Öncelikli olarak lütfen ciddi yorumlar yapın. 18 yaşındayım ve kapalı, bakire bir kızım. Anal seks yapmaya başladıktan sonra sürekli sevişme isteklerim oluyor. vibratör filan sipariş verdim. Biliyorum yapmamam gerek; ama kendine engel olamıyorum. Yapmadığım zamanlar hep aklıma geliyor. Bu durumu nasıl aşabilirim? Gerçekten çok zor.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
tatmışsın bir kere artık çok zor bundan vazgeçmek. sana, senin istediğin çerçevede abartmadan yaklaşabilecek olgunlukta bir erkek lazım şu saatten sonra. gerçeği gibi olmaz çünkü vibratör falan. boşalmak için tutku da gerekir. o aletle o tutkuyu yakalayamazsın :)
24 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine vibratör soktun sanırım. Bu denli nasıl zevkli olup olmadığını bildiğine göre
Soran+1 yılDenemediğin bir zevk konusunda alakasız yorum yapanlara haddini bildiririm
En İyi Cevaplar
Bunu aşmak için öncelikle yalnız kalmamaya özen göstermen gerekiyor aklını sürekli meşgul edecek şeyler yapmalısın mesela kuzenlerinle Arkadaş gruplarınla vakit geçir bol bol ne bileyim kendini oyalama yapman lazım yoksa kurtulamazsın anal ilişki vs bunları zaten bırakacaksın ki bir başlangıç olsun sana naciz tavsiyelerim bunlar canım benim iyi günler kendine dikkat et 🔥🤪😊
10 Yorumla
Anal çok zevkli aynı konu bende de var anal zevkinden sonra vajina bile tatmin etmiyor bazen yaş itibariyle normal bunu hissetmen ama farklı şeylerle ilgilen sayıyı azakt ve odaklan başka şeylere vibratör iyi düşünmüşsün ama dikkat et onada çok fazla kullanma zarar olur detay için... yz
10 Yorumla
Cinsel arzularına engel olamazsın en fazla elinle kendini tatmin edip ertelersin, 18 en ateşli arzulu dönemlerin hormonlarına mı karşı çıkacaksın anal seni doyurmaz ama ateşini dindirir, sağ elini bol bol kullan ki zor durumda kalma
26 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yapma isteği car. Geceleri özellikle defalarca kere yapıp öyle uyuyabiliyorum
Soran+1 yılAnal olarak kullanıyorum
Soran+1 yılTipik abaza yorumu
Erkekler Ne Diyor
51
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam ciddi cevaplayim
Bundan dermanı yok, eğer seks sürekli aklına gelirse demek ki cinsel ilişkiye aşık oldun
Asıl bir insan seks yaşadığı zaman, dur demeyi bilmezler, kim olursa olsun erkek ile kadın birbirini fark yok !10 Yorumla
+1 yılSeks yapmaya devam et ya da mastürbasyona aynı şekilde bizdede öyle ya seks ya mastürbasyon günde 4 5 kere rhaat yapıyorum mastürbasyon sıkıntı asla karşı koyamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de günde rahat 5-6 kere anal mastürbasyon yapıyorum şu sıralar
- +1 yıl
Bende normal mastürbasyon yapıyorum mastürbator siparişi verdim dün geldi yapay vajina olarak onu kullanıyorum günde rahat 5-6 kere yapıyorum boşaliyorum ona rağmen hala istek var
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu durumda karşı koyman cok zor istekli birisin belliki bide bu seks öyle bir şey ki yapsan bi dert yapmasan
210 Yorumla
Soran+1 yılAşırı istekliyim. Gece uykumdan uyanınca bile yapıyorum
- +1 yıl
Dur dur sabah sabah insanın aklı gidiyor böyle diyince
Soran+1 yılBen bunu sürekli yaşıyorum maalesef
- +1 yıl
Bu çok zor cidden hele sabahları insan daha kötü oluyor
Soran+1 yılAz önce 2 kere daha yaptım yataktan çıkmadan
- +1 yıl
Bunu anladım zaten bide böyle canın istedikçe anal dan sokmak istiyorsun degilmi çünkü bı alıştımi hep istiyor.. erken mi bosaliyorsin
Soran+1 yılBakire olduğum için mecburen anal mastürbasyon yapıyorum
- +1 yıl
En azindan zevkini biliyorsun ama erkeğin yapması gibi olmuyor değil mi
Soran+1 yılNereden biliyorsun? Sen denedin anlaşılan bu denli zevkinden konuştuğuna göre
- +1 yıl
Denedin derken?
+1 yılseks bağımlılığı bir hastalıktır bunun içiin her şey den öte bir doktor görmelisin (psikologda olur cinsel sağlık terapisti de)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDayanmaya calis erkek bir partnerin varsa ne guzel benim o da yok sen belki oral yaptirabilirsin ve surtunme yapabilirsin zevk alirsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Mastürbasyon ihtiyaç ama partner bulabilirsin. Ya da seksting yaparak kurtulabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeksting insanın kendisini olmayan ile kandırmasıdır Aciz seksi diye geçiyor. Duymadın galiba
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşına göre normal keşfettin kendini ve hormonal Baskı var düzenli yapmadığın sürece devam edecektir
20 YorumlaBunu erkeklere soruyorsun? Erkekler kendileri karşı koyabiliyor sanki.
20 Yorumla
+1 yılBenim gibi olgun, tecrübeli, ateşlş, doyumsuz ve libidosu yüksek erkeğe kendini teslim etmen gerekir.
00 YorumlaYa sanaldan birini bul seksting yap ya da günlük hayatta birisi ile yaşa bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılSekstinge acizlerin seksi diyorlar Duymadın galiba
Soran+1 yılPartneri olmayan acizlerin sanalda kendilerini kandırması sadece
+1 yılAşamazsın. Bunu sende biliyorsun. Bir kere yapınca hep istiyor insan
10 Yorumla
+1 yılKapali olduğunu neden beyan ettin, milleti azdirmak icinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireliği kolay veremeyeceğimi belirtmek için Yoksa be alakası var azdırmakla
- +1 yıl
Erkekler kapali kadinlardan daha kolay azar
Kapali +1 bu ara..
mastürbasyon yapan vibrator falan seni bulan yasadi..
Durma devam et masta..10 Yorumla
+1 yılYa mastürbasyon yaparak ya da güvenilir sırdaş biriyle gizli kaçamak yaparak
00 YorumlaKendini başka şeyler ile meşgul et. sevdiğin bir hobin varsa onunla ilgilen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu isteği bastırmanın bir imkanı yok ne yazık ki susamış bir insanın su ihtiyacı kadar etkiler..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka seylerle ugrasmayi dene ssvdigin aktiviteleri yapmaya odaklan tek basina kaldigina mecburmussun gibi hissetme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaretini koruyarak seviyeli şekilde ilişki yürütmek istersen yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharun abi mastürbasyon yapcan. ya da vurduracan yapacak bişey yok
00 YorumlaBuna kim inanir. Ancak kadir inanir, hatta o bile inanmaz. Neden sorarsiniz boyle sorular anlamis degilim. Ciddi birseyler sorup ciddi cevaplar alabilmek varken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılMeşgül olacak uğraşı bul boşlukta benimde cinsellik geliyor aklıma meşgülüyet olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVibratör gelince biraz da olsa tatmin olursun heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılGeldi zaten. Yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılTam da işin ehline sormuşsun.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltadı alınmıs bir seyden uzak durman zor
10 Yorumla
+1 yılEvlen her dk her an kocanla…….😂
10 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal kimle kaç sefer yaptin
23 Yorumla
Soran+1 yılSayamayacağım kadar fazla
Cevap sahibi+1 yılOhaaa 18 yasida kaç kişiyle yasadgnu bilmiyormusun nerden buldun o kadar erkegi
Cevap sahibi+1 yılBu lafından bişey demeye gerek duymuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal seksi kimle yaptın?
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok zor olmadı mı anal
Soran+1 yılPartnerimle. Zor olmadı. Çok zevkli
Cevap sahibi+1 yılBuna rağmen bakiresin.
Öndende yaptır beybi zevk alamassın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. duygularına engel olma
00 Yorumla- Daha fazla (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası