Evli erkeğe mastürbasyon yasak değil ki. Meseleyi çok buyutuyorsunuz. Kendinizi yetersiz hissetmeyin. Onu suçlamayın. Sizi biri ile aldatmiyorki. Kendi elini kullanıyor. Keyfinize bakın. Hatta siz ona teklif edin arada elinizle siz onu boşaltın.
Ya harbi bağımlı olmuştur ya da size söyleyemediği veya sizden alamadığı değişik fantezileri vardır onlarla ilgili birşeyler izliyor olabilir neler izlediğini sorun
Mastürbasyon bağımlılığı cidden kötü ya. Eşi olup yapanları çok duydum. Umarım bu alışkanlığı bir an önce bırakır.
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Ama eşi var yani zaten bir cinsel hayatı var karşılıklı oluyor niye banyoya kiyaya köşeye çekilip kendi kendine yapar ki insan ne zevki var ki eşiyle yapmadıktan sonra
O bekarlıktan kalma bir alışkanlık olduğu için eşi olsa bile mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyor işte. Bundan kurtulmasının tek yolu psikolojik tedavi. Aktif bir seks hayatınız olsa bile bunu bırakmıyorsa zaman kaybetmeyin derim.
4 yıldır ne sıklıkla yaptığını bilmiyorum bildiğimi bilmiyor söylesem kaçamak cevaplar verecek o yüzden söylemiyorum da bekarlıktan kaldımı bilmiyorum cinsellikte de yani bazen istediğini yapıyorum
Bekarlıktan kaldıysa bırakması zor olur Peki mastürbasyon yapmadan önce seninle birlikte olmak istiyor mu Yani senden olumsuz yanıt aldığında mı yapıyor Yoksa direk onu mu tercih ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Video izlemek zvek aliyor olabilir mastürbasyon konusu ya esiyle seks hayatinda soeunlar vardir ya da doyumsuzluktur.
Hem eşiyle yapan hem mastürbasyon yapıp hem de aldatma durumu olan insan neden yapar peki
Mastürbasyon özgürlüktür alışkanlıktır. Her ay dükkan bir hafta kapalı kendi kendini tatmin ediyor
Evli ama
Evli erkeğe mastürbasyon yasak değil ki. Meseleyi çok buyutuyorsunuz. Kendinizi yetersiz hissetmeyin. Onu suçlamayın. Sizi biri ile aldatmiyorki. Kendi elini kullanıyor. Keyfinize bakın. Hatta siz ona teklif edin arada elinizle siz onu boşaltın.
Ben aldattığından da çok şüpheleniyorum ama kesin bir şey diyemiyorum emin olmadan
Ya harbi bağımlı olmuştur ya da size söyleyemediği veya sizden alamadığı değişik fantezileri vardır onlarla ilgili birşeyler izliyor olabilir neler izlediğini sorun
Mastürbasyon bağımlılığı cidden kötü ya. Eşi olup yapanları çok duydum. Umarım bu alışkanlığı bir an önce bırakır.
Ama eşi var yani zaten bir cinsel hayatı var karşılıklı oluyor niye banyoya kiyaya köşeye çekilip kendi kendine yapar ki insan ne zevki var ki eşiyle yapmadıktan sonra
O bekarlıktan kalma bir alışkanlık olduğu için eşi olsa bile mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyor işte. Bundan kurtulmasının tek yolu psikolojik tedavi. Aktif bir seks hayatınız olsa bile bunu bırakmıyorsa zaman kaybetmeyin derim.
Kaç yıldır evlisin
hangi sıklıkla yapıyor
bekarlıktan kalan bağımlılık olabilir
sıkılmış olabilir
farklı şeyler deneyin
4 yıldır ne sıklıkla yaptığını bilmiyorum bildiğimi bilmiyor söylesem kaçamak cevaplar verecek o yüzden söylemiyorum da bekarlıktan kaldımı bilmiyorum cinsellikte de yani bazen istediğini yapıyorum
Bekarlıktan kaldıysa bırakması zor olur
Peki mastürbasyon yapmadan önce seninle birlikte olmak istiyor mu
Yani senden olumsuz yanıt aldığında mı yapıyor
Yoksa direk onu mu tercih ediyor
ya kadın yetmiyodur ya da mastürbasyon bağımlısıdır
Başta sen yetersizsin demek ki isteklerine cevap veremiyorsun
İsteği zaman yapıyoruz fantezi de bazen istediğin de yapıyorum hatta çoğunda
Demek ki aklı başka fantazilerde başka yenilikler istiyor başka kadınlar istiyor
karısı ona istediğini vermiyorsa veya isteyrek seks yapmıyorsa
Ne zaman istese karşılık veririm isterim yani
Bu bir bağımlılık ve alışkanlık ya da eşinden zevk almıyordur
Esini sevmez amasyada
Anlamadım
Eskiden gelen alışkanlık tir o durum
Karısi vermiyor demek
Karısıyla arası iyi değildir
Tam boşalmıyordur ya da alışkındır
Evlisiniz ama, cinsel gayatınız kötü muhtemelen
Hayatınız*
Karisi tatmin etmoyordur
Kaçak mı yapıyor yoksa aleni mi
mastürbasyon bir alışkanlık gibi düşün erkek için
Esiyle tatmin olamadigi icin
Artık tatmin olamıyordur yatağı biraz hareketlendir
Hanımından soğumuştur
Bekarken alışmıştır
Üzülme
Ama sonuçta eşi var yani neden onunla yapmak yerine kendi yapsın ki
Evliyim
Arkadaş olalım demedim ki
İzah ederim dedim
Ben de ayrıca.
Eşi yetmiyor olabilir
Yetmiyordur belki kadini aldatma ihtimali bile var
Ya doyumsuz ya da eşini beğenmiyor
Hafta da kaö defa yapıyorsunuz
2 ya da 3
Ona yetmiyormu
Eşin mi yapıyor?
Evet
Ne sıklıkla ilişki yaşıyorsunuz?
alışmıştır
Eşi var ama onunla yapabilir
mastürbasyona alışmıştır ya da cinselliğiniz yetersiz kalıyodur
Cinsellik yeterli olursa yani güzel bir cinsel hayatımız olursa ihtiyaç duymaz mı
evet. alışkanlığı yoksa duyulmaz.
Alışkanlık
Eşi varken ne gerek var ki ama
Eşi seksi gelmiyor demek
Birden çok sepep var
Ne gibi mesela
kocan mı
Karısı tatmin edemiyor demekki
Doymuyordur
Evlimisin
Eşi uzak duruor olabilir
Sebep çok
Mesela
Karısı yetmiyorsa, yatakda ilgili değilse, fantezileri açık değilse
Canı istemiştir
Eşi varken niye kendi kendine yapmak ister ki
Ya o anda öyle yapasi gelmiştir belki bilmiyorum tahmini konuşuyorum sadece
Ama sürekli yapıyor
Valla ben sürekli yapmam saçmalık o zaman
Konusacaksin o zaman bu konuyu farklı fantezi peşinde falan mı
Yani nadir de olsa böyle ayrı kaldığımız zamanları anlarım ama ben varken niye ki
Bilmiyorum ne istiyor ama ben aldattığından da şüpheleniyorum
Yani nadir haklısın onuda videoyla değil eşimle yaparım tlfnda mesajlasirken falan
Sana olan ilgisi eskisi gibi değil yani
Buna sen mi yardımcı oluyorsun
Yetmiyo4 demek ki
Karısı doyurmuyordur
Zevkten