Merhaba...
Evli bir erkek/kadın mastürbasyon yapar mı neden?
Evli bir erkek/kadın mastürbasyon yapar mı neden?

Yalar tabiki niye yapasın ikisini de verdiği zevk bam başka insan evlensede her iki zevki almaya devam etmek ister hoşunuza giderse karşılıklı yapın ya da bir birinize yapın ne var bunda cinsel hayatınıza renk zevklere zevk katarsınızz
yapabilir ya mast hastasıysa yapmadan duraamıyorsa o zaman n apcan yapsın tabi ama en güzeli yapmaması karı ve kocaıyla yapması o işi o yüzden yapmama taraftarıyım bazı zamanlar mesela karın isteksiz olur ya o zman mastürbasyon daha çok zevk verir isteksiz seksten ha bir de erkeğini doyuramıyorsa çok kötü ya erken boşalma felan oluyo sa kadın napsın mast yapcak tabi
Tatmin olmuyorsa yapar.. Bir de düzenli bir cinsel hayatı olmayan ve yeni evlenmiş çiftlerin mastürbasyon alışkanlıkları var.. Uzun süre bırakamayanlar, bağımlı hale gelmiş olanlar.. Sebebi bu ikisinden başka bir şey değil..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Eşinin regl döneminde, hastalık durumlarında ya da seyahat dönemlerinde yapabilirler.
Rica
Ederim
Cevap
42Cevap
Görüntülü de 100 tane evli erkeğe çektirmişimdir 😀😀 eşleri varken beni arzuluyorlar bana boşalıyorlardı. 💋
Sana hayran oldum🥺🥺 bana biraz anlatirmisin neler yaşadığnı🥺🥺🥺
eşi yanında değilse ya da eşinden gereken ilgiyi görmüyorsa evet.
Yapılması saçma. Alışkanlık haline gelmişse kötü 😊
Yapar onun verildiği zevk ayridir
Mast un tek amacı tatmin olmaktır kendinle oynarsın
Seks karşılıklı tatminlik ister
Doğal olarak kendimize zaman ayırmak isteyebiliriz
Karşı taraf yetersiz kalırsa yapar, doyumsuz olursa yapar, sanal veya video olarak hoşlantısı varsa yapar...
Eşi tarafından ilgi gösterilmeyen erkek ya da kadın tabiki mastır yapar. Yılda sadece 15 kez ilişkiye giren bir eşiniz varsa mastır kaçınılmazdır...
Evlenmedim ama ilişkimde ben hiç yapmazdım, ayrıldım ve hala yapmıyorum çok sıradan geliyor ama tatmin olarak dokunuyorum.
Yapar. Eğer yeteli tatmin yoksa yapılabilir. Bazende eiler birbirine yapar.
Yapar yapabilir zorunlu durumlar illaki vardır normal bişey ama onunda zevki farklıdır şimdi kandırmayalım birbirimizi
Eşi gurbette ise yapması doğal ve yapabilir 😊👍 veya eşi ilgisizdir o yüzden de yapabilir 😎👍
eşi görevini yerine getirmiyor mutlu etmiyorsa evet
Eğer eşinden tatmin olamıyor sa yapabilir ama başka sebep yokken iki taraf ta yapmamalı 😊
yapıyorum kanlı canlı örneği. çünkğ her evlilikte ten uyumu yoktur. istek uyumu yoktur. biri ayda bir ister biri her gün ister
Yapan vardır illaki ama bu da ilişkinin artık tadı kalmadiginin göstergesidir... Eksik olan birşey var demektir
Tatmin olamıyorsa yapar kadında erkekte bazısıda alışkanlık olur ondan yapar.
Yapmayan kadın yok neden yaptığını sorgulamaya gerek yok herseyin yeri farkli
Yapmaması gerekir bence. Eşine haksızlık etmiş olur
yapar, gayet de doğal
Evli değilim ama bir kere yapmıştık karşılıklı. onun zevki başka.
Yapar mastürbasyon ayrı zevk iliskide ayni zevk degildir ikisinide zevki baskadir
Yapıyor neden yapmasın bu gayet doğal. bisey sen şahit olmadinmi hic
Tek bir yaniti var; tatmin olmuyordur.
Bence yapmamalı
Her iki tarafta
Regl döneminde olabilir
Herkes yapar bu ayıp değil
ben evli kadınla canlı yaynda beraber mast yaptk öıldırdı hemde
yapar tabi gayet normal bişey bu
Yaparlar neden yapmasınlar
Yani saçma gelir bana göre
Yapar.. sekste doyum olmazsa.
Yapmam diyen yalan söyler bence