Cinsel Yaşam Erkekler, cinsel arzularıma nasıl karşı koyabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Erkekler, cinsel arzularıma nasıl karşı koyabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin bi guzel yalanman lazim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Partnerim yalıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapali ve 18 lik olman seni apayri bi afet yapiyor gozumde. Sevgilin cok sansli ne diyim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birisini bul güvenilir onunla yasa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Partnerim var zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı ne ozamn Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. evlen seks yap trolcan 2 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Partner bulacaksın ve sabah akşam yapacaksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Partnerim var Yapıyoruz da zaten Yorumla safadgn +1 yıl O doyuracak zaten Yorumla
murat-altay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl senin gayet her kiz gibi ihtiyacindir 2 1 Yorumla murat-altay +1 yıl burdamisin Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Anal yapmışsın gene öyle devam et 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anal yaptın mı ki 😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Okuma özürlü müsün anlama özürlü mü? Soruda zaten yazıyor Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ve bakireyim diye geziyor sun öyle mi helal olsun sana 😊 Yorumla Soran +1 yıl Tıbben bakireliğin tanımına bak bakalım okuma özürlü Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ya önemli olan bakireliğin tibben olması mi anal yap her şeyi yap evlenince ben bakireyim de kocana safim bizde kanıyor uz işte ne yapalım Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl cinsel seks yap. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel olayan seks de mi var? Ne saçma yorum Yorumla FakDıSistım +1 yıl Senin sorun kadar saçma değil, madem bu kadar arzuluyorsun yaşa gitsin, arkadan vermişsin zaten ha arkadan ha önden zara mı takıldın? Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek lazım 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. sanaldan devamke :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin yüzünden sabunla yapiyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu nasıl saklayacaksin Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Beni arıyorsun olay bitiyor 😘😋
Geeel takiple çözüm bulalımmm
Senin bi guzel yalanman lazim.
Partnerim yalıyor
Kapali ve 18 lik olman seni apayri bi afet yapiyor gozumde. Sevgilin cok sansli ne diyim.
Arzularını dilediğin gibi yaşa bence
Birisini bul güvenilir onunla yasa
Partnerim var zaten
Sıkıntı ne ozamn
evlen seks yap trolcan
Partner bulacaksın ve sabah akşam yapacaksin
Partnerim var Yapıyoruz da zaten
O doyuracak zaten
Bence hata yapıyorsun
senin gayet her kiz gibi ihtiyacindir
burdamisin
Anal yapmışsın gene öyle devam et
sevgilin çok şanslıymış gerçekten kıskandım
Anal yaptın mı ki 😊
Okuma özürlü müsün anlama özürlü mü? Soruda zaten yazıyor
Ve bakireyim diye geziyor sun öyle mi helal olsun sana 😊
Tıbben bakireliğin tanımına bak bakalım okuma özürlü
Ya önemli olan bakireliğin tibben olması mi anal yap her şeyi yap evlenince ben bakireyim de kocana safim bizde kanıyor uz işte ne yapalım
cinsel seks yap.
Cinsel olayan seks de mi var? Ne saçma yorum
Senin sorun kadar saçma değil, madem bu kadar arzuluyorsun yaşa gitsin, arkadan vermişsin zaten ha arkadan ha önden zara mı takıldın?
Sana benim gibi biri lazım😀
Erkek lazım
Sexkolik seniiiii😄😍...
sanaldan devamke :D
Koyamaz
Senin yüzünden sabunla yapiyorum
Onu nasıl saklayacaksin
Devam et işte
Sevgili yap