Merhabalar. Ben 25 yaşında bakire bi kızım. Duygusuz sekse hep karşı olmuşumdur. Sevdiğim ya da eşim olan insanla özelimi paylaşma taraftarı biriyim. Ama bu son aylar dayanılmayacak hal aldı sürekli klitoris hassasiyetim var dışarda bile tuvalete gidip onun hassasiyetini geçirmek zorunda kalıyorum. Peşpeşe mastürbasyon falan yapıyorum ama bitürlü geçmiyor. Sizde böyle dönemden geçtiniz mi? Normal mi? Kafayı yedirtecek bana nasıl geçecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, hormonların artık daha fazlasını istiyor, orgazm sadece zevk değil, aynı zamanda vücudun ihtiyacıdır. Bu ihtiyacını gidermen için hormonların sana sürekli baskı yapıyor, yaşına baktığımızda da bu çok normal bir durum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler herseyi yapiyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz sizde yasayın bu arzuları bastırmayın. Bakır erkek mi denk gelecek sanıyorsunuz
09 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün :((
- +1 yıl
Gerçekler bunlar. Bakır erkekler sadece medrese ve tekkelerde var. Onlarda max 22 yasinda evleniyor. Bakırım diyen bile oral yapmış veya yaptırmıştir emin olun
Soran+1 yılOha ya kalbim çıt etti şu an
- +1 yıl
Siz bilirsiniz yana yana kocanıza obje gibi saklayın kendinizi🤭🤭🤭
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
En azindan bekaret vermeden oral seks ile sevişmeyi yapabilirsin bu kadar bastırma arzularin8
Soran+1 yılHa elim ha oral ne farkeder
- +1 yıl
Oooo cok farkeder
- +1 yıl
Hatta sana başka biri eliyle yapsa bile cok fark eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok dar giyinmeyin, çok sıkışık durumlarda kalmasın özel bölgeniz, her gece düzenli akıtıp dusa girin ve gün içinde düşünmemeye çalışın.
Herkeste hormon var ve gündelik yasamimizi alt üst ediyor. Zina ise hayati mahveder bitirir, mecburen kendi kendimize yapmamiz lazım ve dengeyi tutturmak gerek.
112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim harama düşmeyin asla. Helal dairede olsun ne olacaksa. Zaten zina edilse de bir şey değişmeyecek. Merak var sadece.
Soran+1 yılKesinlikle istemiyorum zina. Allah yardım etsin. Erken evlenmekte fayda var sanırım😁
Cevap sahibi+1 yılEvlilik nimet ya nimet. Ama kıymetini bilmiyor millet. Başımda iki gündür müthiş bir ağrı var düşünün. Elimde de değil bu durum, sonrası ağrı vs :))
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılYok kardesim keske. Evli olsam su an başım ağrır, ağrım olur muydu midemde :)))
Soran+1 yılOff off 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa maalesef :))))
Resmen gündelik yaşamımı etkiliyor bu saçma durum ya. Elimde de değil yani. Bu kadar yüksek olmasa iyi olurmuş hormonlarım :))) Günaha da elhamdülillah girmem derken işte kaliyoruz böyle acıyla :D
Soran+1 yılBide yapmayan erkek yok diyolar. Var işte. 😂😂ben çok iyi anlıyorum çok🤣
Cevap sahibi+1 yılYok ya yapmam :D
Zinaya bulaşmadım elhamdülillah gerek de yok. Kendi kendine de zor bitiriyor insan :D Ya da tam tatmin olmuyor vs derken al başına bela :))))
Soran+1 yılYaş kaç sizin?
Cevap sahibi+1 yıl32 :D boxer giyemiyorum :)))) Yorumdaki dar giymeyin lafı ondandı
+1 yılSpor yap gün içinde kendini yormalısın. Yalnız kalma yoksa aklına gelir sürekli. Ayrıca evlenme imkanın yok mu
18 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmama gerek yok her an oluyor. şu an öğrenciyim. :(
- +1 yıl
Anladım, şuanda da var mı istek peki?
Soran+1 yılHep var
- +1 yıl
Ateş bacayı sarmış. E rahatlatmıyor mu mastürbasyon yapmak? Günde kaç kez yapıyosun?
Soran+1 yılHayır geçmiyor 2 dk sonra yine aynı bazen 1 dakika ahdhhshahah
- +1 yıl
Yapma ya 😂😂 şuanda tek misin peki?
Soran+1 yılHayır😂😂
- +1 yıl
Kalma zaten, yoksa yine tokatlamaya başlarsın klitorisi.
Mastürbasyon sadece geçiştiriyor o lezetti tatmadan ruhun bedenin tatmin olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girince farklı mı oluyor? Geçer mi yani
Soran+1 yılHaklısınız gerçekten. Teşekkür ederim
+1 yılBol bol spor yapmalısın kendini yormalısın ancak o şekilde kurtulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu daha önce de duymuştum gerçekten isteği azaltıyor mu
- +1 yıl
Evet azaltıyor vücudunu yorduğun sürece libidon düşer daha sağlıklı mastermasyon yaparsın
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
Onu zor bastirirsin daima bir adimi önde olacak 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle dönemler kadınlarda cok olur bu durtu seks yapmak için kodlanmış vucudjmuza bite baştkrılmaya. Alışırken taşıp dolan afzularda cabası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Başka konularla meşgul olmaya çalış. Sürekli düşüncen oraya gidince ondan artıyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu bastıramazsın şu soruyu yazarken bile aklın gitimiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbünye silkelenmek istiyor. doğal döngü tabi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli mastürbasyon yapabilirsen kendini biraz daha rahatlatmış ve sosyal hayata adapte olmuş olarak görebilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ekonomiyi düşün böyle anlarda :)
15 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahahah
Soran+1 yılGahahahahha işin kötüsü o da fayda vermiyor
Soran+1 yılHahahahahahah😁😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes böyle emin olabilirsin spora başlama sakın o daha fazla arttırır 😀
08 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah gerçekten herkes böyle mi😂😂ay çok zor
Cevap sahibi+1 yılAilenle mi yaşıyorsun başka şehirde mi tek yaşıyorsan rahat rahat yaparsın mastını😀
Soran+1 yılyapmak da sorun yok geçirmiyor ki🤣
Cevap sahibi+1 yılDemek ki yanında bizim gibi ateşli ve fiziği güzel bir erkek kankan olsa yanmıştın😂
Soran+1 yılKeşke
Cevap sahibi+1 yılO an ne yapmak isterdin fiziği güzel ve ateşli kankana yan yana oturuyorsunuz arabada mesela
Cevap sahibi+1 yılYanında olsam baştan çıkarmama gerek kalmazdı galiba😂😂
Cevap sahibi+1 yılYapmaya mı gittin😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu denli bir isteği bastırmak zamanla daha büyük sorunlara yol açar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibii
Cevap sahibi+1 yılİlişkide tatmin olamama en başlıcasi, istek kaybı, erken boşalma gibi şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evlenince rahat edersin bu konuda evlen.
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi o zaman :/
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen istediğin kadar duygusal ilişki ara ön taraf huysuzlanmaya başlamış. onu doyurman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, duzgun mastürbasyon yapabildigini sanmiyorum.. Emin misin dogru yaptigina?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ay yapmadan durabilirsin sonrası kendini kolay frenleyenilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabretmek en güzeli bak bana
16 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi sabır halindesiniz😃😃
Cevap sahibi+1 yılEvli ve sabırlı ay utandım 🙈 😂
Soran+1 yılEvlendiniz yani. Hayırlı olsun. Darısı başıma hhahahah
Cevap sahibi+1 yılYani evlendim ama eşim yurtdışında 😀
Soran+1 yılAy bu daha da kötü galiba. Görüp. Kaybolması. Allah kavuştursun😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha teşekkür ederim sıkma canını ben seni anlıyorum anlatmak istersen dinlerim bu arada kafan dağılır biraz
+1 yılSpor yap karbonhidratı da azalt
10 Yorumlavurdur kurtul serin hikayeler yazma burada boş insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşına kadar sevdiğin birisi nasıl olmadı
21 Yorumla
Soran+1 yılOldu tabii ki ama o aşamaya gelmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılEnerjini başka şeylere harca yürüyüş yap mesela
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek profler sazan gibi atlamış hemen
00 YorumlaKendini tatmin edebilirsin
00 YorumlaSextin ise yarayabilir
00 Yorumla
+1 yılartık bir şeyler yaşama vaktin gelmiş ;)
01 Yorumla- +1 yıl
bence artık sınırları kaldır ve bu duruma bir son ver ;)
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O nasıl bir şey yapmadigin halde istemek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDolunay var ya aşko o yüzden de etkili
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Regl dönemin yaklaşmış ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece o zaman oluyordu şimdi ayın her günü regl döneminde gibiyim😂
Soran+1 yılHahahahahahaha evett😂😂
+1 yılCiddiysen tanışmak isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanını bekle tabiki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. ne demeli, bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılEvlen bacım evlen
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi😁😁
- +1 yıl
O da evleneceğin adama kalmış 😂😂
Soran+1 yılŞansa mı yani ay bayulcam😂😂
- +1 yıl
Pek şans sayılmaz o da senin elinde 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aştım bunu
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıll