- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları içindeki sevgi boşluğunu doldurmak için yaklaşır. Her erkek için seks öncelik değildir. Zaten doyuma ulaşmış birisi kadın ruhundan daha iyi anlar. Daha iyi diyalog kurar. Laubali değildir. Kırmızı çizgilerine dokunmazsan sorun yaşamazsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de konuştuğum kişi evli. Başta bekarım dedi bana. Evleniriz umudu ile konuştum. Bana eşim olacaksın dedi. Ailemden birileri ile tanıştırdım. O hep bahaneler buldu. Bi gün biseyler yaşadık. Sonra evli olduğunu araştırıp öğrendim. Çok üzüldüm. Ayrıldım. 1 yıl konuşmadım. Borç vermiştim. Geri istemedim o dönem. Aradan zaman geçti sıkıntıya düştüm. Borcumu istemek için yazdim. Çok tepkiliydim ona. Görüşmek istedi gitmedim. Sonra yine görüşmek istedi. Ne diyor diye gittim. Duygularıma yenik düştüm. Tükürdüğümü yaladım adeta. Barıştık. Bu adamın evli olduğunu bile bile konuşuyorum. Çok ağırıma gidiyor. Ev tuttuk bazen gidiyoruz. Ne yaşadıysak yaşadık devam ediyoruz. Kimsenin haberi yok. Tek isteğim onunla birlikte yaşamak. İmkansız biliyorum. Birileri kaşar diyecek ama alakası yok. Kaçtığın şey bir gün seni buluyor. Günah topluma aykırı ama bunu yaşıyorum. Üzgünüm. Belki sadece cinsellik ama yanımda olsun istiyorum. Eşi için çok üzüldüm kandırıyor. Bende eşi olsam beni de kandıracak. Off off ne yaşamak istiyorsan yaşa. Toplum sadece baskı yapar kınar kalıplarına uydurmaya çalışır. Ama sen kendinle kaldığında toplum yanında olmuyor asla. Uzun hikaye
21 Yorumla- +1 yıl
zaaflarınıza yenik düşmüşsünüz ama bence o parayı size geri vermemek adına devam ediyor sizinle ve eminim hatta adım gibi eminim 3. bir kadın kesin vardır böyle insanlar neden hala nefes alıyor anlamıyorum
+1 yılEvliliğinin gidişâtına bağlı değişir bu, kimisi heyecan için yapar kimisi duygusal boşluktadır, olayların yönü farklı da gidebilir. Ama evet çoğunlukla sadece sekstir, eşine saygısından yapamadığı şeyleri bu şekilde yapmak ister.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır
Herkese göre değişir
Ama bazıları huzur
Bazıları sevgi
Bazıları bikmisliktan dolayı yaklasirlar
00 YorumlaŞimdi ailesi var, hatta çoluğu çocuğu var ama hepsi rutin, dışarıdaki kadın ise bir değişiklik ve bir heyecan, bu nedenle evet evli erkekler sadece içindeki farklılık eksikliğini kapatmak, cinsel hayatını renklendirmek ve çeşitlendirmek için yaklaşırlar!
00 Yorumla
+1 yılYani ben muhabbette edelim istiyorum. Eğer eşimin beni anladığını düşünsem zaten aldatmazdım. Ama çoğu erkek sadece seks
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye bosanmiyorsun peki
- +1 yıl
Bir kere evden gittim telefonda kızım baba ne zaman geleceksin deyince dayanamadım
Soran+1 yılAma baska bir kadinin hayatini karartmaya gonlun razi oldu demek. Ya cocugunu dusunup hic aldatmayacaksin ya da tercih yapacaksin. Yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun...
+1 yılBazen de senle konuşup fikir edinip karısında uygular
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEdepli bir adamsa saygı çerçevesinde konuşur lakaytlık yapmaz kaldı ki cinsellik isteyecek ha? O adama evli adam demem ben o.. rospu çocuğu derim karaktersiz dedim başka açıklaması yok arkadaşım bunun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta öyle görünsede ilerleyen süreçte açar kendini sana sanki ama cinsellik ağır basar
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden karisinda da aynisi yok mu?
- +1 yıl
Öyle değil konu sadece bir delik gir çık değil
Soran+1 yılNe peki, detau verirr misin
Soran+1 yılDetay*
- +1 yıl
Bazı şeyleri onunla paylaşamıyordur hayattaki yorgunluğu onun yanında gidermiyordur
- +1 yıl
Gizli olmasaydın iyiydi
Soran+1 yılYazdik sana
Soran+1 yılYazdim*
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Baxilari flört etmeyi sever. Bazıları sohbeti. Sonuç cinsellik olabilir. Lakin bazıları direk skor pesindedir
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki cinsellik için değil de aşkından yaklaşıyor... Evli olduğu halde yaklaşanın aşkı daha çekici birine denk gelene kadardır.
00 Yorumla
+1 yılevli bi erkek ne amacla yaklasirsa yaklassin sence bi anlamı var mi? evli adam evli.
10 Yorumla
+1 yılBaşka ne olacak evdeki pilav da tuz yoktur dışarıdaki bulgurda gözü tavuğun 🤣🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. başka ne olsun evlide olsa bekarda olsa 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim konuştuğum biri var ama onunla daha iyi hissediyorum kendimi
06 Yorumla
Soran+1 yılKonusabilir miyiz sizinle
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğendim A ile başlıyor
Soran+1 yılNasil ya nji
Cevap sahibi+1 yılBulamadın mı:)
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle evet kesin bilgidir paylaşalım
02 Yorumla
Soran+1 yılKarisinda aynisi yok mu
- +1 yıl
var elbette hemde kimsenin dokunmadığı koklamadığı becermediği tertemizi ama işte köpek mideli olunca durum bu
+1 yılGenel olarak öyle çünkü ileri taşıyamaz konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanabilir
Evet altında sevgi ya da başka bir şey arama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani tabiki farklı tatlar peşinde
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi değil mi
00 YorumlaDaha başka ne olabilir? Ne olmasını bekliyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim biliyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet başka bişey olamaz sadece yalandır kalanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin sağı solu belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlarınız kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir kalıp değil ki şöyledir diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyse hoşlantı macera değişik tat ve koku için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılE tabiki evladım
10 Yorumla Yani büyük ihtimalle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Genelde öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli evsiz istisnalar hariç bu böyledir genelde
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimalle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeralde yanu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla Galiba evet
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım sabır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler