3 yıllık evliyim ve eşimle cinsel hayatımız pek iyi değil. 10 üzerinden 4 veririm. Evlenmeden önce 10 üzerinden 10 verebileceğim ilişkilerim oldu. Bugün yalnız zamanım oldu biraz. Film izledim ve mastürbasyon yaptım. Üç yıldır bu kadar kendimi iyi hissetmedim. Üzülüyorum bu durumdan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinizle olan durumu bir terapiste giderek çözmeyi deneyin. Muhtemelen öncesinde cok birliktelik yaptığınız için kıyas ediyorsunuz belki de o kadar kötü değildir eşinizle olan cinsellik. Iste birden fazla kişiyle birliktelik yaşamanın kötü özellikleri özellikle bu durum kadınlar için daha kötü hal alıyor çünkü kadın da birden fazla erkekle birliktelik saglayinca gerek cinsel performans gerek cinsel organ konusunda kıyas yapıp içten içe karşısındaki erkekle olan munasebetinden hoslanmayabiliyor. En iyisi bu durumu çözmeye çalışın çünkü evliliğin temel taşlarından birisi bu.
32 Yorumla
Soran1 yılÇok defa çözmeye çalıştım bilinçsiz biri değilim. Ama eşim hiçbir şey bilmiyor ve kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmıyor.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorsa ogretebilirsin sen hazır olana alışmışsın kusura bakma. O senin güzel heyecanlar yaşadığın kadınlar da senin eşin gibi değil sevise sevise pişiyorlar artık bu işte. Muhtemelen eşinin ilkisindir kendisi de bu konularda bilgi sahibi değildir. Sen onunla açık açık konuşabilirsin cinsel hayatta tatmin olmak istediğini aslında onun güzel olduğunu ve ondan çok etkilendiğini ama birseylerin eksik olduğundan dolayı tam istediğini elde edemediğini onu kırmadan halledebilirsin. Sana heyecan yaşatacak çoğu kadın belki eşinin toplam özelliklerini düşününce eşinin yanından geçemeyecek kadınlar zaten öyle olsaydı onlarla evlenirdin eşinle değil
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evlenmeden önce yaşanmaması gereken şeyleri yaşadığın için bu durum üzerine inşa edilen evlilikten de heyecan kaybına uğraman tabii bir durum, öte yandan evli kişilerin kendilerini elle tatmin etmeleri de kabul edilebilir bir durum değil.
00 Yorumla
1 yılMilletin yorumlarını okudum da, güzel fikir verebilen var mı diye çıkmadı, senin halini anlıyorum aynısını yaşıyoruz, takıl kafana göre, bul birini devam et
04 Yorumla
Soran1 yılYorum yapanlar ya evli değil ya da cinsellikten hiçbir şey anlamıyor.
- 1 yıl
Her iki dediğin doğru, birde başlarına böyle şey gelmemiştir,
Soran1 yılKocaları erken boşalsa ya da onların hiçbir isteğinden anlamasa cıyak cıyak bağırırlar burada.
- 1 yıl
Bağırıyorlar, ama gizli gizli üstü kapalı sorular sorarak konuşuyorlar, klavye de kalıyor hepsi
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılYalnız değilsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç normal değil karının hakkına giren birisin. mastürbasyon bağımlısısın bırak Mastı da karını doyur sonra çok ağlarsın
13 Yorumla
Soran1 yılKarımı zaten duyuyorum, ben doymuyorum.
Cevap sahibi1 yılKadının kadınlığını canlandır içinden çıkar istediğin kadın öv onu çok güzelsin de beni tahrik ediyorsun de. Böyle böyle kendini keşfedecek ondan sonra tadını çıkar ana sakkın masta alışma yanarsın
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnüne geleni yaparsan böyle mutsuz olursun işte ahını aldın demek birinin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmiş olsun. Umarım geçici bir süreçtir ama değilse canlandırmayı dene.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli bir erkeğin mastürbasyondan daha çok zevk alması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat