Öncelikle daha önce cinsellik deneyimi olan benim gibi kişilerin illede bakire olsun veya illede hiç bir kızla birliktelik yaşamasın bakir olsun deme hakları yok! İstediğin kadar geçmişinden pişman ol o an o işi yaparken senden mutlusu yoktu. Ama evleneceğin sırada yok bakire olsun yok hiç bir kızla oynaşmamış olsun bilmem ne. Bu düşüncelerimi çoğu arkadaşım yadırgıyor ben de onun için anonim olduğum bu platformda söylüyorum. Bu konuda bana katılmayanlara da ben katılmıyorum. İstediğin boku ye sonra namus naraları salla sağa sola. Özellikle erkek tarafında var bu gerçi biraz klasik olacak ama hep o göster oğlum amcana pipiniciler yüzünden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen cahil desin isteyen yobaz ama umrumda değil. Bir insan evlenmeden zina işleyemez arkadaş. Nokta. Deli gibi aşık ol ya da olma o an şeytana uy ya da uyma bunlar hep bir vesvese. İradesini koruyamayan bir adamla işim olmaz benim. Ya bir evliliği beklemek bu kadar mı zor bu insanlar bu kadar mı iradesiz bu kadar mı sabırsız ya? Ben anlayamıyorum cidden şu bakire bakır olmamayı normal karşılayan insanları cidden anlayamıyorum. Senin eşin önceden birileriyle yiyişmiş olacak senin miden alıyor mu bunu? Bir kız bakireliğini korumalı. Ya da bu bakirelik çok önemli değil evet zar yirtilmasa da millet neler yapıyor ama bir kadın kendine bu hakareti yapmamalı ya. Yok aşığım yok beni çok seviyor biz evleneceğiz falan filan bunlar hikaye! Hiçbir erkek ciddi düşündüğü biriyle yatmaz sevişmez. Hala bunu anlayamayıp bekaretini veren kızları anlayamıyorum cidden. Evet kadınların işi gerçekten çok zor. Onların korumak zorunda olduğu şey bir nevi belli olacak bir şey erkekler de bu sorun yok gidip onunla bununla yatsa da bunu kendisi söylemedikçe bilmemizin anlamı yok. Ama işte bir erkek de korumalı bakirliğini. Ben önceki ilişkilerinden on sevisme yapan biriyle bile ilişki düşünmüyorum. Gelip bana her boku yedikten sonra cahildim çocuktum zamanında yaptım derse suratına yer bir tane. Git elalemle keyif yap sonra hataydı pismandim de yok yaaa ne ala memleket. Biz nasıl isteğimizi bastiriyorsak o erkek de bastıracak arkadaş. Gitsin mastürbasyon yapsın gitsin p*rno izlesin ama bir ilişkiye girdim derse bana o adamı ben de komaya sokarım. Ben canım gibi koruduğum namusum bastırdığım duygularım zevklerim heveslerim bir namussuz için miydi? Ben geçmişine de takılırım insanın. Çünkü bir insanın karakterini geçmişi belirler. Her haltı yiyip hataydı yaptık bi ara diyorlar sonra da. Yok arkadaşım yok böyle dünya. Her iki taraf da namusunu koruyacak. Önüne gelenle yiyismeyecek öpüşmeyecek. Benim yaptığım en uç şey erotik film izlemek. İleride her boku yiyen biriyle olmam ne kadar adaletli?
13 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben her boku yediğim için kendimde o hakkı görmediğim için zaten bekaretini korumuş bir insanı kendime hak görmediğimi belirteyim. Ayrıca güzel kardeşim bu kadar öfkelenmene gerek yok bu hataları yapmış bir insanı allah affediyorsa sen kimsin elbet senden daha güzelini çıkarır karşısına gerçek anlamda pişmansa tövbe etmişse vs. Yok ağzına çakarım bilmem ne falan. :D Erkek de belli ediyor merak etme o kadar kolay değil. Yatakta saf ayağına yatamaz hiçbir erkek 1-2 defa yaşamışsa neyse belki ama çok yaşayan kişi illa ele verir.
- +1 yıl
Cok guzel soylediniz.
Cevap sahibi+1 yılYa belli etse de hangi kız anlar ki. Şahsen ben anlamam
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakir bir erkek olarak bekaretin önemi çok azdır.
Nedeni ise, karakterin, fikrin, düşüncenin bekaret çerçevesinde sıkıştırılmayacağı kanısındayım.
Bakire olup aslında bana çok zıt birisi olabilir.
Bakire olup, aslında hiç hayırlı birisi olmayabilir.
Onunla olmamam için bir neden varsa temel artıları ve bakire olması bir sebep olamaz.
cut.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılBence fazla naralar attın. İş ciddiyete bindiği zaman önemsiz olan bekaret birden kadir kıymete biniyor nedense 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığından böyle düşünmene hak veriyorum
Eşim bakire değildi ben de bakir değildim. Tamamen katılıyorum saçma sapan bir algı sadece illede bakire olsun kafası.
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmak icin ;)
00 Yorumla
+1 yılbekaret önemli değil yani her halti yiyip bakire kalanlar için dedim bunu yoksa önemli tabiki sadece tek başına o önemli değil
bekaret ruh da olmalı bedende değil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasının altında inlemiş birisini çocuğumun annesi olarak göremem. Psikolojik veya başka bir şey. Ne olduğunun önemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSen olayı yanlış anlamışsın kanka. Sen hayatın boyunca yapmamışsın senin zaten hiç yaşamamış birini istemek hakkın.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne