15 yıllık evliyim eşimle yaşadığım cinsel ilişkiden hiç haz almıyorum tahrik bile olmuyorum oyuzden sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duymam normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm sorunu sadece senin değil, bayanların en az %80’inin sorunu. Eşin erken boşalmıyor ve biraz da ön sevişme yapıyorsa sorun maalesef sende demektir.
sorunun aslında şu;
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon ve prno ya alıştıysan zaten Şu an seks den zevk alman biraz daha zor olacak... belliki yaptıgın seks hep aynı sekilde aynı yerde aynı pozisyonlarda hiç bir değişiklik yok yataga girerken ne olacagını bildigin seyler bir süre sonra kadını sıkar... mastürbasyon yaparken ya da prno izlerken her rahatlaman farklı hayallerde oluyor buda cok zevk verir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ihtiyaç duyman normal ama yaşadıkların anormal. erkek kadınnı mutlu etmeli. masta muhtaç etmemeli.
neden haklarınızı eşinizden istemiyorsunuz. cinsel mutluluk eşit haktır. biri mutlu diğeri mutsuz ise hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumunda milyonlarca kadın var bu ülkedr.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
Yakın zamanda aynı dırumdaki bir kadın arkadaşım kendine iki tane vibratör aldı. Kocasından zevk alamadığı için.
Soran+1 yılBen alamam ki eşim görür onu kirmsk iatemem kendini yetersiz hissedicek belki çünkü eşimi seviyorum aramızda iyi bir sorunumuz yok sadece ilişki yaşadığım da zevk almıyorum boşalamıyorum
Soran+1 yılAldatmayı düşünmedigim içinde mastürbasyon yaparak bu eksikliğimi gidermeye çalışıyorum
- +1 yıl
Pwki bu ne zamana kadar böyle devam edecek? 3 sene, 5 sene, 10 sene? Sonu var mı?
Soran+1 yılBilmiyorum hiç düşünmedim bu durum biraz canımı sıkıyor aslında ama bir çözüm yoluda bulamıyorum kafeste sıkışmış gibi hissediyorum kendimi aslında huzurluyum mutluyum ama birşeyler eksik sanki bir boşluktayim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani normal bir durum gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen evli bireyler eşinden haz alamıyor ya da hayalindeki cinselliği yaşayamıyor kısmen boşalmaya giriyir bu sebeple kişi hayalini kurduğu ilişkiyi düşünerek kendini mutlu etmeye çalışıyor anliyacaginiz gayet normal bir durum
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor eşimi çok seviyorum ve aramızdan herhangi bir sorun yok sadece ilişki yaşadığım zaman heyecan ve zevk duymuyorum boşalamıyirum oyuzden aldatmak yerine mastürbasyon yaparak bu eksikliğimi gidermeye çalışıyorum
- +1 yıl
Daha önce yardımcılığını yaptığım. doktorumuzla bu konu hakkında konuşma yapmıştık ve senin gibi çevremizde birçok kişide bu durum var kimisi hayal dünyasının dışında bir evlilik yapıyor kimiside fantezileri dışında bir cinsellik yaşıyor böylelikle bazen eşler yalandan yere boşalma yaşıyor bazende kısmı boşalma yaşıyor daha sonrasında ya kendisini başkasıyla tatmin ediyor yâda kendi kendine tatmin ediyor
- +1 yıl
Bunun tek çaresi kendi Dünyandaki fanteziyi cinselliği anlatmak eşine doğrusu bu oda bu hayal dünyasına göre bir cinsellik yaşatması lazım isteğin neyse onu dile getirmen lazım nelerden hosaniyorsun nasıl bir baslangicla bu ilişkiye başlamak lazım tek tek anlatmam lazım
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşini sevmediğin için mi yoksa ilişkiden keyif almadığın için mi yapıyorsun?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşimi çok seviyorum ve aramızda bir sorun yok sadece ilişki yaşadığım zaman heyecan ve zevk duymuyorum boşalamıyirum oyuzden de aldatmak yerine bu eksikliğmi mastürbasyon yaparak gidermeye çalışıyorum
Soran+1 yılİlk yıllar zevk alıyordum şu an almıyorum çünkü yatağa girdiğim zaman ne yapacağını ezberledim artık buda beni heyecanlandırmıyor boşalamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında evli gibi görünüp bekar hayatı yaşıyorsun, bu durumda yaşadığın durum çok normal.
16 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda evet aynen öyle gibi bir şey
- +1 yıl
Bunu anlamıştım evet, neden devam ettiriyorsun?
Soran+1 yılEşimi seviyorum aramızda bir sorun yok sadece ilişki yaşadığım zaman heyecan ve zevk duymuyorum boşalamıyirum, oyuzden de hep mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve daha çok keyif alıyorum
- +1 yıl
Eşinle sorun olmaması güzel bir şey tabi. Umarım cinsellik konusunda ki problem çözülür.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Normal değil tabiki... Aranızda neden soğukluk var ki?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır soğukluk yok eşimi seviyorum aramızda çok iyi bir sorunumuz yok sadece ilişki yaşadığım zaman heyecan zevk almıyorum boşalamıyorum oyuzden de hep mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum vedaha çok zevk alıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin zevk odağı başkadır. Anormal değil ama haline üzüldüm
17 Yorumla
Soran+1 yılYani bende üzülüyorum bazen neden böyle oluyor diye düşünüyorum ama aldatnak yerine çözümü mastürbasyon yaparak bulmaya çalıştım hep
Cevap sahibi+1 yılElinden geleni yapıyorsun ama bu sende açlık yaratmıyor mu? Cinsel açlık çok tehlikelidir
Soran+1 yılYapıyor kendimi duygusal boşlukta hissediyorum izlediğim filmlerden aşırı etkileniyorum sevişme sahneleri özellikle de hemen islsniyorum ama ilişki yasarkende bir gram etkikenmiyorum eşim. Sabah işe gidince açıyorum bir p*rno ve mastürbasyon yapıyorum bazen günde 3 4 defa yaptığım oluyor
Cevap sahibi+1 yılFilm seçiyor musun? Seciyorsan konuları ne oluyor genelde? Bunu seni anlamak için soruyorum
Soran+1 yılNormal ya da konulu p*rno oluyor
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı bıraksam dinler misin
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre normal bende aynı durumdayım maalesef 🤦♀️
96 Yorumla- +1 yıl
sen kaç yıllık evlisin
- +1 yıl
kötü olmuş umarım başıma gelmez
- +1 yıl
Yaaaa neden kocan yetmiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet normal bu de belli ki evlilikte iletisim ya da eski cekimin olmamasindan kaynakli bunu konusarak yeni seyler yasayip olaya heyecan katarak devam ettirmek mumkun ama olmuyorsa bosanmak ve yeni birini bulman gerek
00 Yorumla normal çünkü seni orgazm edemiyor sende zina etmemek için kendini doyurmyaya çalışıyorsun. bilmiyorum belki detaylar vardır yazmadığın yazamadığın onları bilsek daha güel bir yanıtta verebilrdim..
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi genç ve deneyimli birisini bulabilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatma gibi bir düşüncem hiç olmadı oyuzden mastürbasyon yaparak bu duygumu bastırmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılİstanbul
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal kocandan yeterli haz alamıyorsan farklı kaynaktan alman normal keşke kocan daha keyif verici fantasi ile rahatlatmak. İlişki süresi kısamı oluyor
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi maalesef o sorun bendede var eşim erken bşalır devam edemez boşaldıktan sonra canım yanıyor der rahatsızlığı var maalesef bende banyoya gider mastürbasyon yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normall... sıkıntı etme bence bu durumu.. mastürbasyon yapman normal.. eşinden etkilenmemen normal degil
07 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum aramız da iyi her hangi bir sorunumuz yok sadece cinsel konuda yaptığı hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor oysaki libidosu yüksek bir insanım ama onunla birlikte olduğum zaman boşalamıyorum oyuzden de aldatmak yerine mastürbasyon yaparak boşalıyorum ve daha çok keyif alıyorum
Soran+1 yılBelkide
Soran+1 yılErken boşalmiyorda hep aynı şeyler artık okadar ezberledim ki yatağa yatmadan nebyaoacagini adım gibi biliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal. Ben de aynı şekildeyim çünkü. Bunu anlattığımda insanlar yadırgıyor ama durum bu
00 Yorumla Eşiniz eskisi gibi zevk vermiyorsa bence bu çok normal. Özelikle de seksting yaparak yaparsan daha çok zevk alırsın.
00 Yorumla
+1 yılNormal bazıları mastürbasyon dan zevk alır kac yildir boylesiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk yillar böyle degildi hoşuma gidiyordu sanırım çocuklar olduktan sonra sanki her şey bitti onla ne yaparsam yapayım boşalamıyorum oyuzden de mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve çok keyif alıyorum
- +1 yıl
Eşiniz nasil boşalıyor mu istekli mi
Soran+1 yılO boşalıyor ama ben yatağa yatıp kalkıyorum hiç bir şey anldmiyirum zevk te almıyorum onu aldatmak da istemiyorum çünkü iyi bir insan bunu ona yapamam oyuzden de bu eksikliğimi mastürbasyon yaparak gidermeye çalışıyorum
- +1 yıl
Aldatma olmaz zaten de Şu an yaptığınız iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tıpkı senin gibi 15 yıllık evliyim ben de kendim yapmayaecbur bırakıliyorum yalnız degilsin yani.
16 Yorumla
Soran+1 yılSen neden peki böyle yapıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılLibidosu düşük olduğunda da senin gibi zevk almıyorum bencil kendine odaklı tutkusuz bir ilişki oluyor
Cevap sahibi+1 yılBugün bile işten geldim. yorgunligi unuttum. isteki. odigim. halde. karsilik bulamadım ve şu an da. kendim yapacam
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılDegismiyorlar yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBirlikte olsun derdim ama sen sanırım bunlara karşı birisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Süre mi az, boyut mu sorun, tam sıkıntı ne
18 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki onun yaptığı hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor oysaki libidosu yüksek bir insan olmama rağmen onun hiç bir ilişkimde boşalamıyirum oyuzden mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve çok keyif alıyorum
Soran+1 yıl35
Soran+1 yılİki tane sezaryen doğum yaptım
+1 yılNormal sıkıntı yok. Eşin ile farklı çılgın fanteziler denemeli tabuları yıkamalı siniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın daha iyi bir performans olmasınımı istiyorsun peki ne istiyorsun kocam dan bunu istiyorum dediğin nedir
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da kocan artık çekicimi gelmiyor yani açıkçası hep aynı kişi olması başka heyecan arıyor olabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılYorumunu bekliyorum
Soran+1 yılTam olarak bilmiyorum ki sadece yaşadığım ilişki beni heyecanlandırmıyor boşalamıyorum bende aldatmak yerine mastürbasyon yaparak bu eksikliğimi gidermeye çalışıyorum ve daha çok keyif alıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin sana açıkçası hep aynı yemek mantığı mı geliyor?
Cevap sahibi+1 yılMesajını bekliyorum ve
Soran+1 yılÇünkü yatağa girdiğim zaman ne yapacağını ezberledim artık buda beni heyecanlandırmıyor
Nasıl ya? Oral yapmasını mastürbasyona tercih edersin diye düşünüyorum. Yapmıyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bu durum esinin yetersizliginden mi kaynaklaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayı düşünür müsün? Sana o zevki yaşatabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSadece bir şans ver pişman olmayacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde de durumlar aynı mastürbasyonla olacak iş değil bende mastürbasyon yapmayı bıraktım kendime hakim olmayı öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaz almıyor isen çok normal bunu kocana dile getirdin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır getirmedim hep zevk alıyor numarası yapıyorum çünkü onu kırmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılMmmh işin çok zor ya? Erken boşalma gibi bir durum mu var veya sertleşme aranızda ten uyumu sıkıntısı da olabilir?
Soran+1 yılBilmiyorum ki onun yaptığı hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor oysaki libidosu yüksek bir insan olmama rağmen onunla ilişkimde boşalamıyirum oyuzden mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve çok daha çok keyif alıyorum
Cevap sahibi+1 yılErken mi boşalıyor? Belki de ten uyumunuz yoktur bu konuyu detaylı olarak konuşmak istersen eğer gizliliğimi açabilirim:)
Tabiki normal sonuçta Buda bi ihtiyaç ve ister istemez esin bunu yerine getirmediği için bu şekilde oluyor
00 YorumlaBence normal erkeklerde kendini rahatlatiyor kadinlar neden yapmasin onlarinda rahatlamaya haklari var
Sana bir tavsiye vereyim mi02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormaldir özellikle son yıllarda kocasının işi stresli olan senin durumunda çok kadınla birlikte oldum. Maalesef hayat şartları…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bildiğim insanlar var kaldiki kadın erkek diye ayırmamalı bende öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni durumdayım ama iki tane sevgilim var tatlım...
51 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoymuşsun çünkü aynı tip alet bıktırıyor artık farklı ten farklı kişi her yaşta deneme ihtiyacı oluyor erken de evlenmişsin belli evlenmeden önce tam yaşmamışsın sorun orada yaşın kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşındayım 20 yaşında evlendim görücü usulü evlenmiştim eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok sadece ilişki yaşadığım zaman heyecan ve zevk duymuyorum hiç bir şey hissetmiyorum orgazm olmuş taklidi yapıyorum çünkü onu kırmak istemiyorum bende aldatmak yerine mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve çok daha fazla keyif alıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok erken evlenmişsin gençlik deli dolu çağlarda dediğim gibi doymamışsın sen yaşayamamışsın hala gençliğini ziyan etmişsin hem yaşamamışsın hem de birde evlenmişsin o sürekli içind kalmış ne hayallerin vardı da yapamamışsın zor olmuyor mu taklit yapmak şimdi olsaydı imkan hangi yaşlarda yaşamak isterdin
Cevap sahibi+1 yılÇocukların var mı
Soran+1 yılİki tane var
Cevap sahibi+1 yılAnladım burada yeteri kadar sen fantezi dol birine benziyorsun
+1 yılSeninde doyurulman gerektigi için kendini ufak tefek şeylerle mutlu etmen normaldir.
00 YorumlaNormal. Yeni partner bulmalısın artık
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma gibi bir düşüncem olmadı hiç oyuzden zaten mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorum ve çok keyif alıyorum
+1 yılyoksa aldatma mı olacak
14 Yorumla- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır böyle bir şey düşünmedigim için mastürbasyon yaparak o eksikliğimi gidermeye çalışıyorum
- +1 yıl
benimle dertleşebilirsin istersen
- +1 yıl
dinlerim seni, burası kalabalık dersen kulağıma söyle ;)
Peki düşündüğün biri var mı abla
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Sende mi aynisin
- +1 yıl
Sen daha rahatsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. daha heyecanlı hale getirirsen buna gerek duymazsın büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılYani bir çözüm bulmuşsun.
Aldatadabilirdin01 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşimi seviyorum çokta iyi bir insan bunu ona yapamam oyuzden de mastürbasyon yaparak bu eksikliğimi gidermeye çalışıyorum günde en az iki üç defa boşalıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. alışkanlık olduğu için
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılKocan sana gerekeni yapamıyor normal değil
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki ne yapicaksin baska
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş libidon şahane olmalı
00 YorumlaMastürbasyon dan zevk alıyorsan sorun yok
00 YorumlaNormal başka türlü gideremezsin
00 YorumlaSebep ne neden zevk alamıyorsun sence?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabiki normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bunu seksting’le denemelisin kesinlikle
00 YorumlaYabikide normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBend2 aynıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden mı bıktın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşma şansımız var mı?
00 Yorumlabence normal partneri yok demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
16 Yorumla
Soran+1 yıl36 eşim de 39 yaşında
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz var mı
Soran+1 yılEvet iki tane
Cevap sahibi+1 yılDoktora terapiste gitmeyi hiç düşündün mü çok normal değil çünkü bu arada ben doktorum
Soran+1 yılHayır gitmedim
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz önerilerde bulunabilirim istersen
+1 yılNormal yetmiyosa sana
00 Yorumla
+1 yılÇoook normal.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılAnormal degil
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç varsa yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılnormal gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli bir kadının mastürbasyon yaparak boşalması ve cinsel ihtiyacını karşılaması normal mi sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler