Boşanmış bi kadınım ve yaşım henüz 25, ama insan bu ihtiyaç sonuçta canı istiyor ama güvenemiyorum kimseyede maalesef bu isteği nasıl bastıracam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef belirli yaştan sonra düzenli cinsellik şart. Su an ki dediğin şey benim karnım aç ama karnımı doyurmak yerine atıştırmalık yiyeyim de acligim kesilsin. Bu şekilde bunu durduramazsın. Maalesef düzenli cinsellik yaşayacağım bir partner şart libidon yüksek ise bu daha da zor bir durum. Maalesef bu durumu bende yaşıyorum. Guvenecegin temiz birini bulmak zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba nedir ne zamandır bu durumdasın ve bundan sonrası için neler yapabilirsin konuşmak anlatmak dertleşmek istersen de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılGuvenilir insanlar da var dünyada on yargılı olmasan sans vermlisin tanimalisin yelkenleri hemen suya indirmeden saglam adimlar atmalisin arada onu denemelisin zarflar atmalisin tepkisini hal hareket tavırlarını gozlemlemelisin iyice emin olmalısın aceleci olmamalisin
00 Yorumla
1 yılKendine göre birini bulabilirsin güvenmiyorsun anladım ama eğer yoğun ise mastürbasyon. Yetmiyorsa hislerinin oluştuğu biriyle olabilirsin
30 Yorumla
1 yılBu istegin costugu zaman bulundugun ortam ne olursa olsun oradan uzaklas, disari cik sahile git. Yavas yavas kafa yapini ona gore degistirmelisin
10 Yorumla
1 yılGüvenmek çokmu zor, kafanın uyuşacağı sana zarar vermicek yeri gelecek arkadaş arkadaş yeri gelecek partner olabileceğin sana iyi cinsellik yaşayacak birini bulmak çokmu zor
00 Yorumla
1 yılTitreşimli vibratör ve titreşimli dolildo ile güzel haz alırsın, happy rabbit, Erofoni, love shop markalarını Trendyoldan uygun fiyata alabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendinden en az 5 yaş küçük sevgili bul kendine. Sana yeter artık dedirtir. Organı hiç inmez. Orgazm denizinde yüzdürür seni.
00 Yorumlamaalesef nastırman zor mastla idare edersin arada soguk suyla dus alırsın ama tamamen bastıraman
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Kendi bedeninizi tam anlamıyla tanıyıp doğru ve eksiksiz mastürbasyon yaptığınızda sizi sakinleştirecektir
Maalesef bir çok kadın doğru yaptığını düşünür ama anlık hazlar alır kısa süre sonra tekrar aynı şehvet uyanır00 Yorumla Çok zor bir durum, bu konuda psikolojik destek verebilirim size. Teşekkürler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende kimseye güvenemiyorum kadinda hastaluk kmi gar falan diye bende duzenli biri olsun istiyorum hayatinda sakincasi yiksa seninle tanismak isterm bende 27 yasindayim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen genel olarak hep istekliyim yuksegim ve oyle herkesle yapmam asla hastalik kaparim diye birtek eski kiz arkadasimla yasasik oda sınırlı şekildeydi ve aryik duzenli guvenebilecegim kadin olsum istiyorm hastalik falan yok ve partnerime uyarim sakincasi yoksa en azindan tanima firsati veririmaiin gizli deilim yazarsn sevinirim
Cevap sahibi1 yılCiddiyim ve tutkulu sekilde duzenli sizi tanimak isterim hep yuksegim hem belki ayni sehirdeyiz
Yani güvenilir düzgün birini bulman gerek. aksi halde bu durum seni hep mutsuz edecektir
00 Yorumla
1 yılBen evlenemedim bile sen hiç yoktan bir şeyler yaşatmışsın 😑
00 Yorumlap*rno yardımcı olabilir belki, ama geçici olarak tabii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel hobiler edinmeye çalış düşüncelerini meşgul edecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon, oyuncaklar falan. Daha da önemlisi bunlardan uzak durmak istiyorsan bir uğraşlar edinmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef bizler bastıramıyoruz ya msst ya da ilişki açıkmısın merhaba
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAçıkmısın kapalımısın
Gizli Üye(36-45)1 yılBastırırsan bir süre sonra senin bünyene zararı olur. Onun yerine sabredip düzgün birini bulman gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOhisse tamamen doymadan çok zor bastıramazsın boş kalmamaya çalış başka şeylerle ilgilen😏😒 kötü b durum bilirimm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstanbuldaysan guvenebilirsin bana
.. güven verebilirim?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen şimdi ciddi ciddi burdanmi medet umuyorsun yapacağın şey belli degilmi zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOyuncak denedinmi
Gizli Üye(30-35)1 yılGüvenebileceğin birini bulabilirsin, düzgün insanlar da var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüven hemen oluşan bir şey değil. O zamanı kimseye tanımıyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani güvenmeden yapma ortam berbat ben de çok yüksek hissediyorum bu aralar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. kendi kendine yapacaksın. ;)
00 Yorumla
1 yılNeden güvenmiyorsun sebep ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Ciddi olarak soruyorum, neden güvenemiyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Konuşabiliriz istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılYeniden evlen sen iyisi
00 Yorumla Başka şeylere kafanı yor, boş kalma
00 Yorumlayapay esyalar alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanalda muhabbet ederek denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayal gücü ve biraz beceri
00 Yorumla
1 yılO kadar haklısın ki. Tatlı yiyor musun fazla?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durumun çok zor değil mi öteki turlude adın çıkar
00 Yorumla
1 yılSana masaj yaparim ucrrtsiz
00 YorumlaCinsel oyuncak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yapsan?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüvenrceksin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldildoyla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSopuk suyla duş al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGel seni hayrına bi
00 YorumlaEvlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılişin zor hemde cook
00 Yorumla
1 yılHergün mü böylesin
00 Yorumla
1 yılGüvenilir biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanal yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBastırma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz