+1 yılYahu adam ödemek zorunda mı? Sevgilin sadece kocan bile değil ki evlilikte bile eşitlik vardır, olmalı. Adam para vermek isteseydi, en güzel e. cortu bulur onunla tatile giderdi daha mantıklı. İşinize gelince feminizm, konu paraya gelince erkek ödesin yok öyle. Biraz bireysel olun, kendinizi ezdirmeyin muhtaç olmayın. Sonra parasını da ben veriyorum deyip tepenize çıkıyorlar ağlayan siz oluyorsunuz. Bir de bu kafada olup yabancı erkek isteyenler var ki ne komik. Yabancı erkek zırnık koklatmaz, lafını etsen sen o. pu musun neden paranı ödeyeyim der. En iyisi Orta Doğu zihniyetli Türk erkeği ile devam edin sizin gibiler. Eminim ki tatile de parasını o verecek zaten diye gitmişsindir. Ayrıca hala yol paran var mı diye sormasını dert edinmişsin, iyi bari harçlığın var mı diye de soraydı.. Kendinizi bir erkeğin parasına düşecek kadar nasıl ezik görebiliyorsunuz anlamıyorum,çok mu fakirlik gördün? Seni yolun ortasında silkelemesine değilde para vermesine takılmışsın, eline para verdiğinde utanmayacak mısın? Eğer dediğin gibi silkelemişse ayrıl, belki babası elalemin kızına para yedirme diyordur o da yalan söylemek zorunda kalmıştır, direk yüzüne bunu söylese hoş mu? Ayrıca yorumlarda sürekli cinselliği söyleyen insanlarda var, kullanılmışsın falan diyorlar, ne alaja abi? Seksten sadece erkek mi zevk alır, neden kullanılmış oluyor kadın, iki tarafında rızası var sonuçta,çıkın artık şu kezban kafadan. Hepsinin kafasının altında kadını cinsel obje olarak algılıyorlar, madem seninle yatmış paranı da ödeseydi demek istiyorlar
29 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Knk kız para ödemek değil yalan söylemesi koydu demiş bu 1
İKİNCİSİ eğer davet eden ve ısrar eden kişi karşı taraf ise ve kıza paran var mı yok mu diye sormadan ona ödetiyor ise bu AYIPTIR - +1 yıl
@aybenn00 Kaç kadın tatile davet edipte erkek arkadaşının parasını ödemiştir sence? Şahsen ben ödemem bu yüzden ödetmemde, sonuçta teklif illaki birinden çıkacak, bu yüzden herkes kendi parasını ödeyeceğini bilse ilişkiler baştan böyle kurulsa, bende ödeyeceğim diye düşünerek maddi imkanına göre evet ya da hayır der.
- +1 yıl
Öfff haksız olduğunu görünce yorumumu silmiş biraz eleştiri kaldırın be
- +1 yıl
Sana değildi bu telefon kafayı yedi
- +1 yıl
@hydroxidee Yalan kısmını açıklamıştım tekrar söyleyeyim, belki babası yüklü miktarda sevgilisine para harcamasına kızacağı için utanıp yalan söylemiş olabilir, sonuçta babası kız için nasıl tabir kullandığını bilmiyoruz elalemin kızlarıyla para ezme diyen bir baba olabilir bunu sevgilisine söylemeye çekinmiştir, kaldı ki kendi parasını ödemiş yani öyle bir davranılıyor ki sanki adam kendi parasını da ödetti..
İkincisi, maalesef bu ataerkil ülkede tatil vs gibi şeyleri erkek teklif ediyor genelde e her teklifinde ödeyecekse... Onu geçtim yukarda da açıkladığım gibi hadi kız teklif etti, kaç kadın teklif edipte erkek arkadaşının tatil parasını ödemiştir ki... Kadın ödese bu sefer rererörö yapılır gene para yedirdin derler. Kim ilk teklif ettiyse o ödemeli kafasıyla hareket edilmemeli.. Şahsen ben teklif etsemde ödemem ödetmemde, herkes kendininkini ödesin. İlişkiler eşit ödemeyle yürürse kişi bunu baştan bilir ve maddi imkanına göre davete icabet etmek ona kalır, şokta olmaz böyle. Zira yurtdışında bu gibi kuralların da k'si yok, çok demode - +1 yıl
Ben kaldırmadım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Konu şuki sen onun bulunduğu şehire gidiyorsun Seni misafir olarakta agırlıyacagı gibi karşılamıyor peki kendi sokakta mı kalıyor seni otele götürüyor Keyfini Yapıyor Bide ihtiyacını gideriyor sana Otel ücretini ödetiyor artı otagarda terkedip gidiyor otobüsün hareket etmeden peki sen bunları kabulleniyorsan diyecek bişey yok ikili ilişkilerde olması gereken prosedür böyle değildir maalesef Ama hatasız kul olmaz derler aradyıp seni çağırdıgında uygulanan gereken politika belli bundan sonraki zaman diliminde
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biz kahve bile ismarlatmak istemiyoruz, şunun yaptığına bak. Sevgili olduğuna emin misin yoksa siz sadece birlikte olmak için mi buluşuyorsunuz? Bence onun umrunda değilsin. Yerinde olsam bu kadar anlayışsız biriyle değil sevgili olmak, hesabına küçük miktar para yollar, seninle işim bitti der, irtibatı keserim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlginç bir durum. Eskiden olsaydı bu durumu eleştirirdim, insan bu davranışları bir kıza reva görmez derdim. Ancak hayatta yediğim ağır kazıklardan sonra kızlara artık acımıyorum. Ne yapalım hayat böyle acımasız. Bu yüzden her zaman kazık yiyebilirsin, bunlara alışmalısın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni kullanıyor resmen
Hem mali acidan hemde diğer konudan
Seni yakındır terketmesi
Ortada kalacağına uzulecegine sen terk et
Melettir ne hali varsa görsünBen olsam hiç bir şekilde yüzüne bakmam Garanti seninle buluşma haricinde pek ilgili değildir İşi düşünce daha çok ilgileniyordur1612 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle insan biraz düşünceli olur en azından paran var mı diye sorar
- +1 yıl
Ben olsam o parayı öder o günden sonra da bir daha konuşmaz it gibi peşimde koştururdum🙂
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
@blondeblondeblonde teşekkür
- +1 yıl
teşekkür @respectemir ve @naberbebeyiiiim
- +1 yıl
teşekkür @melikeplt22 ve @nuronlinecom beğenen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür şimdiden
- +1 yıl
Çok güzel yazmissin begenmek düştü bize 😄
- +1 yıl
@respectemir eyvallah
teşekkür @xpolina
+1 yılBazı ailelerde olağan bir durumdur. Sorunlar konuşulur. Tedbirler alınır, cezalar verilir. Kısa bir zaman sonra ya da ertesi gün hiçbir şey olamamış gibi davranılır. Sevgilinin sorun çözme yöntemi bu mu bilemiyorum. Böyle ise sorun babası ile iyi konuşması değil, para ödemeni gerektiren durum oluşmadan önce seninle istişare etmesi gerekirdi.
Neresinden bakarsan bak. Bu ilişkiyi sürdürmek doğru değil. Güven, paylaşma, sohbet etme, onay alma gibi ilişkinin temeli olan yapı taşları zarar görmüş10 Yorumlaher şekilde yerleştirmiş.. bu adam seni her türlü kullanıyor muhtemelen..
91 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, bir oldu ikincisine fırsat verme. Hayır restoran vs tarzı bişey olsa öde derim de adam her şekilde keyfine bakmış... Saflığına üzüldüm
53 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle teşekkür ederim kırmadan yorum yaptığın için erkekler baya kırıcı çünkü o an ısrar edince mecbur verdim yetmez gibi beni otogara bırakıp gitti yol paran var mı diye sormadı bile..
- +1 yıl
Öyle birinden Ayrılman gerektiğini anladıysan sorun yok.. hem önemli değil,, insanız neticede 🌺
Soran+1 yılHemde öyle bir farkına vardım ki uyansın ilk işim ayrılmak Olcak ❤️
+1 yılHep böyle değildi anlaşılan. Burada yalan söylediğine eminsiniz, ya sizin olaya karşı tepkinizi ölçmek istiyordur ya da ayrılmak için size zorba gibi davranıyordur. Bana nedense 2. şık daha yakın gibi geldi. Böyle sınamak olmaz "işini halletti gitti" gibi açık açık görünüyor.
Bencilce davranışı sadece bunu yaparak kalmamış daha da sürdürmüş.
Bir sonraki tavırları olayın iç yüzünü tamamen gösterir gibi.
Böyle de göstermiş ama yine de bir şey yapmak, söylemek için daha erken.10 Yorumla
+1 yılBu siteye yazmadan önce umarım ayrılmışsındır tabiri caizse adam etinden sütünden yararlanmış. Hem otelde seninle vakit geçirmiş hem parasını ödetmiş keşke ödemeden çıkıp gelseydin baksaydı başının çaresine. Ayrıca babasıyla ilgili yalan söyleyen sana daha ne yalanlar söylüyordur.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir saçmalık olabilir mi ya insafsız ben böyle birşeye oldukça karşıyım bir mekana falan gidildiği zaman yanımdaki kadına hesap ödetmem hani çoook zor durum da kalırsın alırsın borç v. s hayat müşterek ama sırf parasını yemek için bir yerlere gitmem saçmalık bu nasıl insanlar var anlamış değilim
10 YorumlaSen o tavizi en baştan ona hissettirip vermemiş olsaydın bu gün durumu yaşamak zorunda kalmazdın..
Fakat yine de hayır ben ödeyemem imkanım kısıtlı diyebilirdin.. ödeme yaparak yine ona taviz vermiş oldun..
Seni maddi manevi sömürmesine izin vermemelisin bundan sonra..
Herşeye evet demek yerine bundan sonra hayır demesini öğrenmelisin..12 Yorumla
+1 yılGüncele yazdıkların midemi bulandırdı çok ciddiyim. Böyle biriyle devam etme derim.
50 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz herif ya resmen kullanılmışsın hâlâ sevgilim mi diyorsun şu adama resmen inanamiyorum sana ayrıl gitsin zamanına yazık zamanına değer vermiyor sana gerçekten sevmis, değer vermiş biri böyle yapmaz bacım ayrıl şu pislikten üzer bu seni yapma bunu kendine
00 YorumlaBence hemen ayrıl seni kullanıyor bu ilişkiden bir şey olmaz tatile gitme fikri ondan çıkıyor, sana diretiyor vs. hesabı sana ödetiyor net seni kullanıyor eğer haberlerde senin içinde "Bir kadın cinayeti" diye bir başlık yazmasını istemiyorsan o ilişkiyi bitir ailenede bilgi ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Hem yalancı hem kullanıyor seni sadece. Çifte bela. Ödeme girişte alınır yalnız. Ben olsam ödemezdim. Otelin de parasını ödeyecek değilim. O muhtaç ben değil.
20 Yorumla
+1 yılAh bebeğim ya cok mu ariyorsunuz boyle erkekleri be, gecen sene burdan bi kizin ayagina ben gittim, oteli ben ayarladim , disarda yemegi ben ismarladim, evi geldigi yere uzakti trenle donecekti, yorgunsun taksiyle git dedim cok tutar dedi ben verdim, ustune yetmezmis gibi cebine 700lira koydum, alışveriş yaparsin benden biseyler al kendine diye, simdi tanıdığı arkadaslarini getiriyor bana😭
00 YorumlaNetflixte çıkan tinder avcısı vardı aklıma geldi sjjs
51 Yorumla- +1 yıl
5ay hapis yattı çıktı adam yine ava devam etti
+1 yılSeni kullanmış. Yani bir nevi. Yalan söylüyor. Net anlattıklarına bakarak. Önem verse seninle gelir ya da belli eder seni ne kadar onemesedigini. Ödeyip odememe değil mesele. Burada ki tavrı...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz sevgilimle bu şekilde oldu ama o her şeyi karşılayıp üstüne bir yığınla şey aldı bna gezdik ve gerçekten çok kötüydü morali ben giderken ikimiz de aglicaktik nerdeyse fiziken kullanılmissin falan diyen olmuş ama bence duygularını kullandırma onun hasarı çabuk geçmez seni sevmeyen saymayan bir adam ve üstelik iki yüzlü. Umarım bunca eleştiriden sonra silmissindir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana değer vermiyor öylesine takılmalı kız gozuyle bakıyor ve tahminen seni aptal buluyor. Terket ve yüzüne vur ki gayet akıllı olduğunu anlasın. Bence ayrılmalıdır yoksa zamanla aşağılık kompleksine girer kendini değersiz hissedersin. Özgüvenini zedeler
00 Yorumla
+1 yılNe b*k işin var otelde sende gitme o zaman hala akıllanmadınız mı sonra böyle yakınıyorsnuz gitmeyin abi eşek eşşektirr düzeltemezsin o zaman sen düzeleceksin
30 Yorumla
+1 yılOtogara bırakmış !!! Hahaha !!! İyi olmuş hem mala çakmış hem de parayı mala ödetmiş... kesinlikle anlatıp karıyı sevdim ücreti de ödettim demiştir 😂😂😂
30 YorumlaBen denilecek laf bulamadım çoğu erkek öyle
Mesele verip vermemeleri değil de insanın karakteri bu denli bozuksa denilecek laf yok
Otel parasını geçerim ama seni yolda bırakması insan olmadığını gösteriyor
Konuşmazsın artık umarım onunla15 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum çok büyük terbiyesizlik ama soru bana biraz trol geldi
- +1 yıl
Her zaman söylemişim aşk ve sevgi den önce insan güvenmeli, kadınlar kendilerini bu kadar teslim etmemeli yazdım size
- +1 yıl
Güven en çok önemli herseyden önemli
Kendinizi kullandırmayın,
Bariz bir şekilde kullanılıyorsunuz. Bu bir ilişkiden çıkmış tamamen çıkar amaçlı randevuya dönmüş. En acil şekilde hayatınızdan çıkarın bu kişiyi.
#Just20 YorumlaOnunla ne kadar ciddisin bilmiyorum ama bu şimdi böyle yapıyorsa ilerde daha kötü olur kadından maddi beklentisi olan erkekten ne sevgili olur ne de koca vesselam
21 Yorumla- +1 yıl
Kadının erkekten maddi beklentisi olmamali
- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef her turlu kullanilmissin. Yakinfa seni birakabilir. Biomiyorum iliskiniz ne kadar surelik.
Ondan ayril ama ayrilmadan once onu bir sekilde koseye sikistir. Verdiklerini fazlasiyla al. Bu gibi insanlar hakediyor.00 Yorumla
+1 yılHem seni kullanmış otelde odada hem de paranı ah kızlar yapmayın bunu erkeklere köle olmayın ağızlarına sıçnnn
32 Yorumla- +1 yıl
Yani genel olarak konuştum kanka üzerine alınma
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin yine otel. Biz sevgilimle farklı şehirlerdeyiz gelince yanıma otele değil onun erkek arkadaşının evine gitmiştik. Bu da kötü bişey 😂😂😂 Şansıma arkadaşları onun beni eve atmasından rahatsız oldu ve artık istemiyorlar.
37 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur yaza ailelerimiz tanışacak 😂
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur yapısı rahat sevgisini hissediyorum ama
- +1 yıl
Vala hayatta yapmam öyle bişey ya
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur Dediğim gibi herkesin yapısı farklı. Kıskanç biri değil. şu an çalışmıyor arkadaşının evine gelmek istemeyince sen benimle yakınlaşmak istemiyorsun diye beni suçluyordu 😂 otel olsun diyordum 500 lira veremem diyordu
- +1 yıl
Kıskançlıkla ne alaka milletin içini insan sevdiğini sokar mı yani yoksa buluşmazsın ve biriktirir doğru zaman beklersin takip atsana bi ya merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur Sadece görüş bildiriyorum takipleşmiyorm
Bir insan plan yapıp davet ediyorsa davet eden ödemeli adabı muaşere diye bir şey var, çok mu geldi hesap o zaman bölüşülür. Çok saçma resmen seni sömürmüş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadın esit diyenler bir kez kadın ödeyince terk et demişler. Cinsellik iki taraf için de faydalı degil mi? Niye erkek kullanıyor oldu şimdi? Erkek ödeseydi kadın kullanıyor olmayacaktı ama.
00 Yorumla
+1 yılHala böyle bir insana karşı umut arayı içindeyim deme sakın adam bariz mal gibi işini görüp orta yerde yani otogarda bırakıp gitmiş daha ne yapsın sana arkadaşım.. !!!
00 YorumlaYa durumu olmazsa anlarım bu biraz asalaklik veya insanları kullanma yöntemi bayan ve erkek farketmez karakter meselesi bence ben ayrilirdim hiç dusunmeden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Daha önce ona hesap kitlediysen ödeşmek istemiş olabilir o senin için para harcadıysa sen onun için para harcamıyorsan böyle bir şey yapması normal bir şekilde çıkaracak masrafları adam
00 Yorumlabazı kişiler sen onun parasını ye demiş oda hoş değil eğer seviyorsanız her şey karşılıklı olur ama ağırlık erkekte olur.. senin yerinde olsam bu olayın üstünde çok durmam ama baktım devam ediyor buna belli bir süre sonra muhattabı ve iletişimi keserim.
00 YorumlaYa ne şerefsiz erkekler var böyle. Hem parası var hem kadına ödettirmeye çalışıyor şerefsizler. Benim de başıma iki kere geldi. Beni kullanmaya çalıştığı an direk ayrıldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn vasıfsızla cikmissin sende be erkek mi o ne boş biriymis hem kendi işini görüp hem parayi verdiriyo sen slak misjn niye ödüyon çık git
10 YorumlaTüm bunların totalinde değer vermediği biri olduğun sonucu çıkıyor ayrıca yalan söyleyen birinden hayır gelmez ki
10 Yorumlaİyi yapmış. Kadın milleti böyle davranan erkekleri el üstünde tutar. Nazik ve centilmen davrananı da elinin tersiyle iter. Doğru ve yerinde bir davranış. Arkadaşı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim 🤌👏👍
10 Yorumla
+1 yılBirini adam akıllı tanınadan otele gitmeye ikna olman peki
20 YorumlaCimri demek, durumu iyi diyorsun demek para harcamamasini iyi biliyor, otelde seksi dahi belese getirmis, buda bir kabiliyet
00 Yorumlabu çok yanlış olmuş hanımefendi bir erkek otelin parasını asla bayan arkadaşına ödetmez bunu yapamaz her açıdan ters bir durumdur
00 Yorumla
+1 yıl@pilly_bhebek seninde böyle bir sevgilin olsa acaba elinde satırla mi baltayla mi gezersin katletmek için 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKelimenin tam anlamıyla şerefsizlik yapmış. Sen de buna sevgilim diyorsun. Adamın gözünden beş kuruşluk değerin yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle bir adama hala sevgilim diyor ve sana ulaşmasını saglıyorsan, senin aklından şüphe ederim...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıleleman heykelini dikmek lazım . aferim .
hem silkeledi , hemde masrafları ödetti.
bize denk gelmez boyleleri.
:)00 Yorumla
+1 yılÇocum otele ne amaçla atıldın? Amaç belli ! Her türlü düzü …mek denir buna. Seni tebrik ederim, hem kel hem fodulsun
00 Yorumla
+1 yılArkadaş biraz fazla cimri ve kusura bakma kendine kriz aramış bulmuş hem suyundan hem etinden hem parasından faydalanmış
00 Yorumla
+1 yılKomidinin ustunede üç beş bisiler atsaydin bari bune jigolo gibi 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle yapsaydım hak etmişti bunu 😅
- +1 yıl
Kesinlikle 🤭
+1 yılHem evlenmeden kendini becert hem de parayı sen öde. Resmen jigolo tutmuş gibisin yani
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz herif. Görüşmeye devam etmiyorsundur umarım. Kendine yaptığın en büyük saygısızlık olur.
10 YorumlaOrôspu musun sen otel paranı ödesin? Kendinizi aşağılamayı ne kadar çok seviyorsunuz lan
11 Yorumla
+1 yılOteli hep erkekler mi öder? Sen de zevk alıyorsun sonuçta seks yapmaktan. İstemesen gitmezdin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam terk ederdim bir kere enayi yerine koyan her zaman koyar.
10 Yorumla
+1 yıl😂😂 işte birlikte olacağın insanı iyi seçmen lazım.
10 YorumlaKiz niye gottin sen ozmannn onun ödemesi lazim cünkü ondan cikmiş fikir
10 Yorumla
+1 yılne enayiler var hem veriyor hem de otel parasını veriyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönünce hemen ayrıl ondan😂
40 Yorumla Böyle insanlardan Uzak Durun Diye Diye Ağzımda Tüy Bitti Artık Anlayın Söz Dinleyin Artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni hem maddi hem de manevi bir şekilde kullandığı ortada sende onu engelle hayatından çıkar. Buda sana çok güzel ders olmuş olsun bundan iyi ders çıkar kimseye de güvenme birdaha
00 YorumlaErkek ödeyince normal, kadın ödeyince anormal oluyor öyle mi?
00 Yorumla
+1 yıltatlım sen adama istediğini vermişsin zaten neden senin için bir daha uğraşsın ki?:)
00 YorumlaHala ona sevgilim mi diyorsun sana gram değer vermemiş çoktan ayrilmaliydin
00 YorumlaTam koşarak uzaklaşılası bir sevgiliymiş geçmiş olsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat