Cinsel Yaşam Sorumuz ilişki profesörlerine geliyor: “Gerçek aşkın temelinde … vardır!” cümlesindeki boşluğu nasıl doldurursun? (Sayfa 10) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4377 Sorumuz ilişki profesörlerine geliyor: “Gerçek aşkın temelinde … vardır!” cümlesindeki boşluğu nasıl doldurursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 120 kişi beğendi
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. karakter olmalı o yoksa aşkta sevgide yalandır 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hepsinden ufak ufak olmalı 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevgi ve saygıyı da eklemek lazım 0 0 Yorumla
af_1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Karşılıklı istek olmalı... 0 3 Yorumla Ashıık +1 yıl kesinlikle ama uyum şart Yorumla af_1907 +1 yıl İsteksiz uyum olur mu Yorumla af_1907 +1 yıl Elmanın iki yarısı gibi onlar Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acı, dert çile. D- Hepsi… Seç birini 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluluk bence zaten gerisi gelir 0 0 Yorumla
erayca Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Sadakat vardır , ten uyumu vardır 0 1 Yorumla civciv +1 yıl sadakat olmazsa hiçbir şey olmaz doğru Yorumla
Dost07 Takip Et Xper 4 Yaş: 55 +1 yıl Gerçek aşkın temelinde güven ve uyum var. 0 1 Yorumla Aleyna +1 yıl güven fav Yorumla
Pişmaniye_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sadakat güven uyum bunlar olmadan olmaz 0 1 Yorumla Aleyna +1 yıl sadakat güven kesinlikkle Yorumla
prensgabric Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Benim favorim tırtıklı kaygan ve nane aromalı 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl nirvana serisi harika Yorumla
Zevk_veren_erkek Takip Et Xper 4 Yaş: 104 +1 yıl sadakat vardır gerçek aşk da 0 1 Yorumla civciv +1 yıl en önemlisi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Erkekler Ne Diyor
tabi ki de haz diyorum ben
karakter olmalı o yoksa aşkta sevgide yalandır
Hepsinden ufak ufak olmalı
Sevgi ve saygıyı da eklemek lazım
Haz, sevgi, samimiyet, mutluluk
uyumm
canım... Aptallık... Zeki insan aşka inanmaz.
Karşılıklı istek olmalı...
kesinlikle ama uyum şart
İsteksiz uyum olur mu
Elmanın iki yarısı gibi onlar
Acı, dert çile. D- Hepsi… Seç birini
İnsan mutlu oldumu. Her şey güzel olur
Sicaklik abiiiiii baska 🔥🔥🔥🔥
Uyum çok önemli bence 🙂🙂
😍
Mutluluk bence zaten gerisi gelir
haz ve mutluluk seks vardır
Gerçek aşk var mı ki temeli olsun..
Güven anlayış ilişkinin temelidir
Anal seks vardır bence ilgi alanım çünki
Birsey bulamadim nedense aklima gelmedi
sadece seks yeter ilişki için
Güven ve mutluluk olduğunu düşünüyorum
Tabikide haz dopamin endorfin
Sadakat vardır , ten uyumu vardır
sadakat olmazsa hiçbir şey olmaz doğru
Gerçek aşkın temelinde güven ve uyum var.
güven fav
Sadakat güven uyum bunlar olmadan olmaz
sadakat güven kesinlikkle
Gerçek aşkın temelinde uyum vardır
haz edeceksin sevişmekten
Mutluluk vardır başka ne olabilir
Benim favorim tırtıklı kaygan ve nane aromalı
nirvana serisi harika
Ooooo süper en sevdipim bu ama
sadakat vardır gerçek aşk da
en önemlisi
Tabiki heyecan tutku seks hersey tamamlar