Cinsel Yaşam Sorumuz ilişki profesörlerine geliyor: “Gerçek aşkın temelinde … vardır!” cümlesindeki boşluğu nasıl doldurursun? (Sayfa 6) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4377 Sorumuz ilişki profesörlerine geliyor: “Gerçek aşkın temelinde … vardır!” cümlesindeki boşluğu nasıl doldurursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 120 kişi beğendi
__MADHUBALA__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Uyum ve haz diyorum ikiside benim için çok önemli 2 0 Yorumla
humanist2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl hiçbir şey yok sonu hep hüsran 0 1 Yorumla civciv +1 yıl neden ki Yorumla
fadime75 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Uyum olmazsa hiçbişe olmaz 0 1 Yorumla civciv +1 yıl -katılıyorum Yorumla
Yagmur_chs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl hepsi önemli ama en önemlisi aşk 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl bence uyum ya kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçek aşkın temelinde haz vardır bence 0 1 Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Kesinlikle katılıyorum... Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saygı be uyum en önemlileri 😀 1 0 Yorumla
osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Şehvet ve seks vardır gerisi yalan 😉 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gerçek aşkın temelinde sağlık vardır 😃 1 0 Yorumla
emsidolmayanvideo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle haz vardır olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Mutluluk , uyum yazayım da artık çıkmasın soru. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. elbette uyum başka bir şey düşünemiyorum 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seks 😂 daha özelinde oral 0 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. NEt, keyifli bir seks vardır. Tutku ile birleşen. 0 0 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ne denirse denirsi tek bir cevap var "SAYGI" 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Eğer Kalpler Uyusuyorsa O Aşk Doğmuştur Zaten 0 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. gerçek aşk ten uyumudur yeterki o an sıcak olsun 0 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Uyum hazzı getiriri haz cinseliği 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Uyum önemli uyumEn önemlisi 0 2 Yorumla civciv +1 yıl çiftler birbirini tamamlamalı bir elmanın iki yarısı gibi uyumlu olmalı Yorumla bafiabi +1 yıl @civciv bizde hiç olmayan maalesef Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Uyum ve haz diyorum ikiside benim için çok önemli
Tutku ve arzu vardır temelinde.
Sıcaklık, sevgi, çekim ve tutku 🔥❤️💞
Güven ve ten uyumu vardir...
Saygı, sevgi, güven ve şehvet 🔥
Kesinlikle 1) ten uyumu 2) kafa uyumu
Sevgi, saygı, güven, dürüstlük vardır.
Mutluluk vardır gerçek aşkta
hiçbir şey yok sonu hep hüsran
neden ki
Uyum olmazsa hiçbişe olmaz
-katılıyorum
hepsi önemli ama en önemlisi aşk
bence uyum ya kesinlikle
Gerçek aşkın temelinde uyum vardır.
Gerçek aşkın temelinde haz vardır bence
Kesinlikle katılıyorum...
Erkekler Ne Diyor
Emek vardır tabi ki başka ne olacaktı
Saygı be uyum en önemlileri 😀
Haz Sıcaklık Uyum Aşk Vardır
Şehvet ve seks vardır gerisi yalan 😉
mutluluk ve haz vardır :)
Gerçek aşkın temelinde sağlık vardır 😃
Kesinlikle haz vardır olmazsa olmaz
Mutluluk , uyum yazayım da artık çıkmasın soru.
Parayı unutmuşsunuz 😂😂😂
Hepsi nanay cevap? meslek sırrı?
elbette uyum başka bir şey düşünemiyorum
sadakat ve sevgi bu ikisi olmadan diğerleri olmaz bence
Islaklıkk geliyor ımhh ıhmm
Gerçek aşkın temelinde güven vardır
Seks 😂 daha özelinde oral
S. e. x Vardır şahin hocam saygılar
ten uyumuuuuu bence derim
NEt, keyifli bir seks vardır. Tutku ile birleşen.
Ne denirse denirsi tek bir cevap var "SAYGI"
Haz... soruma da cevap verir misiniz?
Seks var sekss başka ne olacak 😍
Eğer Kalpler Uyusuyorsa O Aşk Doğmuştur Zaten
Huzur eklemeyi unutmuşsun (:
Sevgi sadakat anlayış vardır.
Afrodizyak 😂😂😂😂😂😂hsshshsh
gerçek aşk ten uyumudur yeterki o an sıcak olsun
Sadakat güven derim otesi yok
Uyum hazzı getiriri haz cinseliği
Uyum önemli uyum
En önemlisi