Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Ülkem kadınları zaten "mastürbasyon yapıyormuş" gibi çoğu kocalarını cinsellik konusunda doyurmuyor. Bu yüzden ülkede boşanmaların yüzde 86'sı cinsellik ve cinsellikten kaynaklı diğer sorunlardan oluşuyor.
Bunun tabu veya ailede yetiştiriliş ile alakası da yok. Çoğu kadının cinsel isteksizliği, libido düşüklüğü, vajinismus vb sorunlar en büyük sebepleridir.
Dikkat ederseniz, bu itilâf sebebiyle erkeklerin çoğu batı veya kuzey ülkelerindeki kadınlara ilgi duyarken (cinsel isteği gizlememeleri sebebiyle) kadınların çoğu bu ülkeden veya doğu bölgesinden kişilerle iletişime geçiyor.
Çözüm ise evlilikten önce bu konunun iki tarafın açıklık ilkesi ile konuşmasıdır.
Cevap
2Cevap
neeee! ? sen napıyorsun demek beni elinle aldatıyorsun hee ! derim 😂😂😂
şaka şaka demem böyle bişey ama üzülürüm otururum konuşurum sebep ne? yanlış bir şeyler mi yaptım sana karşı?
Neden bunu yaptığını sorarım ortadaki sorunu çözmeye çalışırım
Benimle seks yapıp bazen mastürbasyon yapabilir saygı duyarım ben yerine onu etercih etmesi kötü bir durum tabi ki
Gururum kırılır herhalde. Zaten evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Üstüne böyle bir durum varsa, Ortak bir çözüm yolu bulamazsak boşanırdım herhalde.