- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik veya bir ilişkide olmak, kişinin mastürbasyon yapma özgürlüğünü kısıtlamaz. Mastürbasyon, cinsel bir ihtiyaç ve kişisel bir tercihtir. Bir ilişkide olmak, partnerle cinsel ilişkiye girmenin yerini tutmaz ve her iki taraf için de mastürbasyon yapma hakkı ve özgürlüğü korunmalıdır. Birçok ilişkide, mastürbasyon partnerler arasında açıkça konuşulan ve anlaşılan normal bir davranıştır. Mastürbasyon, cinsel tatmini artırabilir ve cinsel sağlık açısından olumlu etkileri olabilir. Partnerler arasında mastürbasyon hakkında açık iletişim kurmak, her iki tarafın da rahat hissetmesini ve birbirlerinin ihtiyaçlarını anlamasını sağlar. Evlilik veya bir ilişki içinde olmak, kişinin kendi cinsel ihtiyaçlarını karşılamasına engel olmamalıdır. Cinsel ilişkide olma durumu, mastürbasyon yapma ihtiyacını ortadan kaldırmaz veya değiştirmez. Partnerler arasındaki sağlıklı iletişim ve anlayış, cinsel hayatın tatmin edici olmasına yardımcı olur ve bu süreçte mastürbasyon da normal ve doğal bir parça olarak kabul edilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
evli ya da partneri olan biri sevişmek varken mastürbasyon yapıyorsa o ilişkide bir tükenmişlik vardır. yanında insan varken niye mastürbasyon yapacaksın bu normal mi? belliki eşine sevgilisine olan arzusunu kaybetmiş ve öyle kaybetmiş ki bir görüntüyü izleyip kendini tatmin etmek ona daha güzel gelir olmuş. bunlar gerçekten çok korkunç durumlar...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapar niye yapmasın onun tadı ayrı onun tadı ayrı atıştırmalık ile ana yemek bir tutulmaz.
20 Yorumla
+1 yılEşiyle cinsel sorunları varsa, sevgilisi 'evlenmeden olmaz' modundaysa ya sorunları düzeltmek için çabalayacak, başaramazsa ya mastürbasyon yapacak ya da aldatacak. Başka seçenek kalmıyor.
19 Yorumla- +1 yıl
her şey mükemmel, güzel bir ilişkileri var..
Arada bir mastürbasyon yapması kötüye mi işaret demek🙄 - +1 yıl
Her şey mükemmel ve güzel bir ilişkiniz varsa yanında olduğun sürece seni çeker canı. Masta ihtiyaç duymaz.
Örneğin; İş seyahatından dolayı senden bir süre ayrı kaldıysa ancak o zaman mastürbasyona başvurabilir.
Öbür türlü mantıklı mı yani. Örneğin senin gibi seksi bir eşim/. sevgilim olacak da onunla cinsel ilişkim olacak da gidip mastürbasyon yapacam öyle mi? Aynaya bakar ve gördüğüm yüze tükürürüm. - +1 yıl
Peki madem, teşekkürler
- +1 yıl
Her şey mükemmel, güzel bir ilişkileri var dedin. Cinsellik buna dahil miydi?
- +1 yıl
Tabi..
- +1 yıl
O zaman yazdıklarımın altını bir kez daha çiziyorum.
- +1 yıl
Ne mutlu sana😅
- +1 yıl
Dmdeki kişi kim olursa olsun görmezden geliyorum. Üzgünüm..
- +1 yıl
Sorduğun soru üzerine ben de o soruyu attım. Tek kelime cevap istedim sadece. Başka bir şey sormayacağım ya da yazmayacağım güzel fenomen. Rahat ol.
+1 yılYapabilir tabii eğer uzaktaysanız birbirinizden ya da bu ihtiyacı beraberken gidermiyorsanız neden olmasın
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapar, bu beden benim, nasıl dokunulmak istediğimi biliyorum. bunu yapmak istiyorsam, içimden geliyorsa yapıyorum.
70 Yorumla
+1 yılBağımlı değilse; düzenli, kaliteli ve tatminkar bir beraberliği varsa yapmaz..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi biribirinin yerine konan şeyler değil. Evli kadınlar da tanıdım. mastürbasyon yapıyorlar. Ben de evliyim. Yapıyorum. Kadınlar hatta bizden daha çok hak ediyorlar mastürbasyon yapmayı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eğer kadın tükendiyse ve ben halen doygunluğa ulaşmadıysam mastürbasyon kaçınılmaz oluyor ama ben değil o bana yapmalı. Kendim yapmayı sevmiyorum...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapar niye yapmasın
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilir bu garipsel veya suç unsuru değilki sadece karşısı daki kişiye tercih etmeden yapılmalı
20 Yorumla
+1 yılYapar neden yapamasin zevk meselesi mastürbasyon yapmak istemesse yapabilir illa seks olacak değil ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapar aşko onun yeri ayrı çünkü ritmi kendin ayarlıyosun falan ayeı bi haz ben yapıyprum partner olsa da fark etmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mastürbasyonun yaşı veya Medeni hali yoktur. Ve çok net söylüyorum herkes yapar. Ama kimisi saklar gizler sadece toplumsal algılardan ötürü.
10 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz derler o yüzden kimse kimseyi yargilayamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılen sağlıklı bir davranış biçimi hatta karşılıklı yapılmasını da öneriyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapar neden yapmasin ki? kisisel ozgurluk alanidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapar. Nihayetinde her seferinde iki kişinin aynı anda canı isteyecek diye bir şey yok. Bunun adeti var baş ağrısı var evliysen hamileliği var. Hatta bazı zamanlarda partnerime handjob yaptırıyorum.
10 YorumlaEşinden veya partnerinden hayır yoksa başka seçeneği kalmıyor
10 YorumlaBöyle bir kanun yok...
Farklılıklarda farklı lezzetler vrdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Hayatında birinin olması, bunu yapamayacağının anlamına gelmez ki bir sorun olmaz yani bundan.
10 Yorumla
+1 yılEvliyim mastürbasyon yapiyorum seks hayatim varla yok arasinda olsada doyum yok ortada...
10 Yorumla
+1 yılİyi bir cinsel ilişkileri varsa hayır yapmaz çünkü gerek kalmaz.
10 YorumlaEvli ya da parneri olupta mastürbasyon yapmayan var mı ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yapmasın mastürbasyonun zevki bir başka.
10 Yorumla Yapar neden yapmasın o da farklı bir olay ama hep değil hep olursa sıkıntı vardır zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. acil durumlarda elde çitilemek gerekebilir 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Saçmalık olur ona alışınca karşındakinden zevk almazsin
10 Yorumla
+1 yılYapamaz kardeş bunlar hep p*rno izleyen kişilerde olur o bir hastalık izliyolar pis filmleri sonra gerçek seksten sevk alamıyolar eşim sevgilim varken ne alaka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEvli ya da partnerinin olmasinin bir önemi yok benim cikrigim ya da konustugum kimse yok ama hergun fix 2 kere salliyorum 👀🤫
10 Yorumla
+1 yılYapması normal sayılmaz
112 Yorumla- +1 yıl
Niye mesela, normal dışı olan şey nedir?
- +1 yıl
mastürbasyon bi ihtiyaçsa bu ihtiyacı giderebileceğin biri var hayatında, ona haksızlık olur basitçe mastürbasyon yapmak
- +1 yıl
Mastürbasyon ve seks sence aynı şeyler mi
- +1 yıl
Tabiki değil, ama seks olmadığında mastürbasyon yapıyoruz, mastürbasyon olmadığında bir şey kaybetmez kimse
- +1 yıl
Anlıyorum..
Teşekkürler görüş için.. - +1 yıl
Rica ederim, bol şans
- +1 yıl
Şansa ihtiyacım yok, teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Ben yine de dilerim, en azından bir gün lazım olur, aklına ben gelirim
- +1 yıl
Derim alevlitosbaa bana şans dilemişti, kesin ondan😅
Sağol🙏 - +1 yıl
Şans point +1
- +1 yıl
Baba arkadaşın sorusuna yazsanıza direkt, köy kahvesi mi benim yorumum
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapıyorum evliyim onun tadi başka.
84 Yorumla- +1 yıl
Eşin biliyor mu peki yaptığını
+1 yılGereksiz bulurum ben
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok ama yapabilir de
10 Yorumla çok ihtiyaç duymaz diyelim
10 Yorumla
+1 yılBen bazen p*rno izleyip yapıyorum evliyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Onun yeri ayrı her daim olur
10 YorumlaYapar biz karşılıklı yapıyorduk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapar neden yapmasın ki yani 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. İlişkisi iyise yapmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYapar elbette.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak isteyen yapar. O başka bu başka.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapar sorunda olmaz
10 YorumlaHepsinin tadı başka
10 YorumlaÇok rahat yapar, onun zevki hayali başka
10 YorumlaYapa bilir neden yapamasin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Yeri farklı ikisinin de yapabilir bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yapamasin ki oyle bir Kural mı var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
16 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Esin varken niye elimle halledim
- +1 yıl
Belki o an mastürbasyon yapasın gelecek, olamaz mı böyle bı İhtimal
- +1 yıl
Bende olmaz
- +1 yıl
Peki teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapabilir neden yapmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapar niye yapmasın
10 YorumlaYapar çok güzelde yapar ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılİki eli de kırılmadıysa yapar.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen yapar ki🙃
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bartında yapamaz
13 Yorumla- +1 yıl
Bartındakiler ölü heralde😅
- +1 yıl
Peki peki..
+1 yılBence gerek yok partnerin varken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyapabilir neden yapmasın
10 Yorumla hepsi yapıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapar bence
10 Yorumla
+1 yılYapabilir
10 YorumlaYapmaması lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Sık değil ama yapar
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım