Arada sırada olabilir bence seksin tadı ayrı onun yeri ayrı diye düşünüyorum kadın için de bu böyle bana göre..

Arada sırada olabilir bence seksin tadı ayrı onun yeri ayrı diye düşünüyorum kadın için de bu böyle bana göre..

Az önce buna benzer soruda yorum yaptım. burada da yapayım. Mastürbasyon kişinin kendini tanıyıp keşfettiği andan itibaren yaşadığı rahatlama seansıdır. Dolayısıyla evli erkek olsun ya da kadın mastürbasyon yapmasında hiçbir mahsur yoktur. Seks ve mastürbasyon ayrı şeylerdir.
Bencede
Bence normal olmamalı.
Mastürbasyon bir benzetmedir. Cinsel organın diğer cinsel organ ile birleşmesinin benzetilmesi, canlandırılması vs. Haliyle mastürbasyon kendi başına zevkli bir olay aslında değildir. Benzediği şey sebepli zevkli gelir.
O yüzden evli erkekler için de kadınlar için de bu normal olmamalı. Gerçeğini yaşamak varken çakmasını yaşamak mantıksız. 6. Viteste gitmek varken 1. Viteste devam etmek zevksiz.
Mastürbasyon yapmak için libido tetiklenmesi ve hormon üretilmesi gerekli o isteğin oluşması için. Bunları sevdiği, arzuladığı, şehvet duyduğu kadına harcamak yerine kendi parmaklarına harcaması normal kabul edilmemeli.
Alışmışlara saygım var ama daha zevklisi varken, orjinali varken çakma kullanmak bence doğru değil.
Soru çok genel bence. Evli olup eşinden uzak olan da var. Evli olup beklediği cinsel doyumu yakalayamayan da var. Evli olup eşini yetersiz bulan da var. Bence bu gayet normal. Hatta eşinin performansından memnun kalıp yine de mastürbasyon yapanı bile normal görmek gerek bence..
Cevap
58Cevap
Bence normaldir evet.. eşi yanında değildir ya da o an eşi hasta falandır olabilir bu tür şeyler bence
Evet normal evli insanlar yapan çok var. Eşiyle gün içinde seks yapmıyorsa ihtiyacı gidermek için yapar
Ben evli olsam, kocamı da bu şekilde yakalasam net boşarım. Ben varken niye eline halleniyor vinyonsuz p**venk sjfff
Eşi doner yatarsa napsin, rahatlamak için, aldatmaktan masumdur, bir çok evli kadinda ayni durumda kocası bosaltamadigi için kendini bosaltiyor. Maalesef acı durum ama Türkiye de evlilik lerin yuzde 80 ni bu durumda
Beraberlikten sonra bile yapıyorlar oooo uyanda balığa gidelim
Kadının üstünden kalkar kalkmaz mastürbasyon yapıyorsa erkek kadında iş yok demektir teyzem 😅
burada kadın değil konu erkek konumuz çünkü değişik canlılar
Kadınlarda yapıyor
Evet ama kadınlar daha çok yapıyor
Çok denk geldim gece işteyken sanal seks ve sexting le boşalmak isteyen kadına
Normal yani bunu niye bir tabu gibi görüyorsunuz. İnsan her gün pilav yemez. Ayrıca mastürbasyon özgürsündür.
Boşandım yine yapmıyorum mantıksız geliyor, şimdiki nesil niye böyle oldu bilmiyorum ki akılları fikirleri cinsellikte
Evli kadınında erkeğinde mastürbasyon yapması doğru değil ben eşimin benden başka bir şeye yükselmesini kaldıramam saçma bir durum
Eşi ile çiftleşsin hazır mis gibi vajina varken mis gibi vajinaya sperm atmak varken boşa niçin sperm atasın akılsiz adam
Yani şimdi guzelbir film yıldızı seyretmiş ve onu hayal etmiş bir erkek evlide olsa kendini tatmin eder çünkü o istek bir beladır.
Erkek mastürbasyon istediği zaman yalnızken evinde mastürbasyon yapıyor kadın olmadan zevk aliyor böyle
Mastürbayonun yeri ayrı vajinanın sıcaklığı ve ilişki ayrı bence. Keyfim nasıl isterse zevkimin beni götürdüğü yöne giderim.
Normal değil evlenince neden yapayım kesin bağımlıdır yapan
Sen daha iyi bilirsin evli seks tanrıçası, biz nerden bilek xcxcxcx
Yani eşinden zevk alamıyor gibi düşünür kadınlar 😀
Bence normal evliyiz diye bireysel zevkimizden neden vazgeçelim
Bence yetmiyorsa olabilir. Ay hali olur o durumlarda yapmali
Neden olmasın kadın ilişkiye hayır diyorsa en iyi yol o dur
Eşi sinirlenip boykot edip gece vermezse bence normaldir
Yapılabilir ama arada sırada yapılabilir. Mastürbasyon bağımlılığı olursa nanay olur o evlilik
Yansıtmadığı aksatmadığı sürece gayet doğal ve normal
mastürbasyon. ın yeri ayrı bence arada olması normal bence
Evli erkekler mastürbasyon yapıyorsa sebebi kötü cinsel hayattır @beyazorkidem
Seksin tadı ayrı ama mastürbasyon da yapılabilir yetmediği yerde
Bence kadın erkek farketmez yapan değil yaptıranda sorun vardır, demekki o doyumu sağlayamıyo eşine
Yani yapabilir kardeşim karısı ile yapamıyordur ihtiyacı masturbasyonda buluyodur adam demek ki çapkınmış öyle yönetiyormuş kendini napcan.
Bence değil ama belki eşi özel seyler yaparken mastürbasyon yapiyorsa 😂😂
Evdeki vermesse ya da çekecek, ya da başka kollarda ariyacak rahatlama seansını, ortada bişey yokken durup dururken yapan erkekde mutlak bi problem vardır
Kadın yeterince tatmin ediyorsa ne gerek varki
Evli erkek deyip kadın foto koymak. 😅 Normal değil yani evlilik niye var o zaman
Ben eşimle gecede üç kez de birlikte olsam duşta bir posta atarım yani
Bence normal. eşinden harici başka kadını düşünüp rahatlaması güzel
Sürekliliği varsa yanlış giden birşeyler var demktir
Bağımlılık olarak değil de arada bir kendi bedenine yönelimse normal bence
Olabilir ama sık olmamalı.
Hazır varken bana gereksiz geliyor
Birazda eşinin elinde
Yapar nevarki bunda cinsellik istemiyo belki
Çok saçma bir durum.
Başkasını hayal eder
degil seks varken niye mastürbasyon
Yapan çok tanıdığım var
Bence de arada olabilir
Kesinlikle katılıyorum
Bence normal değil, mastürbasyon zaten günah.
Mastin günah olduğunu mu?
Normal
değil bulamayan yapsın bulan yapmasın
Mecbur ise evet
Evet hoşuma gidiyor çünkü
Ben olsam ben de yapardım
Niye yapılmasın ki sonuçta
Aynen
Evli misin sen
Kadın vermiyorsa napalim
eşi yetmiyorsa mecbur
Normal