Bu hepsi mi öyle kime denk gelsem böyle azıcık ters yapıyorum pişman olduğunu söylüyor yine afedersiniz ama aç kurt gibi üzerinize çullanıyo bu yüzden ilişkilerden soğumuş durumdayım. Bunlar da zaten gercekten evliliğe niyetleri yok değil mi? Birde özellikle bakire misin diye soruyor..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Amaçları belli değil mi? İki ya da üçüncü buluşmada bu şekilde hızlı ilerleyen birinin amacı tam olarak budur.
Anladım zaten de öyle iyi oyunculuk yapıyor ki
Benim ondan daha akıllı olacağım aklına gelmedi herhalde ondan sonra da gideceğim dedi yol verdim
Saçma sapan tabirler var ya günümüz ilişkilerinde tam bilmiyorum ama siz bilirsiniz belki. Ghostlamak manipüle etmek gibi. Bu da tam olarak böyle bir şey işte. Zaten gelip de ilk buluşmada ikincide sana ölüyorum sana aşığım muhabbetleri saçma
Erkekleri çözdüm o halde demek ki
Bütün psikolojik şeyleri sana uyguluyorlar sonra kadın deli. kadının psikolojisi bozuk
Çözülmeyecek bir şey yok zaten amacı seks olan bir tipi çözmek çok basit yani belli başlı sınırlar varsa eğer ilişki başında bunların çizgisini belirleyecek olan sizsiniz ve buna bağlı olarak uygun hareket edilmesi gerekir. Size saygı duymayan birinin hayatınızda olmasının hiçbir anlamı yok zaten
Haklısınız.. teşekkür ederim
Rica ederim mutluluklar dilerim
Ne alakası var? En son konuştuğum kıza dibine kadar aşkla yaklaştığımı hissettirdim ona rağmen ıstemedı beni
Yakınlaşmak istedin mi
Cinsellik konusunun c harfini bile kullanmadım
Sorun neydi o zaman
Detaylı bilgi vermek istemiyorum herkes okuyor ve kimlik ortaya çıkar. Anlayış gösterirsen sevinirim
Tamam
Sağol
Cinsellik isteywn birisinde evlilik niyeti neden olmuyor mus?
Devir kötü olduğu için karşına gelenlerde öyle oluyor duzgunlere nasıl denk gelicen
Evet ben de ona soruyorum işte
Evlenmeden yapmak o kadar kolay olmuş ki
Biz nereye gidiyoruz onu düşünüyorum
İnan bana niyeti ciddi olan böyle şeylerin bahsini açmaz bile
Yok böyle şeyler yasamadım yok sevdiğim kadını arzularım. Ulan bu kadar zaman durmussun mantıken bende ne değişti? O kadar eminim ki düşürmeye çalışıyor bunun gibi kaç tane daha yolladım zaten üzülüyorum beni geçmişimle yaralıyorlar
Sevdiğin kadını arzulasan da kıyamazsın.
Kıyamadığın için bahsini de açamaz üzerine titrersin, hikaye tüm bunlar.
Tek amaç ikna edip konuşturarak ezikçe kendini tatmin etmek
Niyeti ciddi biri eyvallah sorar bu hem soruyo hem de niyetime bakıyor içimde var mı diye, zaten olmus olsa 2. Gün yazıstığım adamlada olacak kadar basit bir mevzu değil bu. Zamanında birşeyler yasadım ve kalbim bayağı kırıldı sevdiğim adama dürüstüm ondan sonra kimse elini bile bana süremedi izin vermedim
Soğudum zaten. Size şöyle sorayım bir kadın nasıl sevilir erkek olarak cevaplarsanız
Erkeklerin niyetini gayet iyi okuyabilmişsin bence.
Geçmişin sadece seni ilgilendirir, sen seni gerçekten seven birine denk geldiğinde de anlayabilirsin zaten
Ben hiç sevdiğim kadar sevilmedim. Mesele çiçek böcek almak değil ben bunların sahte olduğunu biliyorum ben gerçek duyguları kast ediyorum
Ama yaralarımı deşiyorlar üzülüyorum
Bir kadını sevince kendisini üzecek/rahatsız edecek en ufak bir şeyden bile o kadar çekinip kaçınıyor ki insan.
Değil cinsellik bahsini zorlayıp rahatsız etmek kadın dile getirmediği sürece kıyısından bile geçemiyor
Kimsenin yaralarını deşmesine izin verme, kimseye de yaralarını tanışma aşamasında gösterme.
Amacına ulaşamayınca seni incitmek için bir şeyler arıyorlar
Sevdiğim adam bana tecavüz etti Bu yüzden biri bana bu soruyu sorunca bakiremisin diye o anları yaşıyorum
Çok geçmiş olsun.
Bunu kimseye anlatmak zorunda değilsin
Ve öyle çöp torbası gibi köşeye attı. Uzun bir süre vicdanını rahatlatmak için hayatına birini almadı. Ve beni aldattı sonra
İnsan ettiğini er ya da geç buluyor inan bana.
Sen bunları tekrar tekrar düşünüp ne kendini üz ne travmanı yeniden yaşat kendine.
Hayat karşısına bunun bedelini çıkaracaktır
Yok hayatıma kimse almıyorum dediği günden sonra eve gidince tabii ki bir şeyler yaşamadım hiç o olay haricinde ama ben istiyordum o olmaz diyordu ben onu öptüm beni geri çekti üzülürsün diye meğerse hayatında o sırada birisi varmış ben bunu öğrendikten sonra dudaklarımdan bile iğrendim
Senlik bir durum yok, karaktersizleri çekiyor gibisin biraz.
Olayı da anlatmak zorunda değilsin, anlatıp kendini daha fazla üzme
Umarım zaten bu yüzden ben bu soruya hayır cevabını veriyorum çünkü ben dürüst olursam daha ilk günlerde bakire değilim diye bana her şeyi yapabileceğini düşünüp üstümde üstünlük kuracak
Ve böyle daha ilk günlerde tanışma aşamasında evleniyorum diye başlayıp bu konuya girdikten sonra ben konuşmayı bitiriyorum
Yani bu doğru insan kim anlayamıyorum cidden
Hep mi yanlış insan çıkar karşına
Çok doğru bir karar almış olursun bence.
Sınırlarını ilk günden belli et ve aşmalarına izin verme
Sen ne bir et parçasından ibaretsin ne de erkeklerin ucuz heveslerine meze olacak kadar değersiz.
Sınırlarını çiz ve aşan olursa çıkar hayatından tamamen.
Unutma ki herkes sen kadar iyi niyetli ya da masum değil
Haklısınız.. güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim, benimki sadece sana gerçekleri hatırlatmak…
Kimsenin seni kendisi gibi ucuz görmesine izin verme
Öyle değilim çok şükür. Beni aldattı ona rağmen Yasını tutabiliyorum.. illaki üzüleceğim bu onun için yaptığım bir şey değil kendimi bulmak için.. zamanı geldiğinde artık onun için üzülmeyeceğim çünkü
Aklı başında, olgun düşünebilen birisin.
Böyle de kal olur mu?
O zaman seni üzemeyecekler
İnanın çok sonradan aklım başıma geldi.. Neler yaşadığımı içimde ben biliyorum. Yani şöyle düşünün bana bunu yapan insan bile benim geçmişimi sordu konuşmadığı süre zarfında
Ben utana sıkıla işte geçmişi unutmak için böyle böyle yaptım diye anlatamayacağım hiçbir şey yapmak istemiyorum.
O da benim iradem dışında olan bir şeydi. Artık bir daha böyle kötü bir şey alnımda da iz olsun istemiyorum
madem çok namuslusun görücü usulü evlen
Üsüllü müsüllü evlenmem
o zaman kafa yapma erkekler cinsellik meraklısı cart curt diye. tabi meraklı olacak ibine mi ki meraklı olmasın.
Karın olmayan kadına el uzatmayacaksın aslanım
sende kocan olmayan herifle sürtmeyeceksin
Kullanacak
Libido