* Birleşme öncesi oral seks ya da handjob ile erkek boşalabilir * Kadını ön sevişme sırasında boşaltmak da erkek üzerindeki baskıyı alır ve ilişkinin daha uzun sürmesini sağlayabilir * Birleşme sırasında erkek start/stop tekniği ile ya da penisin dibini bir kaç saniye boşalmayı geciktirebilir * Sık pozisyon değşimi erkeği erteler ancak kadının da geç boşalmasını sağlar lakin kadınlar için riskli bir durum bu. Zira orgazmları zaman ister * Geciktirici içeren OKEY Rötar kullanılabilir * Penis halkası tavsiye ederim. Erekte olmuş penise takılır, kan akışını yavaşlatır ve süreyi uzatır * Muz glukoz içerir ve seks öncrsi tüketilirse daha uzun sürmesini sağlar :) Bunu da herkes bilmez ! * Spor yapmak etkilidir. Zira penise giden kan akışını kaliteli hale getirir ki bu da daha fazla dayanmak demektir * Sigara ve alkole elvede demek de oldukça faydalı oalcaktır.
İlk boşalma erken oluyorsa. İlkinde oral olarak yapılabilir. Her boşalma erken oluyorsa ön sevişmeyi uzun tutup, birleşme sırasında da dur-başla tekniği uygulanmalıdır. Yani boşalma isteği oluştuğunda 1dakikadan kısa süre çekilip tekrar devam edebilirsiniz.(Ereksiyon kaybı olursa partner tekrar uyarmak zorunda kalabilir) Bu tekniği 3 kere yaptıktan sonra erken boşalma sınırı aşılmış olur. Düzenli uygulamada da boşalma süresinde artış olur. Bunlarda işe yaramazsa uzmandan destek alınmalı
Erkekte erken orgazm ilk ilişki için normal ama bu her defasında oluyorsa, sağlıkla mı ilgili kendiyle mi ilgili bunu bulmalı. Bunun için, 🌹Erkek kendini kontrol etmeyi öğrenmeli, ilişki anında durarak ya da yavaşlayarak bu kontrolü sağlayabilir. 🌹Penis yüzüklerinden kullanabilir. Kadın için erken orgazm olmak bir sorun değildir.
En etkili yöntem; erken boşalan tarafın, ilişkiden birkaç saat önce mastürbasyon yapması olacaktır.. Ya da ilkinin oral yapılarak olması olabilir. Tabii tekrar toparlanma sürecine sabredilebiliniyorsa..
3-5 dakika geciktirmesi için de OKEY rötar kullanılabilir..
Sıkma sıkıştırma tekniği inanılmaz faydalı, master and Johnson diyor uzmanlar buna!!! Ama benim kendimce geliştirdiğim bazı tekniklerim var-1-ilişki öncesi işemeye gidiyorum-2- Tam boşalma esnasında gereksiz şeyler düşünüyorum (tren uçak otobüs kazası, enflasyon dengesiz gelir dağılımı) denemekte fayda var diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ön sevisme uzun olmalı. Erkek kadının vajinasını güzel yalamali , dilini dogru kullanarak , uyarmalarini hafif dokunuşlarla yaparak sertlikten yumusaga almalı. Oluşan sıvıyı alarak dili ile tadını almalı. Partneri keyif aldıkça erkeği aynı şekilde veya 69 pozisyonunda kıvama getirebilir. Acele etmeden ama uzun yaparak seksin kalitesi arttırabilirsiniz.
Nasıl anlatayım şimdi bunu ben 😁😂 Ön sevişme onemli...
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevişme süresini uzun tutacak ve kadın; erkeğin yrrağını iyi bir şekilde yalayacak. Erkek ise kadının ammını dil darbeleriyle yumuşatacak. Gece gece sulandırdınız benim amccığıı da yaw. Canın Siikişmekk istedi 😃
Sanırım. Bu konuda en şanslı erkeklerden biriyim ve erken boşalma gibi bir şey söz konusu değil bende buda beraber olduğum kişiyle uzun süreli bir seksi de beraberinde getiriyor
Bütün olay beyinde bitiyor heycan yapma hiç bir şey düşünme anı yaşa stresten uzak dur erken boşalmayı önlersin moral motive de çok önemli ve partnerinin davranışı bunlar önemli