye devam etmek
hızlanırken partnerini düşünmek ve zevki daha uzun yaşamak için kendini kontrol etmek.00 Yorumlaseks ilk güzel bı sohbatle başlamalı havadan sudan sonra dokunmaya başlanmalı sonra on sevisme daha sonra birleşme ile yaklaşık 2-3saat sürer iki tarafta mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılSefer sayısını fazla tutarak 1 anidir 2 hızlı 3ten sonra olay başlar 5 ve 6 harikadır ve bazen aşırıya kaçabilirsin gol sayısı 8 ve üzerine çıkar.
00 Yorumla45dk ıcınde gezdıgım ıcın kadının hıc sorun yasamadım ve bu ılk bosalma
10 YorumlaÖn sevişme olunca gerisi gelir.. ten cekimi arzu istek..
10 YorumlaBence sevdiğinle yapınca uzun sürer ilaca gerek yok
10 Yorumla
+1 yılErkekler için sünnet bölgesine geciktirici Krem kullanımı baya uzatıyor. Bu konuda hem cinslerime fikir verebilir m
10 YorumlaOsurmak, sürekli konuşmak, "akıntın mı var senin" gibi sürekli irrite edici sözler... Amaç ne anlamadım?
00 Yorumla
+1 yılSevişme uzun yavaş yavaş yapmak kadına bir papatya dokunur gibi dokunmak her an yaprakları kopacak gibi. Ama arada o yapraklarıda koparacaksın sert yaparak. 😜
00 Yorumla50 lik normal ama bir litre olsaydı belki sorun olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılHer beden farklı, her his farkli. Kişi kendi keşfetmeli. Yeterki amaçlasin.
00 Yorumla
+1 yılBiraz alkol
Uzun bir ön sevişme
Eğlenceli bir fantezi10 YorumlaBiraz alkol ve sevişmenin uzun tutulması
721 Yorumla- +1 yıl
Bak İstanbul Ortaköy den tut taksim Beşiktaş Balat mercan cadı gülüstan bloblas İstanbul da ki mekanlır %70 inçe gittim hemen hemen hepsi tanıyor o kadar içtim 1 litre içen var nasıl vsr biliyormusun internette gördüklerin den var bira desen neyse de viski den bahşedilirsin dostum
+1 yılO an bosalmatyi aklindan cikart. Bosalcan zaman dur veya yavasla
10 YorumlaEn başta ihtiraslı olmak gerekiyor istek insanı kışkırtır devamı ićin davetkâr mesajlar olabilir
00 Yorumlaönce gözler konuşacak , sonra dil konuşacak , sonra eler sevişek , sonra dudaklar konuşacak , dil bütün bedeni ince ince masaj yaparak yalayacak sonra69 sonra sınırsız seks
00 Yorumla
+1 yılöncelikle ön sevişme biliyorsun bunun en önemlisi oral :)
uzatma yollarının en güzeli, sonuca yaklaşmadan geri çekilme ön sevişmeye bu sürede devam etme, sonrasında tekrar içe girme :)00 YorumlaÖnsevişme uzatılabilir... Ödül ceza oyunları oynanabilir... Erkek geciktirici kullanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saat sürdüğünü biliyorum uzun sure mi sizce kadın sıkılır bu durumdan değil mi?
00 Yorumlabir erkek kendini tutarsa kadınlar genelde uzun sürüyor zaten bence 😜😅
00 Yorumla
+1 yılUzun ve fantezili direk boşalmaya değil zevk almaya odaklı ön sevişme ve seksten 😊😉
00 YorumlaTaocu seks tekniğini öğrenmeyi ve uygulamayı öneririm.
00 YorumlaDaha çok tutku ve heyecan..💫
10 Yorumla
+1 yılKaç saat sürüyor zaten ne uzatması 🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin olmalı ve sıkıntı varsa sprey vs kullanmalı cok şükür öyle bir sıkıntım yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Doğal bir uzatma süresi yoktur kanımca.
10 YorumlaBiz erkekler kene gibiyiz canım süre müre yok
10 Yorumla
+1 yılSaglikli beslenme duygusal haz
20 Yorumla
+1 yılKonuşarak ve mola vererek
10 Yorumlaerkek kontrol etmesini bilecek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Ön sevişme ve kadına uzun süre oral
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Alkol ve Uyuşturucu. Orgazm süresini uzatır.
10 Yorumla
+1 yılOn sevisme,.. duygusallik
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam