Her zaman için insan yeniliklere her zaman açık olmalı. Hep aynı metodu kullanarak karşı tarafı etkilemek olmaz. Mesela hep farklı yerlerde, soğuk, sıcak hava ortamı değişik yerlerde cinsellik olabilir. Soguk buz gibi yer de yapmak var ya da sıcak havada, sağunada da olur. Farklı kişilerle yeni deneyim elde edebilin. Cinsel ilişkinin süresini okul saatleri süresi gibi yapabilin. Yani 40 dakika ders 10 dakika dinlenme. ya da ne kadar çok yaparsan arada küçük dinlenmeler vererek. Cinsel ilişkinin süresini uzatabilirsiniz. Diye düşünüyorum. Ama cinselliğe girmeden öncede mastürbasyon yapılarak boşalma süresini uzatabilirsiniz. Bence
Bunlar senin duygularını yapmak istediklerini yapamamana neden olur kisitlarsin kendini partnerin öğrensin alışsın tamamen beyinde bitiyor öyle erkekler zayif karakterlidir
kasmayın kendinizi, ilk defa birlikte olduğunuz birisi ile kimyasal bir şey kullanmadan uzun süre sevişemezsiniz. Sürekli birlikte olduğunuz bir partneriniz varsa süre sorunu olmaması gerekiyor. Ama varsa kimyasaldan çok daha önce kendinizi tanımayı öğrenin. En çok zevk aldığınız noktaları ve pozisyonları başlarda yapmayın. Karşınızdakine zevk vermek için seviştiğinizde boşalamadığınızı göreceksiniz. Bunlara rağmen istediğinizden çok daha erken boşalıyorsanız adı sanı belli olmayan ilaçlar, spreyler tüketmeyin. Hem siz için hemse birlikte olduğunuz kişi için pek hoş olmayabilir. Dapoxetin içeren ilaçlar kullanabilirsiniz. Priligy eczanelerde rahatlıkla bulabileceğiniz bir ilaç. Yalnız dikkatli olun o geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz :D
gelecek kadar yoğunlaşmışsam eğer içine tamamen yerleşip sabit kalarak sadece öpüşmeye ve sarılmaya odaklanıyorum. 10 dk içinde ereksiyon korunurken tempoyu düşürmüş oluyorum. ikinci metot ise yıldız Tilbe metodu. çok sert ve çok hızlı bir tempoda ilişki sürerken, süreyi uzatmak istiyorsam yıldız tilbenin yüzünü aklıma getiriyorum. mavi saçları, beni, bakımsız pejmüre hali... anında o yoğunluk düşüyor. ama 1 dakikadan fazla hayal etmeyin:) sevgilinize mahcup olursunuz:)
Taktik yok... Çok doluysam kendimi boşalmamak için kasmam. Çünkü bu durum kendime odaklanıp yeterince zevk almamı engeler. Ama kadın için bazen oral Seksi uzatıp daha kolay orgzm olmasına destek verebilirim. Zaten 2. ve 3. postalarda yeterince gecikiyorum.
Yani süre her güne göre değişiyor ama genelde tatmin edince tatmin olan birisi olduğum için sonrasında boşalıyorum. Ve bir pozisyonum var o pozisyonda hemen gelebiliyorum. Diğerlerinde sıkıntı yok... Bazen 2 yi 3 ü bile yaşattıktan sonra boşalıyorum. Bu durumu pozisyonlarla ve ritimle ayarlıyorum.
Bunu uzun uzadıya anlatmak olmaz ama ön sevişmeyi (öpüşme, cinsel birleşme dışında her türlü fantezi) uzun tutmak gerekiyor. Bir de ilişkiyi yönlendiren (dominant) tarafın süreci istekli devam ettiremesi gerek. Tabi tüm f*uck body denilen ilişkilerde pek yaşanmıyor.
Düşünüldüğü gibi ön sevişme çok uzun tutmak yanlış aslında. Tamam ön sevişme olmayacak demiyorum dozunda olmalı cinsel iliski yaşarken de sevişme okşama olmalı zihnini boşalmaya veya hırsa odaklamayacaksın erotik konuşma yapılabilir bu ilişkiyi ateşlendirir abartmadan buda erken boşalmaya sebep olur aşırı tahrik olmaktan Vel hasıl kelam ön sevişmeyi kıvamında bırakıp ilişkiye girerken sevişme olmalı erotik konuşma olmalı beyin sadece bir yere odaklanmadığı için boşalma geç olur.
Yorumlara bakiyorum herkes sıradan sagdan soldan duyduklarını yazmış. Oysaki erken bosalma denen sorun onca yuvayi yikiyorken onca aşkları bitiriyorken ve tedavisi bu kadar kolaylasmisken neden insanoğlu israrla tipbi yöntemleri denemez akıl alır gibi değil. Dunya sağlık örgütü ülkemizde 10/7 erken boşaldığıni açıkladı. Ama klavye başında hepsi playboy gerçekten yazık
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmadim ama yapacak olsam tahrik suresini uzatirim
Tam bosalacakken vajinadan çıkıp pozisyon değiştiriyorum. Sevişmeyi basliyorum. Sonra başka şeyler düşünüyorum ama giriş çıkışa devam ediyorum. Ama şu an penisim kalktı 😁😁
Kegel egzersizleri erken boşalmayi önlediği gibi cinsel gücü ve zevkide arttırır ayrıca prostat oluşumunu engeller. Onun dışında bol bol sevişmek ve ön sevişmeyi uzun tutmak gerekir
İnsanlara utopik geliyo ama sanirim bu bir sorun. erken olmasi gibi gec olmasi da tat kaciriyor. gerci kadinlara sorun olmuyo pek canlarina minnet ama ben sıkılıyorum. yoruluyorum belim kopuyo djsjd
Koşuyorum kondisyon lazım. paket gıdalar tüketmiyorum et yumurta süt badem ceviz az da olsa hergün yerim ikinci boşalmamdan sonra çok geç boşalıyorum bu da bünye ile alakalı
Süresini uzatmak için çok aceleci olmamak gerekir bir defa cinsel ilişki için çiftlerin çok istekli olması gerekir ilişkinin uzamasını arttırmak erkeğin elinde kadını tam anlamıyla kıvama getirmek gerekir
Sevişiyoruz, bir süre gir çık yapıyoruz sonra tekrar yaşamaya başlıyorum gögüslerine ve vajinasına, sonra tekrar o beni yalıyor yaklaşık 2 saat sürüyor
İçerideyken partnerime odaklanıyorum onun aldığı zevke
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kadının fantazileri, kıyafetleri, seks lokasyonları, başka katılımcılar, p*rno sahnelerin tatbikatı, seks oyuncakları, aldatma ve swinger fantazileri... sinema, araba, bar, tuvalet...
En İyi Cevaplar