Cinsel Yaşam 3 ay Evliyken mastürbasyon yapmak normal mi, cinsel olarak doyurulmayan evlilik biter mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce normal mi Evliyken mastürbasyon yapmak normal mi, cinsel olarak doyurulmayan evlilik biter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Bence mastürbasyon normal değil evliyken birbirinize yapmanız daha hoş eşler birbirlerinin cinsel isteklerini göz ardı etmemeli 8 1 Yorumla Soran 3 ay Soruyu ben sordum ama evlilere bende evli değilim hahaha sadece merak ettim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O işi eşinle yap onu rahatlatmaya bak o seni doyurmaya o zaman elle yaparsin 0 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Normal dostum eşini çok zorlayamıyorsun ve tahatlaman da lazım dimi 0 0 Yorumla
Mrnostres Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Alışkanlık yaparsan gerçek performans veremezsin 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bitirmez ama iyi olmaz bence 1 0 Yorumla
ByRıdo1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 3 ay Sen yapıyonmu nezamandır evlisin 0 2 Yorumla Soran 3 ay Evli değilim Yorumla ByRıdo1 3 ay 😂 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlimisin ki 0 1 Yorumla Soran 3 ay Hayır Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette biter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay en büyük güzellik 1 2 Yorumla Cevap sahibi 3 ay kaç senedir ewlsnizz.. Yorumla Cevap sahibi 3 ay çıstt Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. mecburen o zaman. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal
Bence mastürbasyon normal değil evliyken birbirinize yapmanız daha hoş eşler birbirlerinin cinsel isteklerini göz ardı etmemeli
Soruyu ben sordum ama evlilere bende evli değilim hahaha sadece merak ettim
O işi eşinle yap onu rahatlatmaya bak o seni doyurmaya o zaman elle yaparsin
Normal dostum eşini çok zorlayamıyorsun ve tahatlaman da lazım dimi
Alışkanlık yaparsan gerçek performans veremezsin
Bitirmez ama iyi olmaz bence
Hoş karşılanmaz genelde
Sen yapıyonmu nezamandır evlisin
Evli değilim
😂
Evlimisin ki
Hayır
Elbette biter