AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Farklı vajina merakı ve farklı bir kadının aldigi zevki gözleriyle görmek istemesi
Farkli ten oldugu için baska kadınlar cekici gelebilir. ama evdeki kadına bir posta dahi atmayanlar var
Posta atmak ne demek 🤔
Seks yapmak
Erkekte orgazm olmaya deniliyormuş
Sen bunu biliyor olamazsn
Argo diline hakim değilim fazla, yoksa çok bilmişim ben doğru diyorsun
İnternetten araştırdım
Izmirin neresindensin
Buca
Anladm
Insan alışınca alıyor çok tatlı oluyor o yüzden bekarlardan almayınca ortada koyun gibi geziyorlar
Evlilikte bi süre sonra eşler monoton bir sürece giriyor Kadın kendine erkek eşine bakmıyor İlgisizlik erkegi dışarı atıyor
Seks hayıtna sahipler. Ama bu yeterli olmuyor. İnsan kaliteli bir seks hayatı arıyor.
Evdeki seks, istediği gibi, bekleiği gibi olmuyorsa, bunu dışarda aramaya başlıyor.
İstediği fanteziyi eşleriyle ne yazıkki yapamamalarından dolayı. bazı eşler çok iyi olmuyor yatakta şans işte:(((
İnsanoğlu çok eşli bir canlıdır erkekler kadınların aksine üredikten sonra 9ay beklemeyip birden fazla dölleme yeteneği olduğu için içgüdüsel olarak mümkün olduğunca çok dişi ile çifleşmek ister tabi insanoğlu olarak her içgüdümüze uysak dünya nasıl biryer olurdu o ayrı konu :)
Çünkü birşeyi sürekli yaptığında alışkanlık hale gelir cinsellikte aynı ne kadar çok yaparsan o kadar çok istersin ne kadar çok yapmazsan o kadar çok istememeye alisirsin
bekarken tadını bilmiyorlar evlenip cinselliği öğrenince gözlerini dışarı çeviriyorlar
Çok doğru
Midyata pirince giderken evde ki bulgurdan olma durumları.. 😃😄
Soru başlığı bu değil di... Değiştirilmiş
Ben evlenmedende seksi severdim evlendikten sonra zevk alamaz hale geldim belki biraz daha buyuzden artmiş olabilir
Ben de evli erkek arkadaşlarıma bunu sorup duruyorum, yani böyle bir şey yapacaksaniz niye evleniyorsunuz?
hadi canım nerden çıkmış bu soru bana hiç öyle gelmiyor ama sen öyle diyorsan öyledir nedenini bilemiyorum
evli erkek karısından başkasına bakmamalı yanluş şeyler bunlar
Cinselliği biliyor ve sütekli istiyor dürtüsel bir şey
buradan nişanlılara sözlülülere ve ya evlenmeyi düşünene herkese sesleniyorum NOLURSUN KARDEŞİM BUNU OKU sakın EVLENME !!!
Yaptıkça aklında kalıyor ki. Bekarlar nasıl olsa bulamıyoruz ddyip kamıksıyor aklıma pek gelmiyor.
Bence tatdiklari duyguyu unutamadiklari için ya da herkeste aynı duygu mu siz konusu olucak onu tatmak için olabilirmi sizce
Bir süre sonra birbirlerine olan istek azalınca boşluğa düşüyorlar herhalde. Bunun sebebi de severek evlenmemekten olsa gerek.
Kadınlar da öyle ya sadece erkekler değil. İstekli görünme değil mesele, karşındakine muhtaç olduğunu hissettirmemekten kaynaklı.
Hanfi evli erkegin duzenli seks hayati var allah askina yaa kandirmayin kendinizi biri ciksin soylesin bu sitede evli olup haftada en az 2 kez iliski yasayan esiyle yok oyle binevlilik
Bu soruya sadece 25 kadının cevap vermesi ancak 100'ün üstünde erkeğin cevap vermesi bence her şeyi haykırıyor :)
Evdekinin derdinin hastalıgının baş agrısının bitmemesinden olabilirmi birde bir şey isteyip te yapılmadıgında alınana cezalar varya bitmeyen tripler elletmemeler
Ben evliyken eşim çok isteksizdi o yüzden boşandım. Şu an da takildigim kadinlar oluyor onlarla olmak bana daha istek veriyor mesela.
Degışıklık istıyorlar herhalde ama kımse yaşattıgını yaşamadan yanına kar kalmaz bu hayatta
Kimi erkek evlenince seksten soğuyor, kimi kadın evlenince sekse daha çok düşkün oluyor... Bunun kadını erkeği yok anlayacağın
Türkiye'de kadınlar çoğunlukla seks yapmayı bir görev/vazife olarak görüyor. Eşlerin birbirlerine karşı böyle vazifeleri de vardır ama bunu görev bilinciyle değil Allah'ın kullarına verdiği nimet olarak görüp o hazzı yaşamak, o bağı kurmak gerekir.
O tadı bikere almış cunku alışmış kudurmuştan beterdir
Düzenli olmadığı için olabilir mi acaba :) Bir süre sonra tavır tehdit aracına dönüşüyor :)
İlk 4 ay dır tabi bu istek sonra popo göte yatar karısıyla🤣
Bilmem evli değilim Erkek hiç değilim kocan olunca sorarsin
Kocan olmana gerek yok sevgilinde olur
Eşim erken boşalıyor ister istemez doymuyorum isteğim bitmiyor
olm kadınlarda rezervlerin yenilenmesi 10 saniye falan sürüyor sırtını dönüp yatmana gerek yok, bırak 2. 3. diye gitsin. erkeklerdeki gibi meninin tazelenmesi 12 saat 1 gün sürmüyor yani
Eşlerinin düzenli olarak başının ağrıması 😂😂
Doğru bak bunu düşünemedim 😄
Ne yapsın garibim işten eve gelmiş yemek yokkk 😂😃Adam aç açççç
Evli erkeklerin tabiatında var desek tecrubelerini herkes ile paylaşmak istiyorlar belki fenami
Doyumsuz olmalari ve evlilik öncesi fazla bir ilişki yaşamamış olmaları nedeni olabilir.
Kim bilir evlilere sormak lazım. Evlenemediğimiz için bilemiyoruz :D
Ben evli degilken bu kadar istekliyim evlendigimde beni tutan olmaz o zaman
Sanırım aynı kadından aynı hazzı almadığı için farklı şeyler yaşamak istiyor
bence aseksüel eşlerinin olmasından ötürüdür. yeterince ihtiyacı karşılanmayınca zaten meyilliler hemen kayıyor gözleri dışarı...
görünüyor... nasıl bu yargıya ulaştığını da belirtmen gerekli
Her fırsata yapmak istemeleri ama her fırsatta yapamamaları (başım ağrıyor, hastayım, kanım ağrıyor, stresim var... )
Utangaçlık çekingenlik üşengeçlik yok. Tecrübe var sonuçta. Amaç ve hedef belli. 12 den vurmak.
Evli kadınlar 'ın hemen hemen hepsi aldatıyor kocasına sıra gelmediği için
bence yaş büyüdükçe istekleri artıyor
a. ın tadını aldıkları için :D :D
Benimle evlenmelisin sen 😅
doğru
Çok haklısın
Eşlerin isteksiz olması eşlerin birbirlerini ihmal etmeleri
Alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Bazıları doyumsuz oluyor
Aynen benim gibi
Bende doyumsuzum ama hiç aldatmadım
Doğruluk payın var
belki karısı isteksizdir
evli olup dışarı gözü kayan insan arsızdır.
Bilmem yaptikca bagimli oluyorlar herhalde xnnx
Evde ki hanımı yüz vermiyordur 🤷♂️
Düzenli seks hayatı olduğu için işte
kadınlar seks deyince anca sırt üstü yatarlar. başka hareket çaba yok maalesef.
Evli erkekler zamanla daha az seks yapar. Hele çocuklardan sonra, kadınların genelde libidosu düşer
Çünkü eşlerinin seks alışkanlıkları iğrenç
Sanırım eşlerinden yeterince cinselliği tadamamak
Yapılan seksin rahatlığından dolayı olabilir.
Her iki tarafta istekli
Eşinin yetememesi ya da doyumsuzluk olması
Seksten soğuyan erkekte ne bileyim
tadını alınca belkide