Günde 2-3 sefer yapıyorsan normal bu 7-8 olursa fazla azaltmak için plates yap o ihtiyaç gelince bastırmak için yürüyüş yap beyin yürüyüşe yönlendir masti unututsun
eee bu baska bir durum ki :) yani duzenli iliskilerde bu hissin zarari olmaz ya da baskisi :) hepsi bu senin durumunda ise mesguliyet bulmalisin hepsi o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Valla o istek geldiği zaman pek bişi fayda etmiyor yapıyorum kasıklarım taş gibi oluyor ağrı yapıyor
Günde 2-3 sefer yapıyorsan normal bu 7-8 olursa fazla azaltmak için plates yap o ihtiyaç gelince bastırmak için yürüyüş yap beyin yürüyüşe yönlendir masti unututsun
yapmak süreklide olsa ayıp bişi değil :) yanlış düşünüyorsun nasıl ıstıyorsan öyle ol canm
ama zararlıymiş
yok öyle bir şey canım ya her yazana inanma sen ben gibi bir çok kişi var ne zararıymış.
Unutkanlık yapıyor çok fazlası. Tecrübeyle sabit. Yaklaşık 3 yıldır her gün ve bazen 2 3 hatta 5 e kadar çıkıyordum.
Bu libido meselesi 36 yaşına geldim. 5 sene Ukraynada yaşadım. Hala doyamıyorum. Bu yaradılış meselesi
Masturbasyondan bi şey olmaz. ellerin temiz olsun yaparken yeter. Eğlenmene bak :D
Yokluğami düstün biz zor günlerin adamiyiz🤣ara beni cepten
İstek gelince mastürbasyon yapıyorum geçiyor her gün yapıyorum
Oruç tut iyi geliyor. Özellikle 5 günden sonra rahat edersin sonra 1 hafta normal devam sonra tekrar oruç.
Engel olamazsında şimdilik Bir kaç gif foto falan işini görür mü
Niye engel olamayım
Arzular bir kez bastırdımı dönüşü olmayan bir yola girmiş gibi bırakmaz
Aman yap gitsin ölmiycekmiyizz ya kötü bişey yapmiyinki kendince yaramzlık yapin diyelim biz ona🙃
Yap gitsin bee ellerin buruşup yatak su oluncaya kadar
Ne zararı var mı erkeklerde sıkıntı yaratıyo da kızlar da sorun olmaz
Üst üste birkaçkez yapmak bir süre seni bu arzuya teşvik etmeyecektir😊
mastürbasyon ya da seks yapıyorum
Birazdan yapıcam jsjs bastırmıyorum
Süreklimi yapıyorsunuz peki
Yani aklıma geldiginde evde müsaitse
Babannemizi düşünüyoruz
Kasmamalısın. Bastırınca daha kötü oluyor
Aynı şey bende de var ya
ihtiyaç olduğu için mecbur gidereceksiniz
İradem güçlü
İsin zorrrrr
Sevişme zamanın gelmiş.
Sana yardımcı olabilirim istersen
Yap nolcak ki yaş kaç bu arada
Bastırma sal gitsinn 😂😂
Yapmadan bastıramazsın
Kötü filmler izleme kafanı baska seylere odakla
Biraz hastayım haliyle hep yataktayım o yüzdenmi surekli aklima geliyor anlamiyorum
Olabilir hem mastürbasyon yapmak duygusal olarak cok yıpratıcı ve cok yanlış
Neden yıpratıcı
Psikolojik olarak kendini kötü hissedersin ve oldukça fazla vitamin kaybedersin vücuda cok zararlı
birini bul :)))))
Ne alaka
ne alaka mi
Evet bakireyim cinsellik yasamak istemiyorum
eee bu baska bir durum ki :)
yani duzenli iliskilerde bu hissin zarari olmaz ya da baskisi :) hepsi bu senin durumunda ise mesguliyet bulmalisin hepsi o
Bastırmıyorum
Sevişerek
Evlenin
Sevişerek
Düzenli s*KS ile
Bastirmiyorum
Partner bulmak
Hep mastürbasyon
Yaş kaç nereden çıktı bu azgınlık 🤣
Derdimiz aynı
yapıyorum